Нека Бог бъде с всички нас и пази децата ни-най-милото ни!

Честит Рожден Ден на Гиновева!

Честит имен ден на тези,които празнуват днес!

Само ще трябва да прежаля да сготвя нещо, че хладилника е празен 

Е, купихме от София, а като се върнахме в Козлодуй, имаше на доооста места 

Съпругът ми има рожден ден!
Къщата им е до язовира, приятно топло, пеят ти птички, жужат пчелички,Митето спи, батето и татето играят волейбол, а мама пие кафенце излегната на шезлонг, с приятно четиво.

А как бързо заспа,направо не е истина/пу-пу/, а моя Митак,сакън нещо да не изпусне,трябваше около 20 мин.да го люшкам здраво,та да заспи ,а после пък да стоим на тихо място,та да не се събуди
. Снимчици ще пусна по късно,че сега батето ме вика да му обръщам внимание.
. Но да си призная очаквах да е по-лека, колкото Зиата на Петит стар да бъде. 
Аз я пера на "деликатна" програма с възможно най-слаба центрофуга. 

Бяхме си на село всички и той щъкаше в кухнята, аз естествено бях до него и го държах за едната ръка, когато ненадейно и за секунди се подпря с другата за печката(Раховец) и докато се усетя, тя работата беше станала....
Бабите били заравили печката включена и тя затова беше така нагрята....а и знаете, като не сте си в къщата, общо взето не се знае какви опасности ви дебнат, защото в къщата си знаете например че работи печката и няма да позволите на детето да отиде до нея.Уффф, чувствам се адски виновна...
Миличкият не спря да плаче повече от час, даже в началото си мислех че не е толкова сериозно, но като видях как със всички следващи минути ръчичката му почервенява, вече доста се паникьосах.Набързо си събрахме багажа и тръгнахме, а забравих да спомена че веднага действахме-промивки над студена вода, оцет, сода.В колата заспа въпреки че беше станал преди известно време, но горкичкият направо се скапа от толкова болка....представям си само какво му е било, то дърт човек да се изгори боли, пък туй малкото...
.Прибрахме се и отидохме веднага в спешния център,той се събуди и беше в много добро настроение-говореше си, смееше се, а бе все едно нищо не е било.Там му превързаха ръчкичката, имаше вече и мехури, но се надявам до няколко дни да минат.,Във вторник ще ходим да му махнат превръзката и лекарката ще каже.Привечер беше в пак добро настроение и не спря да си играе... 

Да е здрав и послушен!
, бързо им минава на душичките, но е гадно като се случи такова нещо.
А най-големият батко защо се буди
Нещо ново да е хапвал Митко, или да е пил ново лекарство?