Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Абе Тони доизкажи се правилно моля ти се за тия следващи 9 месеца, че и мен хвърли в чуденка!  Rolling Eyes  Joy

Елвинг, Слънце, вие пък... Wink Свеки се готви да идва за Нова година, ама няма да я огрее... Crossing Arms
Ако забременея първо тук ще се похваля - спокойно... Laughing Още обмислям положението, ама новините около реформите в БАН хич не са добри, та май скоро ще се хваля, ако е рекъл Онзи отгоре. Heart Eyes

22, няма да идват скоро, че даже и хич... май ще виждат внучка си само като се прибираме в София. Hug

Гери, Честита ви годишнина! Още дълги и щастливи години да имате заедно...  bouquet

Танче, мила - както винаги ти си ме разбрала правилно. Hug Blush

Отивам и аз да полегна докато Рая още спи, че да наваксваме с умората.

# 511
 Здравейте, момичета! Честито на Косьо на патерици! Да е жив и здрав и много усмихнат!
Моят мъж днес замина за САЩ и сега ми е много криво и мъчно. Sad

# 512
  • София
Тони, ще чакаме хубави новини тогава  Heart Eyes Hug
Стаси,  Sad , знаеш, че времето лети, ей сега ще се изтърколят 4м  Hug Hug

# 513
  • София
Да кажа аз за майчинството: осигуровките от фирмата се плащат за предходния месец, а декларацията може да се подаде само след като са платени осигуровките. Т.е. ако декларацията е изтекла през март, то трябва да се изчака до април да се платят осигуровките за март. След това се носи декларацията, докато я обработят и т.н. си мисля, че майчинството ще се забави поне два месеца. Поне при мен е така. В нашата фирма ще платят осигуровките за март чак на 10-ти април #Cussing out. Дори си мисля, че ще ми се съберат майчинство за март, април и май.

# 514
Стаси, не тъжи. Времето с малката сладурана ще мине много по-бързо, отколкото си мислиш.  Hug

Глафира, благодаря за инфото. Нашите ги плащат в края на месеца. Т.е. вече са платени най-вероятно. Носят документите до 10-15то число на месеца, предшестващ този, за който се внасят осигуровките. Ох, дано да не ги забавят, че направо ще хвана гората вече!  Praynig

# 515
Гери, честита ви годишнина!!!

за майчинството- и аз се бях замислила тези дни и силно се надявам да я занесат, но както е казала Глафира- май и на мен ще ми го посаберат майчинството. Кофтито е че плащам заем.

Стаси-  Hug

Хайде от нас лека и мека.

# 516
На Пратчет тръгнах преди време да чета Килимените хора, но нещо не ми тръгна и така си остана.
На Пратчет препоръчвам поредицата от Света на Диска. Килимените хора са по-като за деца. Поредицата "Джони и..." също ми е по-детска и го няма този брилянтен хумор. Диска, въпреки че се води фентъзи, си е нещо невероятно и си струва да го прлочете сдори и човек, който не обича фантастика. С мъжа ми така се случи - в къщи аз съм почитател на фантастиката, но сега той цитира книгите на Пратчет.

Ох, ние днес бяхме цял ден на вън и се прибрахме в 5 само защото свеки има рожден ден, ама сега малкия е крив и ми реве до коляното. Иначе на вън спа два пъти.

# 517
  • гр.Плевен
Гери, честита годишнина! Да останете още дълги години заедно и много, много да се разбирате!

Слънце, много интересен ритуал, не бях чувала за него (пък уж съм учила едно време ритуалистика  newsm78).

За майчинството - моето си знам, че ще взема чак през юни, ако имам късмет шефа да плати навреме осигуровките. Сегашното изтича на 01.04. (голям съм си карък), та преди средата на юни не очаквам да получа нещо. То така са ни оправили нашите управници, хайде пък и деца ще раждаме, че и ще си ги гледаме до 2 години...  Twisted Evil

# 518
  • София
Честито и на всички празнували имен ден ... Калин на зеленкото ...

Ъъъъ, Калин си има "отделен" имен ден, през лятото  Embarassed

Гери Мур, честит годишнина   bouquet

Айрис, какво е НУРС  newsm78

Тони_ст, и аз се благодаря, че, макар и по-скромно, имаме възможност да си живеем отделно домакинство, а не с едните или другите родители... това е ужасно изпитание според мен и благородно завиждам на фамилии като на Росикв, аз не бих могла  Embarassed

Ел
, аз вече просто спрях да купувам зеленчукови пюрета и само да ги хвърлям. Калин признава единствено сьомга със зеленчуци, заешко със зеленчуци и ябълка с моркови - все на Гербер. Други зеленчукови пюрета - не. Аз обаче го надхитрям - правя му зеленчуци на пара и му давам да яде сам - с ръка или с прибори - само така приема. Ако аз му дам - отказва. Няколко пъти яде зеленчукова супа (домашна), но само фидето и бульона. Имай надежда и не се предавай, просто не спирай да предлагаш, без настояване Hug Hug Hug

Гледам снимките по Прощъпулниците, а как подбирате предметите? Ако сложим лаптопа, гаранция ще избере него, че налие "забранен"  Mr. Green

За изплащането на майчинството, Глафира много хубаво го е уточнила. С две думи при нов документ винаги има забавяне  Tired

# 519

Гледам снимките по Прощъпулниците, а как подбирате предметите? Ако сложим лаптопа, гаранция ще избере него, че налие "забранен"  Mr. Green

Зеленко, по-скоро сложи някакви предмети, които са му непознати. И аз ако й сложа лаптопа, него ще избере, като го види и откача. За нещо свързано с компютрите по-скоро бих сложила мишката или някакъв диск, може би. newsm78

# 520
  • Стара Загора

Гледам снимките по Прощъпулниците, а как подбирате предметите? Ако сложим лаптопа, гаранция ще избере него, че налие "забранен"  Mr. Green

бих сложила мишката или някакъв диск, може би. newsm78

Точно за тази цел аз бях сложила мишка!

# 521
Задължително сложете предмети, които са непознати. Peace
За комп.специалист-флашка, аз това бях сложила. Laughing

# 522
  • Варна
Опс, набързо надниквам.
Мерси на всички ви за отговорите. Ще питам педиатърката на 20-ти и ако трябва, ще посетим пак ортопеда. А тя имаше едни обувки, които и бяха големи и ги сменихме като проходи по-стабилно.

Гери, честит празник, мила! Все по-добри да са равносметките ви, да сте много щастливи партньори и родители и да запазите любовта си жива и пламенна!

За прощъпулника и аз си мислех, че нещо символично ще трябва да се измисля за някои професии, иначе лаптопът и при нас ще се похарчи, тя Ния заради него  пропълза, какво остава да й го изтипосам и да й кажа "избирай"  Mr. Green

Стаси,  Hug  Ще минат, накрая може и да не ти стигнат. Наслаждавай се на оставащото време, виж всички близки и приятели и ще се изнижат месеците.

Зеленко, разкажи, моля, за отделния ден, много ме интересува, може и на лични.

За увлекателните книги и заспиването - аз имам този проблем от дете. Редовно киснех до 3ч., че и до по-късно. Сега окапвам и затова подбирам по-леки четива, в които и да пропуснеш нещо, не е фатално. Някой писа тук за Хари Потър. Така скептично го подкарах, а накрая се задъхвах чак, помня как ми оставаха 20 страници, а трябваше да тръгвам за работа ... Simple Smile

Аз ей така, съвсем тихичко (шшшшшт) smile3520  ще кажа тук, че сменихме кошарата на Ния в хола и ....... вчера спахме до 11.30, днес до 10 сутринта. Кошарата ли, времето ли, но .... стискайте палци да останем така, че бях дала заето вече.

# 523
  • София
Пропуснала съм рождения ден на Косьо с тази работа. Жив и здрав да е и хубавец, и на мама радостта! Simple Smile
Тони, понеже чета през ред, че няма време, разбрах, че всичките баби са ви били на гости накуп. Аз съм забелязала, че само като спомена майка ми и свеки сменя физиономията, та ако такава е била случката, съчувствам ти.
Елвинг, на твоя татко съм му фенка. "Ще почивам като почина." Grinning Grinning Grinning И аз съм така. А направо ми се реве за почивка.

# 524
  • Варна
Добро утро!
Благодаря на всички за поздравленията Hug Снощи спретнах вечеря, хапнахме и понеже мъжът ми видя как лееекинко започвам да хвърлям по едно око на "Любов назаем" и каза "Слягай детето в количката и да излезем на разходка"  Shocked Първоначално го обявих за луд, но ме нави. Облякохме топло Симона (която веднага заспа навън), разходихме се по центъра, купихме си горещ шоколад в картонени чашки и въобще прекарахме учудващо приятно. Иначе щяхме да си проспим годишнината Crazy Та препоръчвам, като ви стегне шапката и времето позволява, да си направите една романтична нощна разходка с любимия (само да уточня, че Криси е в командировка в Добрич).
За именния ден на Калин - и аз знам че има специален ден, но мъжът ми не го празнува нито тогава, нито на Цветница, нещо не му идва отвътре. Аз имам колебания за Кристина - дали е на Кръстов ден или на Коледа newsm78 А наскоро разбрах от вас, че и Симона е с два именни дни Crazy
Утре сме на ваксина, но се чудя пречка ли е, че има прозрачни сополки?
Бухта, имаш предвид, че Ния вече спи в отделна стая ли? Ако е така, според мен има голяма вероятност да спре да се пробужда (или ти да спреш да я чуваш Wink ) и сънят ви да стане по спокоен. Стискам палци. Симона изскимтява само за биба и ако не стана веднага, понякога се успокоява сама, затова си мисля, че би й се отразило добре да не разчита непрекъснато, че ще и козирувам, щом издаде звук Simple Smile
Забравих да спомена, че и Монката ще става зъболекар (голяма конкуренция от стоматолози се заформи тук). За тази професия бях сложила Дентинокс-а, фалшката беше за комп.спец и т.н. но наистина гледах да са непознати за нея неща.
Шу, и аз съм на мнение, че каквото и да избереш, ще е най-доброто за детето ти. Осланяй се на майчинската си интуиция. Прегръщам ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт