Е, още доста време всички ще сме с колички навън
Маги проходи на дълги разстояния към 2,5год. До тогава си ходехме с количка на разходка. Пък къде е в нея, къде си играе.Макар, че с Мира ще ми е зор май ползването на количката

На всичкото отгоре напоследък не иска и да я храня аз
Иска сама да си бърка в купата с пръсти и така да яде
Сещате се какво чудо става тя, стола и пода около нас. Но вече май съм склонна да й давам поне част от манджата така да си я яде, за да яде поне малко повече 
Аз имам много играчки за даване - осбено плюшени, чисто нови
В тази връзка да се похваля, че в петък на обяд със сестра ми заминаваме на гости на приятелка в Благоевград, живи и здрави. Но най-важното е, че ще съм без деца и мъж!
Това не помня от кога не ми се е случвало. Нямам търпение
Ама тя и ЗОРИТВ кога ли последно писа... отдавна май...

и като го види само го сочи и таткосва... И днес за пореден път така, ама целево си го търсеше и го гледа и му говори... и изведнъж като ревна... ама такава като да й е много мъчно за него.... Аз направо изумях
И бързах да отгърна на друга страница и да я разсея с нещо, ама тя пак там ходи с един плачев тон "тате, тате..." Направо не ми се мисли какво ни чака...
На 24-ти сме на консултация и аз ще питам. Между другото на моя дружка, тяхната доки им спря вигантола началото на лятото и не им е давала пак.
Честити рожден ден на Ванина!!!Да са живи и здрави, много щастливи, добри и послушни дечица!Поздрави и на техните семейства с пожелания да им носят само радост и усмивки