Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честит рожден ден на партеричка на Станимир на 22 и на Илия на nani_v, както и на кака Маги на веселина_с_п  Tada newsm59 Tada

Честит рожден ден на Стела на Росикв и на Рая на бебе_Рая, както и на Цветка-кокетка Tada newsm59 Tada

а белтък (в храна) дадох точно него ден...
ох, таковата,  Embarassed Embarassed Embarassed може да е смешно, ама не знам какво означава него ден, сори  Blush Би ли споделила, защото наистина не го знам този израз. И с какво го даде - смисъл директно белтък от сварено яйце или в нещо друго - какво?

Него ден = същия (този) ден
Дадох супа, в която имаше цяло яйце (застройка).

За Фейсбук да ви кажа една работа: собственикът на албума влиза в него и най-отдолу има специален линк за нерегистрирани потребители  Peace

В София сме само аз и Калин и спазваме графика на майка ми, така че не мога предварително за среща да кажа... ако има "дупка" - звънкам на когото се сетя. Айрис, не ти се обадих, защото бяхме в "долен" Люлин и не можах да се сетя кога ходеше за баткото  Embarassed Embarassed Embarassed
Ходихме днес при доктора, разбран човек, любезен и внимателен, съдейства ни много с изследването, да видим другата седмица резултати.

Гери Мур, и аз съм в кюпа  Embarassed Embarassed Embarassed

# 346
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛА И РАЯ!!!

Честито и на ЦВЕТКА!!!

Ние днес се сдобихме с обици! newsm03

# 347
  • София
Гери Мур, не си сама, разбира се.  Hug Embarassed
Рила, много е сладък Мърфи  Peace По въпросът за ДГ и болните деца споделям твоето мнение, подкрепено от педито ни  Peace
Честито на мадамите с обици  Flutter Grinning
Elwing, цитата може да е стар Mr. Green, ама показва, че Катя е разбрала, че и Алекс ни е дружка... Wink
Може, може  Peace
Ивема, моите деца не са я карали тази бебешка шарка, та не мога да съм полезна, но ви желая бързо оздравяване!  Praynig Hug
Я сега да видим кой не внимава - аз или други мами  Laughing - Радо не беше ли със същата питка-пояс?  Rolling Eyes  Laughing

# 348
  • Варна
Elwing, благодаря! Всъщност видимо нищичко му няма на малкия - играе, смее се, изобщо не ме занимава. Но пиенето на антибиотика е много неприятно мероприятие и за двама ни. Между другото и твоите момченца са истински слънчица. И двамата.

Zora, педиатърката каза, че гърлото е още леко зачервено. Затова не смея да спирам антибиотика на своя глава, още повече, че предстои ваксината на 13 месеца и трябва да е напълно здрав.

Слънце, благодаря и на теб за инфото!

Гери, изобщо не си сама. При това вкъщи е такъв хаос, че ако някой дойде без предупреждение, може и да не ни намери из всичките нахвърляни по мебелите и земята дрехи, играчки и каквото се сетите. Даже вчера баща ми, като дойде, попита къде да стъпел... Но пък децата да са добре, за другото спря да ми пука. Между другото, какво стана с идеята за среща? Ако я насрочите за предиобяд, ще направя всичко възможно да дойда.

# 349
  • София
Благодаря, Ивема!  Blush Даването на АБ и при нас е драма, особено при баткото, Алекс успявам да го прилъжа, все още.  Rolling Eyes Общото състояние на детето е много показателно по принцип, но откакто Ивайло изкара пневмонията на крак, доста се обърках.  Rolling Eyes

# 350
Ние се завърнахме от дълга разходка.
Да си похваля гарчето- хич не седи в количката. Ползваме я само да се придвижим по улиците и край. Стъпи ли на парк търчането му е майката.
Не ми се занимава да кача клипче от днес, как си бута количката. Но ако остане време и това ще направя.
Сега чакам татко и да дойде и да сглоби триколката. И вчера и днес си е спала 3 часа вкъщи и съм много хепи.

Честито на сдобилите се с обеци. Ние не се престрашихме. Елия си дърпа ушите и ме е страх да не ги разрани.
Рила- много ти е сладък четириногия. Аз имам по особено мнение за кучетата. И ние много искаме да си вземем лабрадор, черен, но ще изчакаме Елия да стане на 2г.
Онзи ден се карах с една лелка, че не си събра акото на кучището от парка. И отговора и беше - вашите деца нямат работа тук.  #2gunfire Ау, добре че спрях Илия иначе акото щеше да е върху нея. Като имаш куче ще си се грижиш за него. Радва ме факта, че все по често виждам стопаните да си събират акото. Flutter

Хайде от нас стига толкова.

# 351
  • София - Рим и обратно
Рила, точно същото исках да напиша аз за АБ, че докато се стигне до пиенето му, вече са изпозаразени всички наоколо. И че точно по време на пиенето му е най-безопасния период за околните, ама си рекох да не задълбавам Peace

# 352
Я сега да видим кой не внимава - аз или други мами  Laughing - Радо не беше ли със същата питка-пояс?  Rolling Eyes  Laughing
Беше, беше...само че друга по вид. Peace Ама и той като Симонка се уплаши като му се наредиха толкова деца около него! Laughing
Честито на Рая и Стела-нека са ви най-голямата гордост в живота!  bouquet
Цветке, честит рожден ден и на теб!  bouquet Всичко най-хубаво ти пожелавам.
Добре че сте вие да ме информирате за АБ.Аз нищо не разбирам, такова нещо не съм пила повече от 10 год. Peace
Веси, мерси че каза как къпете вече Мира. Hug Днес купих от едно магазинче за домашни потреби мекичка постелка за баня и тая вечер сама изкъпах Радо. Party Няма вече кой да ми помага, да носим корита, стойки и т.н.Да не говорим че хич не бях мокра, че иначе ставам цялата вода...щото Радо много плиска. Mr. GreenИ за мен, и за него беше голям кеф и улеснение.  bouquet

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 20:01 от Нинчето

# 353
  • Ловеч
Зеленко ако има дупка обади се - ние се мотаме в квартала. Към обяд ходя за манджата, към 4.30-5 за баткото.
Наплашиха ни нас с тази вода и аз се стопих от пране, чистене и т.н., че три дена ни гласеха да сме без вода. В крайна сметка само останаха ограниченията в ДК/и аз бях заредила шишета, легени и тем подобни/.
Вили браво за резултатите - и аз да се похваля, че повече от месец съм без Дюкан и продължавам да топя кила, май си оправих метаболизма и вече съм 51кг. Господ здраве да му дава
Рила много си права.
Роси честита ти рожденичка много да те радва  bouquet , честита първа годинка на Рая и не знам коя поредна на Цветка  bouquet

пп Ели къде си събират ...... на любимците - поне за пример да го давам на тукашните мърди. Сега се стопи снега и вече не се виждат толкова лесно - усещаш едва когато минеш през мина Sick

# 354
Айрис- в Младост в едно паркче. Вярно малко са и са предимно младежите, но все пак си е нещо.

# 355
  • София
Към края на днешния ни празник, влизам, за да ви почерпя по случай първия ни РД!!! Не мога да повярвам, кога порасна и моето малко момиченце. Цяла година се изтъркули и бебетата вече май хич не са такива.... Ох, толкова ми е хубаво - едно такова превъзбудено Simple Smile
Много благодаря на всички за милите пожелания - трогнахте ме. Специално благодаря на всички, които ми се обадиха и лично -  наистина много приятно ми стана!  Hug
По парче торта, за наше здраве:

Честит празник на всички жени и мами - днес е чуден ден! В унисон с прекрасното слънчево време днес, желая на всяка от вас много усмивки и прекрасни мигове с най-ценното в живота ни - нашите дечица!!!
Цвети, честит РД и на теб - да си жива и здрава, все такава готина мацка, лъчезарна и обичана съпруга и грижовна и невероятна мама!!!
Ще чета назад утре.
Днес изкарахме страхотен ден. Сега тръпна в очакване на събота (събиране с роднините) и неделя (събиране с приятели). Ох, малко три дни яли, пили и се веселили.  Crazy Embarassed
Лека ви вечер, милички и много целувки от моята рожденничка!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Рая и Стела! Да са здрави и щастливи малките принцеси!

# 357
Здравейте момичета! Hug
Направо изчезнах напоследък, изгоря ни компа и докато вземем мерки... много се проточи...но вече съм отново на линия. Peace
Най-много се ядосах,че не мога да поздравя рожденниците...а и да почерпя виртуално за нашия РД, но сега ще направя и двете, по-добре късно отколкото никога. Wink
Да са ви живи и здрави  рожденниците Стела и Рая, и всички, които съм пропуснала да поздравя много щастлив живот им желая изпълнен с безгрижно детство и светло бъдеще.  

Ето и почерпката за нашия РД -

Празникът ни премина както си му е реда ..бяхме близки и бебета приятелчета с главни представители Светатроишката банда  Wink
Марти се забавлява чудесно и получи много подаръция а тортата в крайна сметка беше калинката от Неделя...аз принципно много си я харесах, но бях хвърлила око на един рибок ама много скъпичка ми се стори а калинката беше добра алтернатива - голяма, красива и на добра цена, установихме, че е и вкусна.
Ето снимки от РД -
http://martenichki.snimka.bg/children/martenskite-ni-deca-veche- … 1.480132.17951713

Лека вечер за сега от нас! Stop

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 23:34 от dobro_nastroenie

# 358
  • Варна
То стана утре, но да се вредя все пак: честит Рожден ден на мъничката бързоходка Стела и на Рая. Да растат добри, весели и здрави деца и да радват близките си! Цвети, честито и на теб, трудно ми е да ти пожелая нещо друго, освен все така усмивката да не слиза от лицето ти и да се радваш на добри мъже и уют и щастие у дома.

Вероники, май ще се наложи да те черпя, когато дойдем в София, но за мен ще е удоволствие Simple Smile А, да - и много приятен сайт, мерси. А за домашната торта и аз ползвах чийзкейка на Роси, да е жива и здрава. Simple Smile Само добавих малко цедено кисело мляко и втори ред бисквити, а сладкото разбих в крема.

Гери, как ще си само ти!? А и ти си с 2, аз къде да се завра от срам?

Ивема, на обяд повечето мами трябва да си вземат кухнята, не знам дали ще успеем да се организираме. Ти следобед никак ли не можеш? Сигурно баткото трябва да взимаш ... newsm78

Хайде вече честит Рожден ден и на Митко! Да расте и той хубаво, здраво и весело момче, а мама постоянно да се хвали с него Simple Smile

# 359
  • Варна
Добро утро!
Снощи и ние се сдобихме с обици в 59-тата секунда. Но аз се бях ошашкала дали ще я продупчат както трябва (че каката я бяха окепазили и я дупчихме втори път) и забравих да питам с какво да я мажа и колко време да стои с медицинските обеци. Дружината с прясно продупчени уши от вчера да дава съвети, плийз Praynig Между другото, сега пак имам чувството, че едната обечка на Симона е леко навътре, но мъжът ми каза, че съм се вманиачавала. Crazy
Рила, подкрепям мнението ти за АБ, особено като майка на дете с хронични гнойни ангини (преди да й извадим сливиците, сега слава Богу е пушка).
Паролата за снимките да не е сменена, че не мога да вляза newsm78

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 08:07 от Gery Moore

Общи условия

Активация на акаунт