Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 326
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА ВИКИ!!!Деси,да ви е жива и здрава малката принцеса,да ви дарява с много щастие и любов! Hug Hug Hug

Нинче,наистина белите бързо стават,но нали казват,че юнак без рана не можел! spokoДано не го боли повече ръчичката Радо. Heart Eyes

# 646
Честит рожден ден на Виктория!Да расте здрава, умна и много щастлива!Деси, честит ви празник!  bouquet
Днес майка ми има рожден ден, нека да ми е жива и здрава още много години! Heart Eyes
Благодаря за подкрепата, момичета! Hug Днес ще видим как ще е, той между другото още спи, снощи заспа в 23:30, много му се играеше  Crazy
Злати, дано бързо се оправи Митето!  bouquet Да не е нещо от цветя, аз едно време като малка бях получила алергична реакция от едни зюмбюли! Laughing

# 647
Честит рожден ден на Виктория! Много щастие и късмет в живота и желая! baloni
Десис, честит празник!  bouquet

Нинче, съчувствам ти много, на Радослав също. Дано бързо забрави.  Hug
Честит рожден ден на майка ти!

Шу, честит Бъгстър! Весели разходки и слънчево време ви желая!
Слънце, да не би Митко да е реагирал на боята за яйца? Или да е прекалил с шоколада? Риша се изрива от шоколад сякаш са му ошкурени бузите и му излизат ситни пъпчици. То не че му давам, но се случва да докопа нещо когато не гледам. А точно вчера, явно добре го бяха "почерпили" в неделното училище, пламтяха му бузите вечерта. Моя е грешката обаче, че не казах на учителките, мога да се сърдя единствено на себе си.

Елвинг, нашият батко има кошмари и се буди с писъци по няколко пъти нощем. Чудя се дали да не го заведа на педиатър, не знам какво да го правя. Всъщност знам, но се чудя как да го приложа на практика. ПОвече въздух и движение му трябват. Много затворен живот води. Обикновено на пролет ходи на бейзбол, но сега ходи на немски заради приемните изпити. Не е лесно да си дребен.

# 648
Здравейте,

Шу- честита ти количка, с кеф да си я буташ.
Нинче- да го нацелуваш Радо. А ти не се шашкай толкова, станало, не си виновна. До и в пухени възглавници да го сложиш ако има да става нещо ще стане.  Hug
Да не се налага, но да знаеш- аз като се изгоря и се мажа с олио. Не се появяват мехури.

ЧРД на Вики!!!

# 649
  • Стара Загора
Добър ден. Аз до сега спах...... ама така хубаво се наспах.
Значи за Митко се изключва варианта да е от яйца, шоколад, и т.н Не е ял такива неща. Но идея си нямам от какво може да е

# 650
E, Деси - дойде големият ден!  bouquet
Честит рожден ден на Вики! Да е здрава, усмихната, щастлива и все така сладка!

Мама Бебчо, ЧРД на мъжа ти, с малко закъснение!  bouquet

Нинка, направо ми настръхнаха косите от тази случка... Дано бързо да му мине на Радо и болката да не го тормози. Praynig
Честит празник и на майка ти!  bouquet

Слънце, дано и Митко бързо да се оправи. То тези алергии са гадни, щот рядко се разбира към какво точно е алергичен човек. Peace

Шу, дойде и ти в отбора на бъстърите. Със здраве да си я бутате. Mr. Green

Дез, като те прочетох се притесних и за Рая...от 2-3 седмици спи по-неспокойно, а преди 2 нощи така неутешимо плака от проскърцване на вратата, че чак се притесних. Събуди се с рев и рева близо 20 мин. едва я успокоих. От тъмно също се страхува. Аз бях така като малка, ама се надявах при нея да не се случи така... и като прочетох, че и по-големки деца имат подобен проблем та си мисля, дали изобщо ще го израсте този период?!

# 651
  • Варна
Оле, момичета, как ме трогнахте ако знаете и с това заглавие....много, много ви благодаря   love001

Хайде, дойде ред и ние да станем на една годинка , почерпете се за здравето на Вики  newsm38 , а сега се стягаме за партиииии  nbirthday

Слънце, кви са тез целувки за моя мъж, а  Thinking ..............  Hug

# 652
ЧРД на малката рожденичка Вики!!!    ura Весело парти днес

Леле Нинче, като четях как се е изгорил малък Радо и зле ми стана  ooooh! ами така е, белите стават много бързо. Да му минава бързичко и дано да не се повтаря повече.

Слънце, дано и твоето момченце се оправи бързо и да разберете от какво е тази алергия. На Боби също му е ставало така и се оказа, че е от един салам, явно е бил пълен с химия и дали е имало изобщо месо вътре, от тогава много внимавам какво му давам.

При нас се оказа, че Лора е с 12-ти зъб, пак кътник. Ама много трудно пробиват тези кътници, всяко връхче като отделно зъбче  ooooh! трудна работа ... аз се чудя защо е толкова нервна тези дни, а то си имало причина.

