Ние днес благополучно се прибрахме и сега героите (тате и син) са уморени и сладко спят, а мама си наваксва по форумите! Видях, че Мама-бебчо е писала за срещата, но и аз да си кажа - много съм доволна, че се запознахме. Адашчето е сладур и е взело очите на мама. Мъж с характер се очертава, като всички мартенчета. И съвсем по мъжки се впечатли от топката, но и на адаша си обърна внимание. И баткото беше сладур, но то какво да очакваш при такава мама

Шуши, и Митко се зажглежда по триколки и тротинетки, но смятам да го изчакам да си покара малко камиончетата за бутане, че цял автопарк сме събрали, а още само им върти волана или гумите.
И да не пропусна - Воистина воскресе! Дано да възкръсне и светлината в душите ни!
Нинче, избягвам да давам съвети за отглеждане на дете, но ще си позволя един към теб - недей да учиш детето да пишка при течаща вода. На мен такъв силен условен рефлекс ми бяха създали, че години наред щом завалеше дъжд, тичах към тоалетната. Добре, че децата в училище не се усетиха, че щях да си имам проблеми. Все още има позив за тоалетна, щом чуя течаща вода, но поне сега вече е доста по-слаб.
Като ви чета преживяванията покрай зъбките и ми се изправя косата (а тя си е къдрава). Ние още си имаме само 8, но от две седмици се лигави като за световно (до сега не го е правил), а от няколко дни е неспокоен нощем, та сигурно кътник ни расте. Днес цял ден беше крив, дреме и пищи, плаче насън и не мога да го събудя, заспива 4 пъти през деня за чалко и ми вися на гърдата по целия път от Благоевград до нас (за протокола - на връщане минахме през Люлин, че тате имаше малко работа и чак тогава се прибрахме в Младост).

твоя син може да ходи сам, но пък мойта щерка е най-хубава
а пък мъжете и ние си ги обичаме
, просто споделяме ситуации, в които са ни ядосали в някаква степен. Няма да се лъжем, всички сме си спретвали домашни скандалчета 

Все още сме си с 8 и нещо не виждам признаци кътниците да се показват скоро. Ама аз и не мога да ги познавам много кога ще изникват, докаот не се пкажат почти
Сега много съжалявам, че въобще й се вързах на акъла
Сумати доктори след това ми казаха, а го прочетох и на много места, че изследванията за алергия на толкова малки деца въобще не са показателни. Те се менели постоянно и ако се направи същото изследване след 6мес, ще посочи друго. Освен това лекарствата за толкова малки деца са 2-3 /в общия случай/ Така, че с изследване или без - ще се изпише един сироп и едни капки и това е
за теб и Радо
Че покрай тези козунаци, сега трябв да ги смъкваме 
Все пак е обработен един вид. Не знам дали спорите биха могли да предизвикат някаква реакция. Ако изобщо може да се случи де. Че нали си е до организъм все пак, а и не сме бебета на 6м.
Направо ми е писнало вече да се мажа с гелове, за да не ги разчесвам.
Затова пък програмата беше запълнена до пръсване, разходки до насита, бях забравила колко е приятно да си гледаш детето в БГ /колкото и смешно и тъпо да звучи/, сега си чакам Юни месец да се върнем пак, луда работа съм

Дано скоро се оправи напълно силното ми момиче!