Отговори
# 195
Здравейте момичета.Аз сега се прибирам от ЖК.Навън времето е страхотно.Днес ми пристигнаха дрехите които си бях поръчала и много ми харесаха.Даже си пуснах още една поръчка и утре я чакам.Иначе на консултацията всичко е  наред.Този път съм качила само 1 кг.Ама като ви гледам вас на снимките какви хубави коремчета имате,имам чувството че съм най-малкото 2 месеца след вас.
За боядисването на яйцата и на мен снаха ми така ми каза,че ни бивало да боядисвам.Но за мен не е чак такъв проблем защото с моите родители живеем в един и същи блок,тъй че мама ще помага  Joy.
Друго какво мислех да пиша............
А за болките в кръста-и аз ги имам,даже някой път не мога да стана от леглото.И доста често я крак,я ръка така ми изтръпват че ми иде да крещя.Ама такава,още малко поне ни остана.
А пък другото за което мислех да пиша е за днескашната ми консултация.Отивам аз и чакам пред кабинета и едно доста младо девойче от ромски произхоз чака и тя и само въздиша.Идва доктора по едно време и я вкара за преглед на видеозон.И можете ли да си представите-после ми разказва-тя била в 34 седмица и сега се сетила да се запише на доктор.И на всичкото отгоре след като излезнах аз от прегледа я гледам върви по пътя и пуши гордо.Ей така си гледат децата и по-здрави от нашите ги раждат.

# 196
  • Обетованата земя
Здравейте и от мен! Преди малко се прибрах, толкова се изморих. Мармотка навън не е чак толкова студено като вчера, поне не духа така. Аз ходих за болничните и да си поръчам рокля за поддписването. Малко съм на тръни как ще стане, досега не съм си шила, сама си избирах платове и всичко... Иначе и булчинската е поръчана и тя за шиене, голям риск поех, че да видим, дано станат хубави Simple Smile Тия дни не се спирам, сигурно на ден по 3км навъртам от обиколки. Леле докато чаках за болничния и чувам лекаря вътре се кара на едни цигани, а то една циганка на 25 както стояла пред кабинета на моето място и изведнъж се почуствала мокра и гледа вода и кръв-в 6я месец ражда. Щях да се разплача, много гадно.  Sad
Пепси, Алексова, мерси за старанието и труда  Hug Пепси утре сутринта ти пращам паричките, че сега няма смисъл вече, то стана късно. Алексова на лични ще ти пратя адреса си в СЗ. Прати ми нещата най-добре по куриер за моя сметка, а аз на Пепси ще пратя сумичката, която е в червено в табличката, дано съм разбрала правилно! Simple Smile Днес видях една мама да бута розовото Чиполино на Натали, много е сладурско, ама ме досрамя да я питам за подробности, че после ме беше яд. Все повече не ми се дават много пари за количка, ама ще видим, в ума ми е АБЦ Дизайн  newsm78
 И аз се включих във ФБ  Hug. Вече всички, които не знаят че чакам бебе вече ще разберат  Mr. Green
Във ФБ съм Димана Митева Simple Smile, след по-малко от месец вероятно Косева  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 18:09 от didi24

# 197
  • София
Аз пък мога да спя само на дясната страна полулегнала , във всяка друга поза се задушавам и получавам сърцебиене УЖАСНО Е! А и според мъжа ми хъркам много  Embarassed

Cecile
  и аз мисля да си шия възглавница и ще се възползвам от твоя опит Peace

# 198
Здравейте и от мен  Hug
Днес ме запалихте с тоя Великден и понеже до сега не съм месила козунак, а пък тази година няма да мога за самия празник да направя така или иначе нищо, реших да го умеся сега  Laughing Цял следобяд бъркам меся.. Laughing Laughing ако стане нещо ще покажа  Crazy Иначе опекох и едни сладчици.. ейй колко готини станахааа  Mr. Green Mr. Green
За присъствието на таткото - В никакъв случай!!!! За първото понеже си мислех че ще родя нормално го бях питала иска ли, но първо той сам ми отказа и второ - после като се размислих, не искам да гледа кървища и мъчения.. после ще му остане травна за дълго време  ooooh!  Пък и искам да си остана само жена за него, онази секси жена за която се е оженил, а не мъченицата която му ражда дете  Whistling Той толкова беше притеснен само докато стоя при мен преди да вляза в предродилна пък си представям ако беше влязал после  ooooh!
За яйцата - поредната глупост  Laughing Laughing Ако мога ще боядисам както всяка година до сега  Peace Ако не, ще разчитам на свеки  Whistling
 Laughing Laughing Laughing Laughing Чак сега видя че Хлора се е сетила за мен  Laughing Laughing тука съм бееее, къде без мен  Mr. Green Mr. Green

