Отговори
# 225
  • София
jj  Точно си мислех че забравих да ти кажа ,че хич не си представям как си тромава като знам каква си " газелка"  Simple Smile

# 226
Добро утро момичета!
Аз да почерпя днес - имам Рожден ден и навършвам 30 години!

# 227
Мама Жейя честит рожден ден бьди жива и здрава и най-хубавия подарьк през юни:)

# 228
  • София
mama jeia  newsm59 БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!!!

# 229
  • София
mama jeia, много здраве, слънчеви усмивки и щастливи мигове ти пожелавам!   bouquet

# 230
Честит рожден ден и годишнина, Мамче!

Много здраве за теб и всички около теб, любов и най- сладкото и послушно бебче през юни!!!!

След малко ще тичам до ДСК за да пусна и аз паричките, и чакаме поредната поръчка... Hug

Днес ще е интересен ден за мен, моля стискайте палци да имам късмет.

Целувки!

# 231
  • Бургас
Добро утро!

mama jeia, честит рожден ден!Много здраве, любов и щастие ти желая!   bouquet

# 232
Добро утро  Hug
mama jeia  newsm51 newsm51 Честито мила  Hug Hug Да си жива и здрави и сладко бебче на финала!!

# 233
Добро утро

Мама Жея, честит рожден ден. Да си жива и здрава, леко раждане и едно много сладко бебче на финала
  bouquet

Аз днес съм на ЖК. Дали най- накрая ще видим какво бебче чакаме newsm78

# 234
Добро утро на всички!  food010
mama jeia bdbaloni

# 235
Добро утро!  Hug
Mama jeia, честит рожден ден!  nbirthday Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, да бъдеш най-обичаната жена на света и през юни здраво и сладко бебче!!!  Grinning   bouquet   bouquet   bouquet

Аз сега се приготвям и отивам в ДСК да пусна паричките на Пепси, после на лекцийка в ЦУМ и така  Simple Smile
Хубав ден на всички!!!  

# 236
Честит рожден ден мама Жея!   bouquet
Желая ти лека бременност до края , бързо и леко раждане и едно прекрасно здраво бебече за финал!  baby_neutral

Още веднъж-много щастие!  Heart Eyes

ММММ тортата е супер! Praynig

# 237
Добро утро, мами Simple Smile

мама Желя, честит юбилей!!!Бъди здрава и щастлива, обичай и бъди обичана!!!

Pepsi, сега ще тичкам до банката да ти пусна паричките, вече нямам търпение да видя дрешките за дребосъчка  Crazy Grinning
А после съм на среща с бебочката, да видим тя и аз колко сме пораснали този месец Wink

Оох, да се оплача - вчера тръгнах към фризьорката, нооо не можах да си закопчея ботушите... прасците така ми се бяха подули, че беше мисията невъзможна Sad Имате ли идея как може да се преборя с това - някви кремчета или нещо подобно... поне да беше малко по-топло времето, че да мина направо на пролетните обущенца, ама още е рано за тях.  Tired

Hug

# 238
и аз съм така и отдавна съм захвърлила ботушките и съм минала на пролетни обувчици. Лощото е обаче, че вече и те почват да ми отесняват, а за чехли си е рано, ама много рано и не знам какво ще правя

# 239
На мен ботушите ми не се закопчават в прасците ама то като слагаш навсякьде килограми се слага и там.Слава богу иде им края на ботушите:)Иначе отоци слава богу нямам.

Общи условия

Активация на акаунт