# 653
  • Стара Загора

Слънце, кви са тез целувки за моя мъж, а  Thinking ..............  Hug

smile3534 smile3534 smile3534

# 654
Здравейте мамчета и бебчета.
Честито на всички които са имали поводи за празнуване в петък, събота и неделя.
Слънце, Нинка дано бързо да им минава на дечицата Hug
Нинка честит рожден на майка ти.
Честито Възкресиние Христово здраве и любов на всички .
Деска скъпа честит рожден ден на сладураната Виктория да расте здраво и безгрижно дете.
За тебе много много Hug Hug Hug
Специални поздрави на Пламен.
Ако съм пропуснала някого моля за извинение. Hug Hug Hug

# 655
Честит рожден ден на порсналата красавица Вики!!!
Да е жива и здрава и чаровна като мама  Wink

Tada Tada Tada

# 656
Честит Великден на всички ви  Hug
Честит първи рожден ден на Вики! Да расте здрава, борбена и късметлийка! Деска, весел празник   bouquet
Честито на всички имали поводи за празнуване последните 3-4 дни!
Нинче, много мъчно ми стана като прочетох за преживелиците ви! Бързо да се оправя и забрави Радо  Hug Да ти е жива и здрава майката и много да помага за внуците   bouquet
Слънце, тия алергии са голяма мистерия. Да не си прала с нов прах или да си му слагала нова дреха?
Ние преди 2 часа се прибрахме от Плевен. Оставихме Мария при майка да изчистим и оправим багажите на спокойствие. Добре, че не сте писали много и наваксах бързо  Hug А и да се похваля в Плевен успях да се запозная с 22 и Инкогнито, мъжете им и прекрасните им дечица  Hug
Моля, споделете какви триколки купихте на децата и дали сте доволни? Моето все се лепи на колелата на децата в парка.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:16 от shushi_13

# 657
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Виктория! Да расте здрава, весела и щастлива и да порасне една прекрасна принцеса!

# 658
Здравейте момичета Hug
Добре че не сте писали много, та успях да попрочета Mr. Green
Честит рожден ден на малката Вики Heart EyesЖелая й много щастие и късмет в живота, поздрави и за симпатичните й родители  bouquet
За да не пропусна някой, няма да изброявам, но от сърце желая прекрасно детство на всички рожденници от предходните две седмици bouquet
Здраве, щастие и късмет на всички по- големи рожденици, както и на всички именници  bouquet
И макар и вече към края си - Христос Воскресе!!!
Обожавам Великден, най-светлия и най-цветния празник! Да донесе в живота ни много  красота и пъстрота :D
Ние се прибрахме от ходене къде ли не  - още от петък заминахме и сега се наслаждаване на спокойстиве и почивка  вкъщи, че утре сме на работа Flutter
И зада не  е само честитки и поздрави да разкажа малко за моето момче...гледам зъби обсъждате / Рила Hug / ние имаме 8 предни, от два месеца го мъчат и два кътника, е минлата седмица пробиха WhistlingСлава богу, само с повече нервност от страна на детето. Но пък вече времето е чудесно за разходки и те много помагат, за да забравим неволите около зъбите. Пусни го това дете навън и няма грижи - ни зъби, ни нищо го тормози Thinking А пък от друга страна разходката така го уморява, че вечер си спи също добре / пу пу/.
Много ме учудва това за децата, които навън не искат да ходят - да не би да не са им удобни обувките? newsm78
Защото Боби откакто си проходи стабилно / след близо месец ходене свободно в къщи/, вече навън си ходеше добре, естествено че падаше, но никога не е искал да го държа за ръка. Но аз не съм го държала за ръка, за да ходи, та няма изобщо такъв навик. А също мисля , че идеята на Еля за бутане на количка е добра, може би все още не се чувстват стабилни и имат нужда да се държат за нещо newsm78
и да не забравя, Нинче,не се обвинявай мила, за съжаление не можем  да предпазим от всичко децата си. А и както прочетох, Радо е герой, да го нацелуваш от мен. Ще му мине като на кученце Peace
Шу, Петя, опитайте се да говорите с мъжете си, само това мога да кажа. при мен това винаги действа и най важното е, не се настройвайте толкова много срещу мъжете, ами те са си такива, недосетливи / да не кажа по-обидна дума/ по презумпция, та е необходимо да им се припомня честичко Crazy
Аз моя не мога да го  нарека дресиран и култивиран, защото не го искам да е такъв, но просто го обичам Heart Eyesи това много ми помага Peaceпогледнете го и вие от тази гледна точка Hug

# 659
Васида  Hug
Шуши, по въпроса за триколката ние взехме от Продавалника много запазена за 30 лв на Мони. PeaceУдобна му е и по-важното-малко по-висока е.Нали сме едри и високи, та му е тамън.Пробвахме и една на Чиполино, но му беше ниска.Седи си вътре и се кефи, но още не може да се усети къде да си държи краката, въпреки че обяснявам и показвам много пъти.И това ще стане.
По въпроса за обувките, не мисля че е от тях.Радо вкъщи ходи с едни гуменки, понякога ме мързи да му обувам другите и излизаме с тях навън.Знам че са му удобни, но пусти му страх навън. Rolling Eyes
И накрая да се похваля, че от 2 седмици използваме гърнето, когато ставаме от сън.Почти винаги си върши работата, само като му пусна крана и веднага пишка.Днес следобяд даже и не пуснах водата, веднага си свърши работата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт