Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Воистина Воскресе!
Нека Бог бъде с всички нас и пази децата ни-най-милото ни! Praynig

Честит Рожден Ден на Гиновева! newsm67
Честит имен ден на тези,които празнуват днес!

# 631
Христос Возкресе!
Нека има много светлина и обич в сърцата и домовете ни!

Честит рожден ден на Гиновева! Да е жива и здрава за радост на всички които я обичат!

Честит рожден ден на всички мартенчета, които са празнували през последните 2 седмици, че и повече! Много щастие и здраве на всички момиченца и момченца от сърце желая.  bdbaloni
Простете ми, че не пиша, но почти не спя. И тримата ми се будят нощем по няколко пъти, иде ми да скоча във Вълтава вече...Мислех си, че ще свикна, но свикване с безсъние няма. Освен да не стане като с магарето на Хитър Петър.

Тоби проходи на 31.03. Прекоси целия хол по права линия и беше много горд. Няколко дни преди това правеше по 2-3 крачки сам, но го беше страх да се пусне за повече. Вчера в парка го извадихме от количката, но не пожела да ходи. Искаше да яде пясък и да облизва камъчетата. ooooh!

Ако сега благоволи да заспи ще прочета назад. Аз надничах от време навреме в полубудно състояние, сега благодарение на мъжа ми си починах тези дни. Добре че и утре е празник.

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 19:49 от Deziderata

# 632
Честито Възкресение!!!
Честит Рожден Ден на днешната рожденичка Гиновева!

Аз да се похваля, Лора е с 11 зъбче - кътник. Ама голям рев падна този път

# 633
Честито Возкрасение!Да сме живи  и здрави и много обичани!Да има повече добри дела на тази земя и повече добри хора!

Честит Рожден Ден на днешната рожденичка Гиновева!

# 634
ХРИСТИС ВОСКРЕСЕ, МОМИЧЕТА И БЕБЧЕТА!

Ние се прибрахме преди малко от велинград. Изкарахме си супер! Много приятели си бяха отишли натам за празника и се събрахме хубава компания. Дечурлигата не останаха по-назад, но си имах сумати помощници в отглеждането  Mr. Green По този повод и двете се разтопиха от лиготия тези дни  Whistling
На Великден точно ходихме до една много хубава църква в едно близко село. Маги също изяви желание да дойде и й беше много интересно. Имаше и заря  Flutter
Утре мислим да се отдадем на пълен мързел  Crazy Само ще трябва да прежаля да сготвя нещо, че хладилника е празен  Laughing

# 635
  • София
Во истина возкресе!

Честит имен ден   bouquet
Честит рожден ден на Гиновева на dimginjan  Tada newsm59 Tada

Благодаря на всички за отговорите. За обувките стана много смешно, защото преди да пътуваме за София в Козлодуй не видях Колев и Колев, а бях решила техните да взема за прохождане. Казаха ми само с поръчка  Tired Е, купихме от София, а като се върнахме в Козлодуй, имаше на доооста места  Mr. Green И имаше и на Беко, които ми се сториха да не кажа същите, но само с козметични разлики, поне тези за прохождане  Whistling

Зеленко, а вие като сте с талесемия - не трябва ли да наблягате на месото! Чудя се, може ли безапетитието да е от анемията?

В интерес на истината Калин вече има апетит, само дето има и претенции  Mr. Green "Успокоиха" ме, че всъщност с храната се влияе много, много, много слабо върху хемоглобин и прочие. Просто сега съм по-спокойна, все пак има диагноза  Peace

Пък Калин като е само с 4 зъба и като ви чета, направо ме втриса какво ни чака  Mr. Green

# 636
Честито Възкресение Христово !

Аз също имам повод да почерпя днес. Grinning Съпругът ми има рожден ден!

По този повод, освен за Великден ,днес цял ден бяхме при свекър ми и свекърва ми на село. Ами момичета, няма такава почивка ви казвам! Flutter  Къщата им е до язовира, приятно топло, пеят ти птички, жужат пчелички,Митето спи, батето и татето играят волейбол, а мама пие кафенце излегната на шезлонг, с приятно четиво. smile3502   grinning039

Малкият целия ден беше във вихъра си: сутринта като видя боядисаните яйца направо пощуря. Никой и нищо не можеше да го убеди,че не се чукат по масата,а с бате например. Laughing Та четири дадоха фира бързо бързо,но той беше ДОВОЛЕН  Crazy
След това,като отидохме на село гонИ кокошките на баба му, внимателно наблюдава зайчетата, с кучето станаха голееееми приятели, а котката я гледаше подозрително.Накрая след всичкото тичане спа като къпан почти три часа.

