Отговори
# 120
Vany6a, честити ви розови гащички  stork-girl
Ох, аз в понеделник съм на ЖК и нямам търпение да видим дали бебчето ни този път ще се пресрами да си покаже пола  newsm78
Mama_zaek да си пиеш хапчетата и да си почиваш много - всичко да е наред.  Simple Smile

# 121
И аз много искам мъжа ми да присъства на раждането, ама ....... няма да ми се получи .
Много странно приема нещата. Много ми се радва на шкембето , гали го , целува го, ама като се размърда малкото и край- все едно извънземно е  Shocked
Снощи така съм се смяла ...... Лежим си двамата и ръката му е на корема ми, та малкия реши да го ритне.....като скочи тоз човек взе да си гледа ръката и корема ми  Joy Joy Joy все едно незнам какво е станало.......Накрая каза, че не очаквал и затова така реагирал  hahaha hahaha

# 122
Ох и на мен ми е едно хубаво пролетно тия дни като пекне слънцето Wink
За Велик Ден тази година като никога ще сме си у дома и мисля да направя агнешко и козунаци (аз си ги меся в мапината за хляб, после само сплитам и пека, та това мие  супер фасулска работа), яйцата ги боядисваме със сина ми, голям кеф е, още от сега ме пита детето кога ще боядисваме.
Много го обичам този празник. А тази година и РД на сина ми е предната седмица, та ще ни се съберат празнувания, които аз много обичам Grinning

Моят мъж няма да присъства на раждането, аз май така предпочитам ... пък и някой трябва да гледа баткото Mr. Green

# 123
Мен също всеки месец ме гледа на видеозон,пита ме колко кг съм и това е,не ми мери корема,но едва ли има нужда като те гледа на видеозона.
Аз също съм цял ден във фейсбук Simple Smile

# 124
Еееей, за козунаци говорите... дайте някоя изпитана рецепта, че тази година май ще сме си тука с мъж ми.... иначе сме на смени при едните или при другите родители Simple Smile

Честити розови гащи на vany6a  baby_neutral
ani_di, айде ще чакаме и от тебе розово/сини новини в понеделник Simple Smile

Аз съм малко раздвоена относно присъствието на бащата в родилна зала... от една страна е хубаво да бъде там... от друга, както коментира моя доктор " В един момент се чудя жената ли да гледам, че бебето вече е тръгнало, или мъжа да свестявам, че се е строполил на пода от гледката" ... пък и не са малко случаите, в които мъжете се стресират от гледката и после им трябва доооста време да се съвземат психически... та за това ще седи отвън и ще чака добрата новина да му бъде съобщена от доктора Simple Smile

Edit: Смятам да заформя една Фейсбук група June2010...  Simple Smile Разбира се, всички са поканени  Grinning
        Ако имате идеи за името - давайте, иначе засега мисля да е Юнски бебоци 2010

# 125
Здравейте и от мен.

Аз излизах малко на разходка, че като гледам може и да завали след малко, а и после ще ходя малко на лекции ( да си покажа тумбака на преподавателите  Laughing)

Честити гащи на Vany6a  Simple Smile

За раждането - моя мъж няма да присъства, а и аз 99 % съм за секцио, така че май няма да е особено приятна гледка рязането на корема ми.

За Великден ние всяка година ходиме при баба ми и дядо ми, но тази незнам как ще е, че ни е първия Великден като семейство, но сигурно единия ден ще сме с роднините от моя страна, а другия от негова ... ще го измислим  Simple Smile

И аз доста често съм във фейсбук - Елена Стоянова, което ме подсеща, че тъй като нещо ме можах да кача снимки от подписването в албумчето ето едно линкче за тези които искат  Simple Smile http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2055581&id=1495762022

Айде приятен ден от мен, отивам да се оправям за лекцийки

# 126
Момичета, заповядайте в Юнски бебоци 2010 цък!   bouquet

# 127
Здравейте!
И аз съм във Фейса постоянно - Natalia Berdnikova (снимка с вързана коса и кафява блуза), ще ми е приятно да се сприятелим и там.
Аз тази нощ сънувах, че вече съм родила и обяснявам на някого, че бебето ми е още мъничко - на 10 дена и е родено на 13!  Grinning Ще видим дали ще излезе истина, аз понякога имам пророчески сънища...
А, да не забравя да честитя розовичката новина на Vany6a  Simple Smile
За присъствието на мъжа на раждането - ами аз не искам, нито пък той е проявявал интерес, така че...
Излизам да си взема поредния болничен, лек и усмихнат ден на всички.

# 128
  • Пловдив
vany6a честит розов щъркел!
За присъствието на мъжа по време на раждане - наистина зависи от мъжа, но аз категорично смятам, че мъжете нямат място там. Особено моя- аз ще се чудя за бебето ли да съм загрижена, за себе си ли или за него. Даже мисля от сега да го подготвя за признаците на приближаващо раждане, за да не вземе да се шашка нещо когато ми изтекат водите или просто като кажа, че времето е дошло  Simple Smile Иначе в Окръжна болница в Пловдив присъствието на бащата е напълно безплатно.
Може и аз да се присъединя към фейсбук групата, макар че не кисна там по цял ден  Simple Smile
За Великден- точно тогава ме чака едно голямо преместване на покъщнина от Бургас към Пловдив, така че празника го оставям малко на заден план.

# 129
Етка, аз правя по тази рецепта и много добри стават. То всичко, което съм правила по рецепти на Танита ми е ставало супер, просто всеки път се изумявам на таланта и и и се възхищавам newsm20

# 130
Честито на новите разбрали гащичките, аз съм утре на ЖК и се надявам този път да ми кажат на 100% какво е. Веднъж беше момче, после на ФМ момиче, та не съм сигурна, нямам претенции, но искам да знам за да се подготвя. Все още не смея да пазарувам.

# 131
Етка, аз правя по тази рецепта и много добри стават. То всичко, което съм правила по рецепти на Танита ми е ставало супер, просто всеки път се изумявам на таланта и и и се възхищавам newsm20

Деската, мерси много  Hug. Ще я пробвам тия дни, че да не се излагам по Великден Wink  Grinning

# 132
Аз съм чувала за Втора Градска (мисля там да раждам), че някой от мед. екипа е казал, че на бащите мястото не им е в родилното (даже и да искат), защото как така ще стоят да притесняват полуголи родилки и май не разрешават. Иначе моя по принцип не иска, но напоследък взе да се замисля, ще му се да участва във всичко  Simple Smile Даже и на дните на отворени врати искаше да се запише, но ни отказаха.

# 133
ESTELITA чудесно е, че си по-добре!

mama_zaek почивай наистина много, пий хаповете и няма да предаваш фронта накрая, я!  Hug

Vany6a честит  stork-girl!

Гледам сте сготвили и за Великден, ние тази година нямам идея как ще ни завъртят нещата та ще видим кой, какво, що. Тази година няма да правя козунаци, че те си искат топличко, а няма как да издържа, ще сме на купени от магазина. Ще боядисаме яйцата и ще измисля и още нещо, но ... не знам какво.

За присъствието на таткото по време на раждане - не мисля, че нашия татко ще издържи подобна гледка, а и честно казано не съм говорила с него затова. При първото раждане не съм се и сетила да ви кажа за такава опция, но пък ще проуча как стои въпроса и какво смята - знам ли дали няма да ме изненада? Определено ще съм много по-спокойна, ако е до мене, но както той си реши - не мога да го накарам насила.

# 134
И аз се джойнах, към групата във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт