Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Еййй, разбихте се от писане тия дни  Mr. Green Уж времето хубаво, пък не мога да ви насмогна  Laughing

Аз вчера пак случайно открих още един кътник  Crazy Чудя се аз що е такава чудесия тия дни, реве от нищото, бърка в устата, хапе си пръстите, а после реве - а те явно едновременно 2 кътника пробивали.Милото. Та вече сме с 8 зъбчета  Simple Smile Добре поне, че не вдига Т, няма хреми и т.н., просто е по-крива, ама това да е.

За количките - определено мисля да си я ползвам колкото може по-дълго.Оценила съм предимството и с Никол и сега няма да пропусна тази възможност. И изобщо не мисля, че после трудно ще се откаже.А и не си представчм да отида на пазара с дете и без количка.Ми тя се спира на всяка крачка.Роси така добре го е описала положението, че просто нямам какво да добавя. И аз по същия начин гледам да я задържа колкото се може повече в количката и да си обикаляме и чак като няма накъде я свалям.

Оп, събуди се госпожицата, ама поспа час и половина, което не е било отдавна.

# 151
  • София
Хели-хели,  Hug Hug много ме трогна, че помниш  Heart Eyes На адашчето и мама желая най-хубавите мигове заедно!  Heart Eyes Heart Eyes
Роси, извинявай, ако е било неудобно да говориш  Embarassed Да кажа, че сме съвсем добре, ще излъжа. Баткото още го лекуваме от пневмонията, Алекс е с вечните си сополи  Confused Диди ми каза, че излизате често, разбрахме се като се пооправим да се видим  Hug А на снимките в неделя се чудим дали да ходим и ние. поне разходка до Борисовата градина е почти сигурно, че ще направим. Може пък там да се срещнем за малко
Мъжете  Confused какво да кажа... Моят не помага много, но и не изисква от мен всичко да му е на 6. Може би не смее  Laughing Имаше една приказка - "мъж, дете и куче - както ги научиш"  Simple Smile

# 152
Никита, и ние имаме още един кътник, онзи ден го видях-първи долен.Значи имаме първи долен и горен, и още май никнат че всичкото отгоре и отдолу е зачервено и подуто.Дай Боже така леко да избиват! Peace

# 153
Ха здравейте и от мен. Ох така като пишете, май няма нищо да мога да прочета от преди.

Честит Рожден Ден на Михаела, Радостина, Лъчи и Габриел! Да растат здрави и много щастливи!

Гери никой не видя ръката на Яна предварително, но аз съм много щастлив от този факт! Иначе сигурно щях да се поболея от мъка и притеснение.

А сега да видя аз кой не ми е чел старите постове за раждането Crossing Arms шегувам се Laughing

Тони и аз не ти писах, че туй чудо не съм го и чувала, ама не е лошо като се замисли човек да го спази newsm78

Елвинг мила оправяйте се бързо Hug

Айрис, свате мерси мила. Радвам се имаш такава подкрепа от мъж ти и дано не те тормози дълго бившия.

Пак забравих какво щях да пиша, еми ще напиша за нас, пък дано се  сетя.
 Ох като ви чета и много ми се прибира, едно такова мило ми става като се сетя какво беше с Боян. А сега...... да много е красиво, много е уютно, но е много скучно. И в това време аз освен до училище и обратно никъде не я извеждам. Вчера бяхме в градинката до апартамента, има езеро с лебеди а след 50 мерта е морето. Яна много се радва и на водата, смя се на люлките, само на пързалката нещо не разбра къде е кефа. Но то като не ходи и е много скучно, а уж искам да я държа за ръчички да ходи а тя се опитва стигне до земята за да лази.Хем знам що за чудо е като проходи, хем искам вече че ръце не ми останаха да я нося.
Мъжо и Боян били супер, карали на някакъв глетчер вчера. Мъжо е на седмото небе от щастие, даже писа че бил в рая. Той е много щастлив че не му направих проблем че заминава и ме оставя и ми се струва че ще бъде голямо глезене като се върне. Той иска да ме води до испанско за няколко дни, ама аз нещо не знам дали ми се занимава с двете деца newsm78.Че съм и рожденик на 10ти април.
А качих малко снимки http://www.facebook.com/album.php?aid=2028840&id=1589593556 , за който не ги е видял. И момичета мерси за милите коментари.
Аз отивам да се чудя дали да си купувам бъгстър newsm78, че тая муха ми е влязла в главата.

