Ето ги и двамата рожденици
Честито на днешните момци, празнуващи първата си годинка - Миро и Илия. Да растат здрави, весели и безгрижни. Честит празник на семействата им.

ЧРД и на порастналата кака Маги и племенника на cvetka

Вчера направих над 30 снимки на Тео с тортата и на повечето от тях той не гледа напред, а си чопли нещо по тортата - много му беше интересна (аз накрая се отказах от единица и направих влакче, защото той много им се кефи напоследък). Вчера му проряза и четвъртото зъбче и беше доста кисел, а лигите течаха от усатат му все една си пуснал чешма.
Тео също все още спи по два пъти на ден към 10.00-11.00ч. сутринта и следобед към 15.30-16.30. Напоследък взе да се буди все по-рано и в 6.30 е кукуряк, а преди поспиваше поне до 7.00ч. Като стане толкова рано няма начин да издържи до обяд без сън и да спи само по веднъж дневно, въпреки че вече два пъти отказва да спи следобед, като сме навън. Само се надига в количката и иска да гледа какво става наоколо, а пък като срещнем куче или кон ще изскочи от количката направо. Надявам се сега като сменят времето да успеем да се нагодим някак и постепенно да преминем на едно спане дневно, което да е вкъщи, защото навън заспиването вече е Mission Impossible.
oki4, в събота ходих до Бонжур на Славейков и видях яйцата на Tomy, които си беше харесала в Тойс-а. Цената им е 12лв.
Минах и през Мухоморката и взех на Тео шапка (от тези двулицевите като качулка), блузка и пантофки. Много се изкефих, че имаше от нашите пантофки, че иначе трябваше пак да ги поръчвам. По-скъпи са с 2лв., но пък иначе щях да дам 5лв. за доставка
Бухта, всеки път като гледам снимките ти страшно им се радвам на снимките ти - с много добро качество са, а и моделката е невероятна

Снимките на Калия са невероятни, нямам търпение да видя снимчиците и на останалите деца и само да приключи зора в работата веднага ще заведа и моите двама хубавци да ги нащрака.
Много ме е яд, че съм пропуснала идването на зеленкото в София
Можех да отскоча до Люлин да се видим, тъкмо щях и dyMa и адашчето да видя, че тя нещо вече не идва по срещички. Кажи кога ще ходиш пак до Люлин, че да взема и аз да се домъкна. Вече знам къде живее Роси и няма опасност да се загубя За Великден сме правили чичко Тревичко в яйце и се получи много симпатично. Много хубаво става и като се налепят натрошени парченца от боядисана черупка, получава се нещо като цветна мозайка, или като се омотаят цветни конци Пчеличка също сме правили преди, но не съм я снимала. Сега съм решила да оцветя яйца с естествени продукти, освен с готовите бои. Купила съм някакви боички, с които се рисува по яйцата директно, лепенки, бандероли, а и от миналата година имам останали разни неща. Вчера в едно списание видях и едно много готино пиле, направено с балон по техниката папие-маше и мисля и него да го прообваме с Ники - после ще показвам ако стане добре. Купих две дървени боадисанияйца за децата, че Тео другите ще ги направи на салата от мачкане и удряне. В магазина имаше и небоядисани с нарисувана картинка, която сам да си оцветиш, а в Слънчоглед продават стереопорени, които също можеш да ползваш за украса.
Всички болни мами и дечица бързо да оздравяват и да се юрват навън. Аз лично много се кефя на хубавото време.

Да растат безгрижни и здрави,умерено послушни и мнооого любвеобилни дечица!А на майките им-весело посрещане на празника и много емоции! 

Такъв рев,че чак почва да повръща,направоооо!!!
Чудо.

, при проблем/зачервяване, подсичане, грапави бузи/ аз мажа с Бочко, Судо и едно кремче на Чико.
Питка направи каквато можеш, няма специална рецепта за прощъпулник. Майка ми е факир на погачите, та ако искаш ще я питам за рецепта и ще ти я пусна на лични.

И при мен понякога не става и много се дразня.