И да не забравя да се похваля от вчерашната среща с ТаняТ.Много приятно семейство.Адашчето ни е голям сладур,готин щъкащ мъник!  Hug А как бързо заспа,направо не е истина/пу-пу/, а моя Митак,сакън нещо да не изпусне,трябваше около 20 мин.да го люшкам здраво,та да заспи ,а после пък да стоим на тихо място,та да не се събуди  Laughing  Crazy. Снимчици ще пусна по късно,че сега батето ме вика да му обръщам внимание. Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 01:19 от mama_bebcho

# 637
  • гр.Плевен
Во истина воскресе!

Честит имен ден Вили, не знаех,че днес празнуваш иначе щях да те поздравя като се видяхме. newsm51

Честит рожден ден на Гиновева! Да е здрава и много щастлива!

mama_bebcho, да ти е жив и здрав мъжа и да сте много щастливи заедно още дъъълги години!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 22:47 от margoto66

# 638
Христос Возкресе!

Честит Рожден Ден на Гиновева!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес.

Дез точно тези дни си мислих за теб, дали сте добре.

Ние днес почти както всеки ден, но поне си имам бъгстър вече. Татко ни реши да се спаси с оправданието че отива да го вземе от Лондон, и си бях с децата сама до към 3. Появи се с количка и цветя. Количката като десен ми е малко странна и така и не разбрах как се пере туй чудо и затова, понеже ми беше мерак да я пробвам, сложих чувала от лолата, който я покри цялата и излязохме. Хареса ми Grinning. Но да си призная очаквах да е по-лека, колкото Зиата на Петит стар да бъде.

Иначе нищо интересно при нас, аз съм в ужасна дупка и не се говори с мен. АААА забравих да се похваля, нали почнах режима (не че съм много стриктна), но въпреки че съм само 2 кила надолу, влязох в едни дънки от преди да забременея, на които имах 4 пръста разстояние между най горните копчета и ужасно ми стискаха на краката. Та хем ги закопчах, хем и ми бяха добре на краката.  Grinning
Това е от нас, ще изчакам още малко  да си поиграе малката и я бухвам в кревата, че трябва да помагам за домашното на мъж ми. Crazy

# 639
Шу, цялата тапицерия се сваля отстрани с ципове и се маха всичко и я буташ в пералнята  Peace Аз я пера на "деликатна" програма с възможно най-слаба центрофуга.
А иначе Бъгстъра е малко по-тежък от Зиата, да. То си го пише в характеристиките на двете колички  Wink
Със здраве да си я бутате  Grinning

# 640
  • София
Забравих да ви кажа, че Калин вече имаше близка среща с първата си (домашна ваксинирана мързелива огромна пухкава много красива) котка Simple Smile При това успя някак си да не я дърпа, а да я погали нежно и тя да го гледа и да му мърка  Joy

# 641
Честит Великден на всички ви!Да сте живи и здрави вие и семействата ви!  bouquet
Днес беше може би най-ужасния ден и празник в живота ми....Никога няма да го забравя...не че нещо кой знае какво е станало, Радослав си изгори ръчичката... smile3518 Бяхме си на село всички и той щъкаше в кухнята, аз естествено бях до него и го държах за едната ръка, когато ненадейно и за секунди се подпря с другата за печката(Раховец) и докато се усетя, тя работата беше станала.... Cry Бабите били заравили печката включена и тя затова беше така нагрята....а и знаете, като не сте си в къщата, общо взето не се знае какви опасности ви дебнат, защото в къщата си знаете например че работи печката и няма да позволите на детето да отиде до нея.Уффф, чувствам се адски виновна... Tired Миличкият не спря да плаче повече от час, даже в началото си мислех че не е толкова сериозно, но като видях как със всички следващи минути ръчичката му почервенява, вече доста се паникьосах.Набързо си събрахме багажа и тръгнахме, а забравих да спомена че веднага действахме-промивки над студена вода, оцет, сода.В колата заспа въпреки че беше станал преди известно време, но горкичкият направо се скапа от толкова болка....представям си само какво му е било, то дърт човек да се изгори боли, пък туй малкото... cry.Прибрахме се и отидохме веднага в спешния център,той се събуди и беше в много добро настроение-говореше си, смееше се, а бе все едно нищо не е било.Там му превързаха ръчкичката, имаше вече и мехури, но се надявам до няколко дни да минат.,Във вторник ще ходим да му махнат превръзката и лекарката ще каже.Привечер беше в  пак добро настроение и не спря да си играе... Grinning
Сори че ви занимавам, нно поне ми олекна като споделих Rolling Eyes