# 154
Малеее, как забравих само днешните рожденници! ooooh! Честит празник на четиримата сладури, да са живи и здрави и много послушни!  bouquet

# 155
Честит рожден ден на днешните пораснали малчугани Михаела, Лъчи, Габриел и Радостина!
 newsm59 newsm59 newsm59

Чудно време - днес направихме страхотна разходка по обед, а сега излезнаха по мъжки  Mr. Green аз си турнах една боя на главата, ми и аз съм хора все пак.
Аз пък съм доволна от мъж ми - помага човека с каквото може. Важното е че гледа Борис и има желанието да излизат самички - тогава е мойто царство вкъщи  Laughing Когато се е налагало е хранил и е сменял памперси. Но аз предпочитам сама да го върша - не ми тежи. А и готвенето, чистенето и прането - също така. Изобщо не искам и да го карам да ги върши тези неща, не ми тежат. Той понякога ме изненадва приятно като посвърши нещо, но главното и най-голяма помощ ми е, че се занимава с Борис.

# 156
  • София
Честит рожден ден на днешните хлапета Михаела, Лъчи, Габриел и Радостина! Да растат здравички, много послушни и усмихнати!

Днес се убедих, че полза от количката има и докато мога ще я използвам. На връщане от градинката малката ревна от умора и се почна едно чудо....На ръце съм я носила до вкъщи, а градинката е доста далеч. За момента това е инцидентно явление, тя обича да се вози, надявам се, така да си остане, защото не мога да си представя всеки път да се носиме на ръце

# 157
  • София
Днес си направихме 3 часова срещичка с zori_tv и stasi8510. Първо да похваля Кали - това е най-послушното дете, което съм виждала някога  Hug пу, пу да не я урочасам Simple Smile Ванина е малко диваненце, върви си добре самичка и все към пързалката я тегли, не остави и за минута майка си  Hug Ясно защо Зори няма време да пише. Мойта шматка, направих грешката да я сваля от количката и като се зарови да чопли камъчета и песъчинки  ooooh! После му удари един рев, щото я сложих в количката да я храня, та събра дечурлигата от площадката да я успокояват  hahaha Абе цирк ви казвам.
rossykv, мила, драсни ми, моля те на лични, адреса на Рицка. Неделята я знам, но там е доста сенчесто.

# 158
Честито на днешните рожденници!

Ели, ама как така готвиш за цяла седмица-замразяваш ли? newsm78 и не остарява ли яденето?

# 159
Днес си направихме 3 часова срещичка с zori_tv и stasi8510. Първо да похваля Кали - това е най-послушното дете, което съм виждала някога  Hug пу, пу да не я урочасам Simple Smile Ванина е малко диваненце, върви си добре самичка и все към пързалката я тегли, не остави и за минута майка си  Hug Ясно защо Зори няма време да пише. Мойта шматка, направих грешката да я сваля от количката и като се зарови да чопли камъчета и песъчинки  ooooh! После му удари един рев, щото я сложих в количката да я храня, та събра дечурлигата от площадката да я успокояват  hahaha Абе цирк ви казвам.
rossykv, мила, драсни ми, моля те на лични, адреса на Рицка. Неделята я знам, но там е доста сенчесто.

Крисче, много добре изкарахме днес. Тя и Кали си има мрънкащи периоди, но днес беше кротка. Simple Smile
Вики е голяма сладурана, преброи камъчетата на площадката. Simple Smile А Ванина много добре ходи. И тя с една буйна коса!
 Май събрахме девойките с дълги коси!

# 160
Здравейте мили момичета!

Честита 1-ва годинка на всички , които съм пропуснала да поздравя напоследък!

Благодаря и за всички поздрави , които ни отправихте на вчерашния ден! Hug

За нас какво да ви кажа- Теди просто е невъзможен напоследък, много е див милия , прави ме на луда калинка.  Избиха ни горните кучешки зъби и един резец- е няма такъв ужас. В този случай спасението е на вън. Както и правиме де- почти всеки ден джиткаме с Роси в Люлин.
Иначе Теди си смени режима от 1 месец насам и си ляга в 20 ч. и в 6.30ч вече е на крак. По тази причина пробвах да седя до по късно , но пък на другият ден съм абсолютно неадекватна и вече съм в леглото още в 20.30. Та по тази причина и хич не мога да ви насмогна на писането.
Миналия петък сутринта заминахме малко на почивка- на спа до Банско. Е в неделя се върнах 10 пъти по-уморена от колкото отидох. Теди беше при свеки , а батко ни с нас и още 3 семейства и племенника. За трите дни общо спахме 7-8часа. От зор да не испуснеме нещо и да сме в джаза непрестанно. То джакузита и басейн със минерална вода , ама всичко навън. А ние в 3 през ноща се къпем в басейна- кат си вземеш хавлията , тя -6 градуса и докато тичаш по стълбите към хотела умираш , но си е егати емоцията. Абе страшно ви казвам.

Вчера със свеки , племенника и батко ни бяхме в Банкя в едно малко  детско клубче и естествено диването не иска да седи в него, трябваше и аз да седя с него вътре. Е успяхме да се почерпим с торта, но се редувахме да го забавляваме. После в парка се поразходихме и се прибрахме да си чакаме гостите. То тържеството ще е утре и днес от 7 готвя.

Зеленко , тъкмо снанах кръшкачка и ти зачезна от Люлин. Да звъннеш когато идваш насам да се видим непременно. А по моят въпрос нищо- просто не се върнах на работа и им казах догодина. Аз ти звънях един ден ама ти ми прекъсна! Hug

Мацки от Света троица- кажете вие кога се разхождате в парка , та да ви посетим пак с Роската? ако ни искате де  Laughing

Диването не се трае и отивам да си довърша приготовленията. Баткото се дразни , че тоя малкия само обикаля около нас и спира компа ту на единия ту на другия. Ама моя е с юпс- ха ха тъкмо пак ми го спря. Ей, голяма гад бееее.

За сега чао от мен! Нищо че не съм писала , но всеки ден си мислех за вас като си легна. Пък тя Роси ме светкаше от време на време кво става.  Поздрави  на всички!

# 161

Ели, ама как така готвиш за цяла седмица-замразяваш ли? newsm78 и не остарява ли яденето?

Готвя 3 манджи за по 2 яденета, като аз на обяд си хапвам вкъщи. Като свършат има яйца, спагети или готови кюфтета. По- лесно ми е да се затворя в кухнята за 2 часа 1 път седмично, отколкото всеки ден.

Аз сега от 2-3 април почвам да готвя така и за Елия.

# 162
  • Варна
А сега да видя аз кой не ми е чел старите постове за раждането Crossing Arms шегувам се Laughing
Шу, аз тогава не бях много редовна в четенето, за писането да не говорим. Доста по-късно се пресрамих Crazy Затова сега ми е любопитно какви са били старите ви бремелински теми, но нямам време да чета.
Мацки, в момента чета една страхотна книга "Хиляда сияйни слънца". Не знам как ще завърши, но дотук е много увлекателна и написана със страхотен стил. Може да си остана само с нея за цяло майчинство, затова ви се хваля. Щегувам се, исках просто да ви я препоръчам  Hug

# 163
Шу, аз тогава не бях много редовна в четенето, за писането да не говорим. Доста по-късно се пресрамих Crazy Затова сега ми е любопитно какви са били старите ви бремелински теми, но нямам време да чета.
Мацки, в момента чета една страхотна книга "Хиляда сияйни слънца". Не знам как ще завърши, но дотук е много увлекателна и написана със страхотен стил. Може да си остана само с нея за цяло майчинство, затова ви се хваля. Щегувам се, исках просто да ви я препоръчам  Hug

Гери, книгата е уникална. Така съм ревала на нея! Ако имаш време прочети и другата на същия автор - "Ловецът на хвърчила" се казва. Със сигурност ще има рев. Crazy Много са въздействащи!
Препоръчвам и Карлос Руис Сафон - "Сянката на вятъра".

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 19:25 от stasi8510

# 164
  • Стара Загора
Здравейте. Аз преди седмица ходих на контролна цитонамазка ( някои от вас сигурно помнят, че бях правила 2 последователни и резултата ми беше лош 3а(трета А) група, след което проведох лечение) и сега слава Богу е абсолютно хубав новият резултат 2 група. Ако знаете какъв камък ми падна от сърцето само!  Praynig
Прощъпулника и аз ще го правя в сряда. Трябваше преди 2 дни да го направя, така бях решила, но след като се случи това, ще го направя идната сряда. Радо и Симонка да се чувстват поканени. Те знаят къде и кога! Дано само да не вали дъжд, че всичко ще се развали и пак ще отлагам!

Общи условия

Активация на акаунт