Аз тук от проблеми нямам време да напиша 2 реда и да честитя на рождениците, но ще го направя сега, като се постарая да не пропусна някой...
Честит рожден ден на голяма патеричка на Ади! Жива, здрава и много щастлива!!!
Честит рожден ден на по-малка патеричка на сладурковците Кали и Тео! Да са здрави и прекрасни малки калпазанковци и много да радват мами и татковци!
Честито на още по-малка патеричка и на Станимир и Илийчо и на кака Маги! Живи, здрави и много добри дечковци да порастат!
А хайде честито и на днешните рожденички - Стела и Рая! Да са най-прекрасните малки госпожици, които да радват близки и роднини!

А, не си права - гледах снимки и на Алекс - невероятни са станали - особено тази в куфара...страхотна идея, а и модела е един път.
Извинявам се за телеграфния стил, но набързо прегледах по диагонал писанията ви и не мога да се включвам по-адекватно.
А и днес ще направим прощапулката на Рая, та после и снимки ще качвам и ще чета по-обстойно.
Весел ден на всички ви!

А и тогава имах предвид, че може да не е разбрала коя съм, защото споменах, че те познавам от мартенската тема
(има къдрички отзад)
)

Успокойте ме, че не съм единствената, която стои в къщи и се оплаква, че няма време