Честит рожден ден на Стела на Росикв и на Рая на бебе_Рая, както и на Цветка-кокетка

Би ли споделила, защото наистина не го знам този израз. И с какво го даде - смисъл директно белтък от сварено яйце или в нещо друго - какво?Него ден = същия (този) ден
Дадох супа, в която имаше цяло яйце (застройка).
За Фейсбук да ви кажа една работа: собственикът на албума влиза в него и най-отдолу има специален линк за нерегистрирани потребители
В София сме само аз и Калин и спазваме графика на майка ми, така че не мога предварително за среща да кажа... ако има "дупка" - звънкам на когото се сетя. Айрис, не ти се обадих, защото бяхме в "долен" Люлин и не можах да се сетя кога ходеше за баткото
Ходихме днес при доктора, разбран човек, любезен и внимателен, съдейства ни много с изследването, да видим другата седмица резултати.
Гери Мур, и аз съм в кюпа

Ау, добре че спрях Илия иначе акото щеше да е върху нея. Като имаш куче ще си се грижиш за него. Радва ме факта, че все по често виждам стопаните да си събират акото.

Няма вече кой да ми помага, да носим корита, стойки и т.н.Да не говорим че хич не бях мокра, че иначе ставам цялата вода...щото Радо много плиска.