Нинче,наистина белите бързо стават,но нали казват,че юнак без рана не можел!
Дано не го боли повече ръчичката Радо.

Днес ще видим как ще е, той между другото още спи, снощи заспа в 23:30, много му се играеше 
Да не е нещо от цветя, аз едно време като малка бях получила алергична реакция от едни зюмбюли! 

Весело парти днес
ами така е, белите стават много бързо. Да му минава бързичко и дано да не се повтаря повече.
трудна работа ... аз се чудя защо е толкова нервна тези дни, а то си имало причина. 

Да ти е жива и здрава майката и много да помага за внуците 
А и да се похваля в Плевен успях да се запозная с 22 и Инкогнито, мъжете им и прекрасните им дечица 

Желая й много щастие и късмет в живота, поздрави и за симпатичните й родители 

/ ние имаме 8 предни, от два месеца го мъчат и два кътника, е минлата седмица пробиха
Слава богу, само с повече нервност от страна на детето. Но пък вече времето е чудесно за разходки и те много помагат, за да забравим неволите около зъбите. Пусни го това дете навън и няма грижи - ни зъби, ни нищо го тормози
А пък от друга страна разходката така го уморява, че вечер си спи също добре / пу пу/. 

и това много ми помага
погледнете го и вие от тази гледна точка

Удобна му е и по-важното-малко по-висока е.Нали сме едри и високи, та му е тамън.Пробвахме и една на Чиполино, но му беше ниска.Седи си вътре и се кефи, но още не може да се усети къде да си държи краката, въпреки че обяснявам и показвам много пъти.И това ще стане.
Препоръчани теми