Айде една виртуална почерпка от мен  Whistling Whistling Само да не ме бие някой  Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling Hug

Редактирам, сори за дългия пост  Crazy
http://www.vertbaudet.co.uk/baby-nursery-maternity-clothes/Newbo … /4077&source=
Вижте какво си поръчах за изписването  Mr. Green И другите дрешки от асда си ги чакам някъде във вторник  Whistling
Щях да пиша за болките в кръста няма такива, но то е рано още има време и за тва  ooooh!
Иначе за коремчето и моето е доста малко в сравнение с вашите  Rolling Eyes Чак почвам да се чудя добре ли растем  Shocked Ама съм на консултация чак в началото на април  Shocked Дано всичко е ОК  Praynig
Възглавница и аз съм дала на майка ми да ми ушие, но смятам да я ползвам за кърмене, за сега нямам нужда от такава мъжо ми върши чудесна работа  Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 18:27 от smilianova

# 199
  • Бургас
smilianova newsm66 Веднага давай рецептата. Wink

# 200
Смилянова... никаква рецепта не щем... забърквай 2-3 кофи и идвай насам... доставка по домовете... лелеее... и аз като се разготвя тези дни ще ви мъча със снимки... ще видите вие...  Joy

# 201
# 202
А НЯКОЙ Е ГЪКНАЛ ЗА КИЛОГРАМИ СЕГА... след тези 2-3 поста, а съм отрязала нечия глава Simple Smile

Браво! Аз тези дни не съм по голямото въртене в кухнята... ама миналия месец... лелееее... то не бяха курабии, сладкиши, питки... не, не... нищо няма да ви спестявам вече! което ми напомни, че пак ми се дояде леща... ама ако може да не я готвя... ами да стана и да си я сипя само...  Rolling Eyes Twisted Evil

Едит: наде, твоите повече ми харесват, от тези на снимката до рецептите Simple Smile онези нещо мноого черни, много странни ми идват.. Simple Smile

# 203

Тези вторите мога да ги пробвам и със сладко да ги направя,че аз от бебе съм алергична към шоколада.Диди24 а какво стана с това момиче?

# 204
  • София
Здравейте милички,
Благодаря на всички за подкрепата. Бебка днес цял ден си ритка  Joy .
И аз съм във ФБ - Kremena Krumova.
Хубава вечер.

# 205
  • Обетованата земя
Ами незнам, качили я горе да ражда разбрах, ама от майка й, която плачеше неописуемо. Те бяха неграмотни цигани и незнам дали е точно така, както тя каза, ама щом имало вода и кръв... Незнам после какво е станало, дано всичко е наред!  Sad

# 206
  • С-я

Иначе, лекарката ни е Ранева от 25 ДКЦ.

Мартеа, на мен 25 ДКЦ ми е най-близо. Може ли да се разчита на тази жена? защото наистина не знам при кого да си запиша детето. Ходи ли на домашни визитации?

# 207
малко Великденско настроение Simple Smile

http://kulinarno.hit.bg/links56.htm

http://velikden.rozali.com/ - агънцето-питка много ми хареса... мисля да го направа тази година Simple Smile

оп, още нещо интересно:
http://www.udoma.com/?view=material&cat=11&itype=11& … e=51&info=346

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 20:20 от eliska

# 208
Tanija и аз съм така - като лежа на лявата страна започвам да си усещам сърцето; лекарят при който бях на ФМ ми препоръча да отида на кардиолог понеже тогава хвана и моя пулс освен този на бебето и каза че имам екстрасистоли (прескачане). Кардиоложката ми направи каридограма, каза че нищо ми няма и било от безпокойство и с това безпокойство къде съм тръгнала да ставам майка Rolling Eyes Имам чувството че възглавницата ми помага да заема по удобна поза като главата ми е по-високо и така като че ли не се усеща толкова. Иначе специално питах за спането по гръб и надясно, кардиоложката каза че така не било добре за бебето, а на мен ми е страшно удобно да лежа надясно, но се опитвам да е за по-кратко. За сърцебиенето ми предписа магнезий (Биолектра) и препоръча проверка за анемичен синдром.
Някъде четох че от бременността дифрагмата се надига и може да пристика сърцето и оттам съцебиенето. В този случай помагало бавно дълбко дишане няколко пъти за освобождаване на диафрагмата.

# 209
Момичета, влизам на бързо да се похваля. Взех си резултатите от сутринта - кръв и урина. Всичко е наред  newsm44
Бях се настроила желязо да купувам, четейки повечето мнения, очаквах и моят хемоглобин да е паднал, нооо гледам и търкам очи - хемоглобин - 130  Shocked
Та, това е страхотен подарък след онзиденшните притеснения с изпускането и предстоящият ми РД.
Хайде, отивам да хрупам салата.
Лека вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт