Отговори
# 210
  • Оранжевата стая
Ееееее, браво Мама Жея - това е супер.
Ние с лекарката решихме че няма да гоним хемоглобина да е в нормата, ами поне да го качим до 100 до раждането . Дано Дано дано  Praynig

# 211
Момичета, много сте изписали днес.
Аз цял след обяд бях по разходки. Прибрах се преди малко и сега ми остана време за компютъра. Тук времето беше много приятно.
Присъединих се и аз във фейсбук.

# 212
Малииии, прекалили сте с писането тези дни!  Подготвяйте новата тема за понеделник Mr. Green

Аз съм ок почти. Мота ми се тука една Т от 37, ама гърлото вече не ме боли.
Прави ми впечатление как всеки следващ ден ставам все по-тромава и започвам все повече да се клатя докато ходя.
Можем да постнем онази полезна информация за болничните в пощата, за да имаме възможност да си правим справки когато е нужно Simple Smile

# 213
Пратих по една покана наред ама някой не ги познавам Simple Smile

# 214
И аз така, ама ще се опознаем.  Laughing

# 215
  • София
Pepsilight утре сутринта преди да отида на лекцията в ЦУМ ще преведа паричките. Така че към 10.00 можеш да очакваш превода от мен.
Някоя от другите мами ще ходи ли утре на лекцията?

# 216
  • малкия йеросалим
И аз се включих във Фейсбук-с ника на мъжо Plamen Ivanov съм и със снимката на малката ми сладурка.
Исках момичета да ви питам аз за бялото течение.Бяхме обсъждали преди ,че почти всяка от нас го има,но ми е интересно дали го лекувате.Аз оползотворих доста Полижинакс и накрая спрях.Сега имам пак течение ,но освен  по-добра интимна хигиена не прилагам друго.Чудех се дали може да се правят някакви  външни промивки с тетра .Споделете как се борите вие с това упорито чудо.Аз утре съм на ЖК и ще пускаме пак изседявания та да видим дали съм вдигнала хемоглобин.Лека вечер тумбачета!

# 217
Мартеа, Есма, благодаря за подробната информация!   bouquet Май ще оставя баща й да я заведе, разколебахте ме определено! Но сте прави, че не си заслужава риска.

# 218
И аз утре сутринта ще направя превода, че днес видях мейла на Пепси към 5 следобед и банката вече не работеше. Иначе нямам търпение да видя дрешките за бебочка Simple Smile
mama moni, аз и преди съм писала за тетра или смрадлика, както й викат още, моя АГ ми препоръча отвара за промивка от смрадлика+лайка+1/2 кафена лъжица сода.

# 219
  • Обетованата земя
Момичета, искам да ви предупредя за нещо, свързано с поръчката от Асда, тъй като едва ли на всички ни сметките са в ДСК. Аз понеже имам сметка в ОББ и за да пристигнат паричките навреме при Пепси ще е по-добре да ги изтегля от картата си и да ги внеса на каса в ДСК. И така Пепси ще ги получи на същия ден, а иначе ако от моята сметка ги преведа по нейната ще отидат чак в понеделник. Иначе ОББ ми е до нас, ама май ще се наложи да се разходя, за да не се бави поръчката, че нямам търпение Wink

# 220
Ех, ама сте писателствали днес Simple Smile
За педиатър съм го измислила - същата педиатърка като на сина ми - кабинетът и е в Стрелбище, което на мен ми е сравнително близо с колата. Много съм доволна от нея. Подкрепя кърменето, късното захранване, не изписва АБ за добър ден, а напротив до последно се бори да се мине без АБ. Д-р Сотирова се казва.

# 221
Вале, мерси за включването, вече се виждам на първа страница  Sunglasses

Момичета,
днес чух една новина, която направо ме разтресе - щели да гласуват майчинството да стане на половина, а и да се изчислява върху дохода не от 1 ами от 2-3 години назад. Направо ви казвам, не зна за вас, ще ги  #2gunfire ако го приемат. Честно казано ако стане така, че ни изиграят всички, ще си събера багажа и аут от БГ. Не заслужава тази държава да й се раждат българчета като се гаврят с нас. Мъжът ми от години ми говори да ходим в чужбина да живеем, приятели имаме там, всичко може да ни уредят, ама аз не та не - тук ни е родината все пак, ама да ви кажа днес направо се разплаках. Да работиш да се трепиш и по стотици левове да ни удържат всеки месец и накрая - среден smile3511
Това не е държава и не ни заслужава, да си ходят всички от парламента  newsm11

Ако някоя е чула нещо по въпроса, моля да сподели, че да пускам мъжа ми да си търси трета работа, пък аз може някой кредит да взема  newsm62

Хайде лека ви вечер и до утре.

# 222
 Hug Здравейте и от мен на бързичко, че доста ми се спинка и съм доста уморенка, поздрави за мамите с цветни гащички вече.Аз утре сутринта пътувам за ПЛД и то точно на РД на мама  Joy
Относно таткото да присъства на раждането, не съм мн съгласна, макар че при нас няма да е трудно, т.като  амйак му е сестра в родилно отделение,  newsm78 не помня какво др щях да пиша...ааа мармотка приготвай се тези дни за големи разходки, времето тези дни ще е прекрасно Crazy

# 223
  • София
ДОБРО УТРО!  Hug

Мама Жейя БРАВО  за хемоглобина , добре комбинираш храните значи.

Pet@ това е стара новина която се оказа блъф СПОКО  Hug

За педиатър незнам още , не съм доволна от нашия и търся добри предложения , но в Района на 3-та градска или Люлин 9- 10

ХУБАВ ДЕН! Аз отивам да правя макарони за децата.

# 224
Тъкмо реших, че само аз кукувам от 5 часа сутринта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт