Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и от нас!
Аз тук от проблеми нямам време да напиша 2 реда и да честитя на рождениците, но ще го направя сега, като се постарая да не пропусна някой...

Честит рожден ден на голяма патеричка на Ади! Жива, здрава и много щастлива!!!

Честит рожден ден на по-малка патеричка на сладурковците Кали и Тео! Да са здрави и прекрасни малки калпазанковци и много да радват мами и татковци!

Честито на още по-малка патеричка и на  Станимир и Илийчо и на кака Маги! Живи, здрави и много добри дечковци да порастат!

А хайде честито и на днешните рожденички - Стела и Рая! Да са най-прекрасните малки госпожици, които да радват близки и роднини!

Тони, аз й споменах нещо, но явно не е разбрала, а и никовете и данните ги записваше друг човек.  Simple Smile

А, не си права - гледах снимки и на Алекс - невероятни са станали - особено тази в куфара...страхотна идея, а и модела е един път. Laughing Да го нацелуваш от нас.

Извинявам се за телеграфния стил, но набързо прегледах по диагонал писанията ви и не мога да се включвам по-адекватно. Embarassed Тази седмица ще е така, дакато оправим проблемите с бабите и дядовците...

А и днес ще направим прощапулката на Рая, та после и снимки ще качвам и ще чета по-обстойно.

Весел ден на всички ви!

# 331
Честит ден ден на Рая, Стела и Цветето!  Mr. Green Здраве, късмет, любов и много щастие ви желая!

Благодаря на Вили още веднъж, че ми спретна такава хубава изненада, че чак ме разплака.  Embarassed И благодаря на всички за пожеланията вчера!  Hug

Окич, благодаря за комплимента за аватара. И на мен много ми харесва. Реших, че вече ми е пролетно и трябва да го сменя. И твоят е много свеж!

Не съм ви чела много вчера, а и днес ще пропусна май, че ще излизаме навън да хващаме тен  Crazy

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 11:37 от 22

# 332
  • София
Честит 1ви рожден ден на Стела и Рая! Да са много усмихнати, здрави и щастливи! Честит празник на мамите!  Hug Heart Eyes   bouquet

Цветка, честит рожден ден и на теб! Бъди щастлива, обичана и все така талантлива!     bouquet  bouquet  bouquet

Тони, цитатът ти е стар  Laughing , снимките вече ги получих  Wink А и тогава имах предвид, че може да не е разбрала коя съм, защото споменах, че те познавам от мартенската тема  Simple Smile
Окич,  Laughing как ще се засегна  Hug Викаш да не страдам за момиченце толкова, а?  Mr. Green Косата му не е чак толкова голяма всъщност, просто духаше вятър  Crazy , но все пак не е като за момче и трябва да го подстрижа, ама ми е жал за пружинките  Blush (има къдрички отзад)  Simple Smile

# 333
Ха здравейте!
Първо започвам с честитките, че тези дни много рожденици съм изпуснала Rolling Eyes

Честит рожден ден на патеричка на Ади, Кали и Тео, Миро и Илийката, както и на кака Маги (дано да не съм пропуснала някой). Много щастливо детство, изпулнено с много смях Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ 2 РОЖДЕНИЧКИ - СТЕЛА И РАЯ. ЖЕЛАЯ ИМ БЕЗГРАНИЧНО ЩАСТИЕ!!! (Роси да ни пазиш снахичката Party)
Честит рожден ден и най-голямата рожденичка - Цвети - много щастие, любов и късмет  bouquet

22 за нищо, радвам се че на Мирката му е харесал подаръка. Дано да не е много шумен, че... Crazy

Вероники, аз пък мисля, че имаш най-щастливите деца с такавам мама (не че другите сме лоши). От къде ти идват такива невероятни идеи...просто си страхотна Hug

Да се похваля - вече съм с 5 кг по-слаба. Не съм и очаквала такъв резултат, много съм горда със себе си и така съм се нахъскала Flutter

Още щях да пиша, ама забравих какво - после ще дописвам. Хубави разходки днес, времето е просто страхотно!

# 334
Честит Първи рожден ден на днешните госпожички Стела и Рая! Да са свежи и красиви като пролетни цветя, много палави и игриви!

Цветка, честит празник и на теб! Много усмивки и хубави събития ти пожелавам.

И нашето празненство наближава. В петък ще сме в тесен семеен кръг, а в събота съм канила роднини на кръщене и почерпка. Аз вчера поръчах тортата за събота, а за утре, ако успея между разходките, може да спретна една бисквитена или бишкотена да се омаже подобаващо рожденика.

# 335

Честита първа годинка на Стела и Рая!
Да са много здрави, весели, усмихнати и умни дечица! Да носят в семейстават си само радиост и гордост!

Честит Рожден ден на Цветка!

Много здраве, любов и късмет!

# 336
Привет на Благовец!

Току-що се завърнахме от салона.Дари е с нова прическа,а Ади вече има обички! Flutter

Пак доста сте изписали,но с това слънчице не остава време да пиша по темите.

Никита  Peace

Вероники възхищавам ти се на уменията и желанието да майсториш такива красоти!  bouquet

Честит Рожден Ден на Рая и Стела! nbirthday
Растете здрави,и щастливо детство!

Цвети душа,да си ми жива и здрава!
Каквото ти е на сърцето-това да ти е в ръцете!
  love001 Hug

Честити четири годинки и на кака Маги!(на патерица)Да слуша и да е на мама отмяна!

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 13:48 от Бодливка

# 337
  • Варна
Честит първи рожден ден на Стела и Рая. Да за здрави и послушни дечица, винаги усмихнати и обградени с много любов! Честито на патеричка и на рождениците от предните няколко дни. Да не се оттърват от здраве и късмет.

Цвети, честит рожден ден и на теб. Искрено ти се възхищавам и от сърце ти пожелавам да ти се сбъдне точно това, което искаш най-много. И двамата ти мъже много да те слушат и глезят.

И сега на въпроса -  включвам се с едно питане към тези то вас, чиито дечица изкараха бебешката шарка. Пресиян в събота започна да вдига висока температура без никакви други признаци. На следващия ден го водихме в спешен кабинет и казаха, че гърлото му е зачервено и изписаха антибиотик. Давам го вече 4ти ден, а от вчера избиха и обриви. Педиатърката е на мнение, че обривът е алергична реакция към антибиотика, но тя каза същото и за баткото, когато той със сигурност беше с бебешка шарка. Та сега каза да продължавам с антибиотика още 3 дни и да давам противоалергични капки. Аз пък не искам да си тровя детето за няма що и съм в голяма чуденка. По организационни причини не мога да потърся второ мнение точно в момента. Та ще продължа с антибиотика поне до утре и ще видя какво ще стане с обривите. Та въпросът ми е - спряха ли ви антибиотика, когато избиха обривите и се разбра, че всъщност проблемът е бебешката шарка, а не някакво друго възпаление? Слънце, при вас ли имаше и зачервено гърло при шарката? Лекувахте ли го или отшумя с изчезването на обривите.?

# 338
Здравейте!

Честит първи рожден ден на патерици на Миро и Илийката!

Честит четвърти рожден на кака Маги!

Честит първи рожден ден и  на днешните рожденнички Стела и Рая! Да сте живи  и здрави!

Честит рожден ден и на Цветка- Кокетка!Бъде все така чаровна и продължавай да радваш близките си с красотити, които твориш!

Тези дни нещо нямам време да пиша! Баткото от вчера е с кашлица и леко червено гърло! Добре, че поне е послушен! Вчера сложиха на Петя ваксината и тя само изплака веднъж и  повече гък не каза! Бях се настроила за симфония! Геройчето на мама!

Тези дни си имам разни задачки и нещо се чувствам перманентно уморена! Вечер още в 9 ми се доспива и едва дочаквам да стане поне 10 и да се хоризонтираме!

Успях да видя само снимките на Слънцето! Много сладка Симонката, но такава питка за сефте виждам!

Весел празник на днешните именници!

# 339
Здравейте мамчета.
Честит рожден ден на принцесите Стела и Рая да са здрави и много щастливи деца.

Цветка честит празник здраве, щастие и много любов!

# 340
Ивема, а гърлото как е? На нас ни го спряха и на другия ден детето беше нормализирало Т и гърлото беше спокойно!

# 341
  • Стара Загора
Ивема при нас имаше само 3 дни 39,4 - 39,5 Т след което 3 дни обривите. Нищо друго!
Зора ми такава е питката. На всякъде е различно нали знаеш!

# 342
  • Варна
Здравейте и честито Благовещение!
Честит рожде ден на Стела и Цветка! Да сте живи и здрави, момичета, и винаги обградени с любов!
Относно религията и аз не съм много запозната с ритуалите и не ги спазвам особено, но съм вярваща и мисля, че това е най-важното. На Кристина също не съм й разказвала житието и битието на Исус, но й говоря, че има Бог и тя расте с това съзнание, въпреки че не познава наложените от църквата традиции. Днес и аз гледах историята за "детето-чудо" в предването на Гала и изпитах желание да запаля свещичка в знак на благодарност за най-големия Божи дар в живота ми - децата ми....., но докато чаках на опашката пред църквата (на която никой не ми отстъпи ред, нищо че съм с малко дете), докато купувах цветя на супер завишени цени от хора, решили да се възползват максимално от празника, и докато целувах ръка на попа, която той завря в лицето ми, този импулс се превърна в раздразнение, че станах част от тази публична демонстрация на вяра, което в крайна сметка не е смисълът.
Вероники, и аз се присъединявам към аплодисментите за таланта и желанието ти. Как намираш време за всичко това? И аз съм си вкъщи, но освен да изчистя, да прегледам форума, да разходя Симона, да прибера Криса от градина и да приготвя вечеря, за други занимания почти не ми остава време...Може би не съм достатъчно организирана newsm78 Успокойте ме, че не съм единствената, която стои в къщи и се оплаква, че няма време Crazy

# 343
Честит рожден ден на двете моми Стела и Рая! Да са живи и здрави и да имат прекрасно детство!

Едвам ви изчетох, че само миткаме по паркове, трябва да разкарвам каката наляво-надясно и кучето пак ми прави проблеми. Яде кокали, повръща, инжекции... -2 пъти за 2 седмици. Ама сега го полази един намордник като сме на разходка и така ще си остане! Чувам обаче най-различни цветущи коментари от аууу, я вижте тоя звяр, бреййй - явно е много зло, а такава кротка порода до горкичкото животно - как го мъчат или браво, на всички кучета трябва да се сложи намордник  Laughing. Явно българинът има коментар за всяка една житейска ситуация и много държи да си я каже всеки път и няма угодия. Преди ме ругаеха, защо не е с намордник или на каишка, сега обратното!  Crazy Хубавото е, че даже мамите в нашия парк свикнаха с него и сега му съчувстват за положението. Като видяха какъв е кротан и търпеливко - децата се изреждат да го водят за каишката или да го галят, но ако много го дърпат за ушите или удрят го спасявам Simple Smile Май не съм ви го показвала - http://beagle-murphy.blogspot.com/

Не се сдържам най-накрая да се изкажа за болните деца и детските заведения. При грипа и грипалните инфекти заразяването става по въздушно капков път. От появяването на първите симптоми болният е заразен до 6-7 дни. При разболяване в течение на деня - докато го забележат от персонала докато го вземе майка му - детето - сигруно е заразило половината група! След такова разболяване - докато предпишат АБ обикновено минават най-малко 1-2 дни (състоянието се влошава силно, за да се стигне до АБ). Често АБ се дава 10 дни (особено ако се развие от грипчето по-тежко бронхитче; миналият месец Марти даже 12 дни го пи тоя АБ). Това значи, че последните дни детето отдавна не е заразно!
Ако Ади на Бодливка се е разболяла вторник-сряда и май беше от петък на АБ, значи във вторник тази седмица не е била вече заразна, за да отиде на тържеството на ДГ - така че поводи за коментари и забележки изобщо не е имало!
Да не говорим, че например при бактериална ангина също си пиеш АБ, но не си заразен - което значи, че от 4-5 ден може да си ходи на градина детето, ако родителите преценят! Т.е. приемането на антибиотик не е гаранция за заразност и това винаги ми е било много странно - как като се чуе АБ и всички скачат като ужилени!
Ето защо го намирам за много разумно, когато детето е здраво, родителите да си донесат бележка от педиатъра, че не е заразно! Детските градини си имат строги правила и ги спазват наистина стриктно! До сега не съм чула да се допускат болни деца! А това за частните детски градини - е направо смешно, че ги пускали болни да идват! Дъщеря ми е била винаги в частна ДГ - няма такова нещо, даже напротив; когато едно дете прояви симптоми го отделят с някоя лелка, докато родителят дойде!

Айде пак се юрваме към парка!
Ааа, Вероники, просто едно голямо БРАВО, за всичко, което сътворяваш!
Симонката на Слънцето е сладурана златна! Слънце, събирайте за фр. салон! Ти знаеше ли, че само ножицата на фризьорката струва около 500 лв  Shocked

Гери Мур - не си единствената, бе, как!

# 344
Цвети, злото да те забрави!
Честит ти празник и на теб! Много здраве, усмихнати дни и прекрасни емоции!! Весел празник и на теб!

Elwing, цитата може да е стар Mr. Green, ама показва, че Катя е разбрала, че и Алекс ни е дружка... Wink

Общи условия

Активация на акаунт