Да расте весело и бегрижно дете!!!
Gery, козметичката която проби ушите на Андреа, а тя всъщност ми е добра приятелка, ми каза да й мажа ушите с килородна вода или ако не ми е гадно с урина . Аз се консултирах и с други и стигнах до извода че урината е най- добре, защото не щипе като кислородната вода, а и от неч по бързо зазравявало. Аз я мазах снощи и сутринта, след като се изпишка в гърнето топвам на едно памуче, а може и с капкомер. Целта е да капнят няколко капчиции да се размърда леко обицата, за да може когато свалиш медицинските спокойно да сложиш другите, защото ако не се мърда лиммфичката която се отделя пречи на дупката да се разшири и немогат след това да се сложат други както и да се върнат педишните и за няколко дни дупката зараствала - така ми обясниха. А за постоянните обици ми каза да ги сложа поне след 2 месеца.
При нас за сега всичко и наред (да чукна на дърво) не са й зачевени ушите и ми дава да ги пипам и да ги мажа спокойно, а тя доста си ги подръпва значи не я боли.
Е, надявам се да съм ти била полезна.

И друг път съм чувала за този метод при рани,но бих го пиложила само ако в радиус 10 км.няма аптека.

А така ми се искаше да ви видя... Алекс спа до късно, докато се храним и обличаме стана 14.30ч
.
Моята също ще ги продупчи когато сама реши
Идеше ми да скоча и да я размятам тая баба, ама приятелката ми ме спря. Ей полудявам от такива случки
Писнало ми е от безотговони хора