# 642
  • Стара Загора
Нинка тя белята става за секунди нали знаеш. Моят брат спомням си навремето тренираше плуване и баба ми ( лека и пръст, на която утре става 1 година от както почина) живееше близо до плувния басейн. Ние вечерта останахме да спим при нея, за да станем и да идем на другия ден на състезание на брат ми. Ставаме сутранта надъхани, тя жената си сложила кафе на печката да си прави, брат ми влиза със засилка в стаята, събаря джезвето с водата и му пада в/у крака. Получиха се огромни мехури, кръв и т.н, НО въпреки всичко той каза, че ще отиде на състезанието. Треньорката не искаше да го пусне - но той я разубеди. Състезава се и спечели сребърен медал, който си пази и до ден днешен. Дано и при вас е било всяко зло за добро. Гадно е наистина знам, и Митко се е горил като бебе, но ще мине!  Hug
Нашите пъпки днес цял ден ги нямаше и тази вечер към 8 часа елате да видите кво става. Целият пламна пак миличкия. Чак в очите и ушите имаше, на главата абе навсякъде. И колкото повече ги чеши повече стават. Преди 1 час го водихме до спешния кабинет - алергична реакция било към нещо, което не може да се каже какво е. Не е шарка! Сега реших, че ще му направя алергичен тест, които се правил от 10 капки, всяка капка струвала 8 лв.  #Cussing out
дадох му Аериус намазах го с розова вода и заспа спокойно детето.
Преди да си легна да кажа:
Честит първи рожден ден на Вики. Като изтърсачето на нашата тема й пожелавам в живота винаги да бъде първа, никога да не остава последна, да бъде борбена личност, да обича мама и тати, да я направят щастлива кака един ден и да се гордеят със нея!
Деско   newsm51 newsm51 newsm51
На Пацо моя приятел пращам една
   Kiss

# 643
  • Варна
Здравейте, момичета! Честито Възкресение, с пожелание за много здраве в домовете ни, любов в сърцата ни и вяра в душите ни!
Честит рожден ден на последната рожденичка в нашия отбор! Да е жива и здрава сладката Вики и да расте все така умна, хубава и борбена за гордост на мама и тати!
Ние си бяхме в Добрич и обикаляхме от къща на къща, докато уважим всички баби, прабаби и прочие роднини. Слава Богу, че успяхме да си откраднем и малко време за излизане с приятели без децата, че иначе щеше да ми дойде много цялата тази галимация. Ох ставам, че Симона трябва да закусва, после ще дописвам.

# 644
  • София
на Вики! Да е здрава, усмихната, щастлива и все така сладка! Деси, честит празник!  Hug Hug Heart Eyes
Мама Бебчо, ЧРД на мъжа ти, с малко закъснение!  Hug Да е здрав и послушен!  Grinning
Нинче, милият Радо  Sad , бързо им минава на душичките, но е гадно като се случи такова нещо.
Дез, много, много ти съчувствам  Hug А най-големият батко защо се буди  Rolling Eyes
Слънце, много неприятно, и аз като малка имах разни алергии с подобни прояви. Сега ги израстнах де. Хубаво е да се разбере към какво е, за да се ограничи "дразнителят". На мен не помня дали са ми правили тестове, по инфо от майка ми за това какво съм яла май са определили.  newsm78 Нещо ново да е хапвал Митко, или да е пил ново лекарство?

Общи условия

Активация на акаунт