Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от нас Hug

Ние утре заминаваме малко да се поглезим на SPA във Велинград Party Party Party Party.  и да покараме шейни, ако е останал някакъв сняг още Laughing

Прощъпулник и ние ще правим другата събота Peace. Ще омеся содената питка, само трябва да си намеря рецептата. С кака Ели беше станала много вкусна и се изяде цялата, дано и сега да се справя както трябва Peace

За протокола, вече сме 9600кг и 80см Peace - юнак та дрънка (а сега и пада на всеки 10 крачки Grinning Grinning Grinning)

bouquet

# 136
Честито на всички рожденици от изминалите дни- Рая, Тодор, Алекс, Димитър, Влади, Дариян, Елия, Марта, Александър, Марти, Стилян, Теодор, Боян,  Теодор на Дума, Калина, Александра, Михаела, Лъчи, Габриел, Радостина и Ванина!
 Tada  ura bdbaloni
Да са живи и здрави и много щастливи!

Момичета, аз си намерих майстора с моите тримата. Малките са неудържими, а големият е кандидат гимназист, готвим се за изпити в края на април. Ставам в 5.30 заради бут кампа, където физически ми стапят лагерите, а в къщи ме довършват. Crazy Не занам вече на кой свят съм, но сме добре. От вчера и времето е хубаво, та ще сме дълго навън, надявам се.

Слънце, моите съболезнования.  Hug

Ели, успех на консултацията, дано всичко мине така както ти искаш. Стискам палци.

# 137
ЧРД на днешните рожденици - Михаела, Радостина, Лъчи и Габриел!!!   bouquet

Щях да пиша толкова неща, но нещо ми изхвръкнаха от главата.  Rolling Eyes
Лора от вчера я запознавам с гърнето, без никакъв успех, само трупа играчки вътре и го побутва.
Тази вечер голям рев падна, по скоро в ранни зори. Сигурно са на път и други зъби, след като скоро се сдоби с 9-ти и 10-ти.
Крисче  Hug
аз омекотител за бебешки дрехи не ползвам, а и за нас вече спрях от както мъжа ми се изрина веднъж. Все още пера детските с Тео бебе.

За помощта от половинката, какво да кажа. Ами помага до колкото може гледам да не го товаря много, че доста работи. Помощта му се свежда до там да се занимава с Боби, да четат приказки, да играят, да излязат някъде, на моменти изцяло той се занимава с Боби,  сутрин го води на градина и понякога като е твърде снежно или студено той го взима.... Иначе предимно той пазарува, че на мен ми е трудно с количката. За чистенето, аз съм си луда и нямам доверие някой друг да ми чисти. Това е в общи линии, готвенето ми е големия проблем. И по точно да измисля какво да сготвя всеки ден. Добре, че не са ми много капризни хората, ама пак не може какво да е.

Шу, настръхнах като ти четох историята за раждането. Добре, че не е имало усложнения.
Поли,  Praynig
Тони, не съм чувала за такава зависимост от луната и прощъпулника. Идея си нямам в каква фаза е била луната когато сме правели нашите. Но да ти кажа, важна е традицията да се отбележи.  Peace
Кафе с мед, благодаря ти за споделеното инфо на лични

# 138
Добро утро и Честит рожден ден на Михаела, Лъчи, Габриел и Радостина! Да са здрави и послушни малки дами и господа... Mr. Green
Весел празник днес на мамите им и всички домашни...  bouquet

Крисче,  Hug Hug Hug

За мъжете - и моя няма почти никакви задължения в къщи през седмицата (това, което изниква в движение, си записвам на лист и през уикенда му връчвам списъка). Аз търпя и не му се сърдя, защото виждам, че е много напрегнат и уморен от работата, но само ако ми каже нещо за некачественото изпълнение на моите задължения, ще стане страшно. Трябва да оценява моите усилия, така както аз ценя неговите, а не да си мерим.....кой какво е свършил Mr. Green

Гери, пак си изказала и моите мисли. Grinning В София мъж ми страшно много ми помагаше. Тук като се прибере вечер се занимава предимно с Рая през цялото време, макар че на моменти го виждам, че заспива докато тя си играе... явно доста се изморява, но пък за сметка на това в събота ми помага за основното чистене и ходим на пазар, а на всичко отгоре в неделя ни извежда някъде в околностите на разходка. Ми не смея да се оплаквам, че не чисти през седмицата, защото пък той изцяло ме отменя в грижите за Рая вечерите и аз мога да подскачам на Тае Бо, или да си оправя маникюра, педикюра, или да си постоя просто... Е, когато остава след нас да работи през нощта дори намирам измити съдовете от вечеря на сутринта - какво повече да искам?! Wink
А, Elq, недей така - моя сега и повече пари ми носи, ама пак помага...ако трябва всичко аз да правя - малей... Mr. Green

Омекотител в София ползвах на Surcare и бях доволна - тук съм с La Chat... ми не е като нашите... Confused

Sia, благодаря ти, че поне ти ми написа за прощапулника - и аз не мисля, че луната има голямо значение, но без да искаме ще спазим и това условие за радост на баби и дядовци. Hug

Дез, признала съм те за герой отдавна!!  bouquet

SZA, днес ще гледам да ти изпратя нещичко, стига дзвера да ми позволи. Peace

# 139
Привет.

Честито на днешните рожденици!!!  ura  ura  ura  ura

Ние ходихме пак да ни вземат кръв за стотен път,направо ще се гръмна  вече. ooooh!Пустия му хемоглобин!!! ooooh!
Сериозно се замислям да сменя педката,че твърде много си повярва тази жена,целия град при нея е записан и видимо не се справя жената с всички,ама си поема още и още пациенти! Whistling
Все изнервена,все бърза,никакво време няма да ни обърне внимание.А днес даже не ни и видя.Алекс направи една беля... Rolling Eyes
Докато го държах права до стената,сбъхтана от 100 пациенти още,той взе,че дръпна някакъв телефон,висящ там,отвори слушалката и като се разпищя една сирена!!! #CrazyНаправо чудо стана,като ми излезе онази лекарка и ме навря да не казвам къде... ooooh! Аз се извинявам и казвам,че не съм видяла детето като бута,тя...Как не ме уби,не знам.
Отношение да видиш.А да не ви разказвам,че предписва антибиотик за всяка хрема и по-тъпото,което е-пита мен какво да правим и какъв антибиотик искам...
Оххх.Аман.

# 140
  • гр.Плевен
 newsm38 Да почерпя за годинката на Михаела. (Ох, изобщо не се справям с прикачането на картинки... ooooh!) Да ни е жива и здрава!

Честито на днешните рожденици! Много щастие и весели усмивки сега и занапред!

Отивам да готвя за утрешния купон докато дребчо спи.

# 141
Забравих да честитя рожденните дни на Михаела, Лъчи, Габриел и Радостина! Пожелавам им много здраве и весели игри!

Алекс мама, тя тая женица доста внимателна лекарка тогава! Ако имаш възможност я сменявай направо!

# 142
  • София
Честит първи рожден ден на Михаела, Лъчи, Габриел и Радостина!    Hug Да са здрави, щастливи и много усмихнати! На мамите - честит празник!    bouquet  bouquet  bouquet

# 143
  • София
ЧРД на днешните рожденици - Михаела, Радостина, Лъчи и Габриел!
Крисче, много тъжно ми стана - не знам как може такова нещо.
Тъжно ми стана и за Рила и за Шу - добре, че всичко е зад гърба ви и е с хепи енд.
Алекс мама, я да сменяш тази педка - безобразие.
Поли, стискам палци.
Вигантол - винаги съм давала по 1 капка, педи каза до края на зимата.
Зеленко, пиши когато знаеш със сигурност кога ще сте в Софи.
Крисче, за сладкарница в Люлин - има доста, ама май в никоя няма салон за непушачи. Или поне аз не се сещам, де. Кажи коя част най те устройва, да помисля. Иначе, има Неделя, Рицка, Лучаното и Атлантика ги закриха Sad, ох - не се сещам още, ама сто процента има, де. Да каже и Елвинг и Айрис.
Ако знаете Стела колко е разкрасена за РДто си, направо ми се плаче. Спъна се в нищото и така се дрънна, че има огромна цицина - червена  и синя и одраскано надолу по бузата. Много ми е гадно.
Моя мъж ужасно много ми помага и ме отменя - обожава да готви (не че го прави ежедневно, защото си идва ужасно късно от работа Sad), много ми помага и със Стела и с чистенето. Никога не ми е правил забележки, много си го ценя и обичам. Често ме и глези, често предлага да си останем самички. Никога не мрънка за нищо.  Има страхотен подход към Стела и може и дни наред да се гледат самички. Много ми е кеф.
Елвинг, здравички ли сте вече?
Хели, Сашун ще е най-щастливия млад мъж днес - пожелавам ви и прекрасно празнуване.
Айде, че Стела се събуди - хубав ви ден - ние още сме заклещени вкъщи  #2gunfire

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДНЕНИЦИ!!!  newsm59

Мда, това "мъж" явно си е диагноза  Mr. Green Иначе той съвсем му отпусна края откакто аз излезнах болничен малко по-рано още бременна с Мира. И аз нищо не казах, защото викам - Айде той е на работа, пък аз съм си в къщи. Не е страшно някои неща аз да си ги върша. Ама то стана - Ти му падодеш пръст, той ти отхапва ръката  Crossing Arms Съвсем заряза всичко. Всяко нещо, което искам да свърши се повтаря поне по 4-5 пъти  Close
А иначе, като ес роди Маги много помагаше. Особено първите месеци. Ама после, какво му стана. Реши че се справям идеално и сама ли, що ли  newsm78
Но явно ще ес въвежда пак казармен стил и това си е  Naughty То по друг начин с тях не може. Като бяхме само двамата, още без деца, си бяхме направили схема кой какво да прави за седмицата. Май и сега ще я приложа. Просто на добра воля не мога да разчитам  Rolling Eyes  Tired
И да, зарязвам го да ес оправя сам 3 дни. На всичкот отгоре Маги ще я вземе майка ми, така че ще е само с Мира. Да разбере просто колко не знае за собственото си дете  Twisted Evil

Хайде хубав уикенд от мен  Hug

# 145
  • София
Да, забравих да кажа - Веси, много хубаво изкарване - оттърси се от всичко бебешко и се отдай на заслужена почивка. Изживей пълноценно всеки миг и се зареди с положителна енергия и сили за много напред!  Hug Завид, завид  Mr. Green

# 146
  • Ловеч
Момичета благодаря за отговорите за чашите. Ние имаме няколко чешита: една на Нук http://papa-bebe.com/ban/bottle/cup_nuk4.jpg , Чико http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 11057/language/bg , Canpol http://en.lovi.pl/products,non-spill_cup.html и от всички не смуче, а само дъвче - дори мляко пробвах да дам без успех, от сламка също не става но и нея дъвче. Освен някоя с твърд накрайник да измисля - друго не се сещам.
Петя досега да съм я сменила тази докторица.
Честито и на днешните рожденици
А като си говорим за мъже - аз от моя рядко мога да се оплача, занимава се с децата/четене, писане, памперси, хранене,игри и разходки.../, помага в домакинството, пазарува и ме отменя в кухнята. Чистенето не му поверявам, че не може да види хигиената от моя гледна точка/като повечето мъже де/. Да не говоря каква подкрепа ми е с всички простотии на бившия, дето от вчера ме е разлюлял пак.
Крисче хубава сладкарница в Люлин/вкусна/ е Неделята в девети, на гърба на Европата се намира - за друга не се сещам. Тъжно ми е, че си имала такова детство, аз не одобрявам нито едната нито другата крайност. Имаме си едно съседче което пердаши и нагрубява майка си, да не споменавам как се тръшка и пищи като му се откаже нещо  #Crazy . Аз от друга страна съм цербер и само го стягам големия - еми слуша ме понякога/като ме чуе  Joy /, опитвам се да обяснявам и като няма чуваемост и разбиране от другата страна има повишаване на тон, наказания а и някое шамарче може да отнесе, но за синини, разбиване и побои ми не съм съгласна че е възпитателно. Не понасям да сина ми да ми държи тон или да ми поставя условия за да направи нещо/понякога не разбира кога прекрачва границата/, но значи ли че трябва да го утрепа по този случай.
Роси да ви оправят бързо асансьора, че да шетаме заедно из квартала.
Дез, Шу аз отдавна съм ви признала и двете за героини.
Весе май си го изтървала леко твоя, гадно е да приемат всичко за даденост, но смятам че 3те дена с Мира ще го отрезвят малко  Mr. Green и задължително: relax, take it easy  Joy
Приятен ден

# 147
Роси,ние всеки ден се разкрасяваме,не се притеснявай.По цял ден по петите му ходя,без да преувеличавам.Уж ходи вече добре,не ще да го държа,ама все бърза за някъде и все не гледа в краката си.
Ей го вчера,в разстояние от 5 минути успя да си направи огромна цицина на челото и да си разбие устната пак. Shocked
И съм до него,бе!
Вечерта,пак до него седя уж да го гледам,спъна се в крака ми,такова падане пак по лице,такъв рев!Чак до захласване. ooooh!Е такива паданки чак не бях очаквала.
Между другото,когато се удари,намазвам цицинатас малко олио (на памуче) и после почти не остава следа,но ти сигурно го знаеш това. Peace

За тормоза...Имам позната майка,която ходи все синя,милата,така я съжалявам. SadИма момиче на около 4 годинки,което е ужасно просто,отговаря се,звери се,посяга и,а ако тя след многото приказване и обясняване му удари шамарче,после детето моментално казва на баща си при връщането му от работа...И на следващия ден майката е пребита и ходи синя по улицата. SadТу с тъмни очила,ту без,когато не може да се скрие...А детето се държи още по-зле и тормози майка си.Пази Боже. Confused

# 148
Здравейте момичета!
Благодаря на всички за милите пожелания.
Заповядайте да се почерпите.

Честит рожден ден на Михаела, Радостина и Лъчи.

# 149
Да се разпишем и преди 2то ни излизане.

Крисче, Тони- никак не ми тежи да върша всичко сама (25г все мама го правеше, а аз ходех с маникюра и дългите коси  hahaha). Виж жена едва ли бих викнала да ми помага.
Но определено си трябва и мъжа малко да помага. Моя готви само спагети или пържоли, но чистене, простиране, гладене и занимавките с Елия са му даже по-добри и от мойте.
У нас е казармен ред  Whistling Елия съботе е при някоя от бабите и в 10ч се става и се почва, чисти, аз готвя за цялата седмица и готово. В петък го пускам по мъжки да пие бира, понякога и в събот и така и аз намазвам нещо. Хем ми помага, хем и аз мога после да се отчета в леглото. А това си е важно.

Я да питам друго- ходещите деца с какво ги занимавате навън?
Ние днес целия път навръщане от кухнята го минахме ходейки, като се държа за количката си.
Но ми е съвесно да и изкарам уокъра навън.

Общи условия

Активация на акаунт