Отговори
# 420
Момичета, аз също си поръчах няколко неща от Конти, още в петък на обяд, но никой нищо не ми е писал. Гледам вие сте си получили нещата или са ви отговорили. Да не би късно да съм поръчала и затова да нямам още отговор, може би не отговарят в петък следобяд и в почивните дни. А сега погледнах и две от панталончетата дето поръчах вече ги няма в каталога, хванала ги е липсата. Здраве да е, ще видя в понеделник дали ще ми отговорят и дали изобщо нещо ще остане за мен.

# 421
  • Бургас
Здравейте и от мен!

Мартеа, важното е че сте живи и здрави.Дано и подходящи дънки успеете на намерите.

Багажа за болницата с първата бременност си го приготвих в осмия месец чак.Тогава бях с такъв огромен сак, все едно се изнасях. ooooh! Носих си нощници, мои чаршафи, еднократни чаршафи, чехли, лигнин, превръзки, мокри и сухи кърпи, бельо, чорапи, тоалетни принадлежности, хавлии.За бебето същата работа - памперси, помпа, дрехи, чорапки, ръкавички, хавлия, козметика...Сега в болницата, която смятам да раждам не искат нищо.Дават дори и помпа за кърма.Ще си приготвя само моя козметика, четка и паста за зъби, бельо и нещо за четене.

# 422
Здравейте!!!
Да почерпя и аз- днес моята майка има рожден ден Grinning И денят е прекрасен! По-късно ще ходим фамилията да се почерпим за празника.

# 423
  • София
Здравейте и от мен тумбачета ,
Нищо интересно покрай мен, лежа си. Мисля да поизляза днес поне, че като гледам колко много деца и мами са наизлезли съвсем ми е скучно.

Valq_ , да ти е жива и здрава рожденичката, и най-вече горда юнска баба.
Мартеа, стискам палци да си намерите нови любими дънки  Peace
Киди, идеята за щъркелчетата много ми харесва  Hug

Хайде усмихнат ден на всички Simple Smile

# 424
  • Бургас
Забравих да пиша - и на мен идеята за щъркелчетата ми допада.Нямам нищо против и аз да съм.Телефона ми го има в списъка с координати в пощата. Peace

# 425
Марету ама и вие сте.... Joy  голям майтап...... раницата нищо ама после внимавайте да не забравите някъде бебето  Joy Шегувка , да не се засегнеш ей  Hug  
Ааа, как ще се засегна, ти пък. Оказва се, че наистина сме големи затрилници, на Кирил телефона също го е хванала липсата. Както и да е, блокирахме вече картата, а за бебето ще трябва да внимаваме малко повече. Laughing
Сега разглеждам из нета - има едни самари за носене на бебоци за такива като нас, много им се радвам. В Пампорово се запознахме с едни скиори - имаха такъв на Чико, хлапето беше на две годиники и баща му си караше ски с него. Голям кеф.
И аз мисля да купувам вече количка - до месец най-късно, за да го отмисля като разход и да започвам да се снабдявам с другите неща малко по малко. В тая връзка - да, Пепси, за този твоя си списък питах, където сега ще го правиш. Ако ще правим пак някаква обща поръчка, вече ще комплектовам дрешки за изписването - това съм си наумила на първо време. А за помпа за кърма все повече се чудя - ще ми трябва ли, няма ли; кога е подходящо да се вземе и дали изобщо е изгодно да е в комплект с шишета, както си мислех първоначално. Абе, голяма обърквация е при мен, наистина.
За щъркелчетата - аз също нямам против да съм вестоносец, така или иначе по план ще раждам в края на юни - началото на юли.

# 426
Здравейте, момичета! Ние от вчера сме го ударили на стоене навън на слънчице, даже след половин час пак излизаме, но минах набързо да видя какво става и тука. Виждам, че повечето от вас използват приятното и прекрасно така дълго чакано хубаво време!

Мартеа наистина много неприятен инцидент, добре че е бил само малкият дявол!   bouquet

Марету  fingerscrossed да ви върнат раницата!

valq_ да ти е жива и здрава мама и да се радва на внуци, правнуци, праправнуци...!

Киди
моя термин също е към края на юни, така че нямам нищо против да съм щъркелче, телефона ми го има в контактите в пощата.

P.S. Багажа предишния път, въпреки че ми беше за първи път ми казаха да го стегна в началото на деветия и аз съвсем смело го направих точно тогава, но този мисля да го направя в седмия, така че и аз по малко започвам да приготвям в една чанта. Е, отивам да се стягам отново за навън! Приятен ден!

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 13:35 от antoniabg

# 427
  • малкия йеросалим
Мале започнахте вече и багажа да обсъждате.Аз миналият път си стегнах чантичката в края на 8,и сега смятам така да процедирам.В болницата където мисля сега да раждам искат да си нося всичко-от лични принадлежности за мен,чаршафи та дори и дрехи за бебето.Като стана въпрос за чаршафи- Мария ти откъде ще ги взимаш тези еднократни чаршафи,че ми се виждат удачен вариант вместо да мъкна мой.
А исках и да питам кой вписваше  личните координати в табличката,че аз още не съм вписала моите  Rolling Eyes .Мисля ,че трябваше да ги пратя на някоя мама и тя да ги впише  newsm78.
Ох аз ви оставям засега,че мъжо тази нощ се прибра в  5 от работа и аз като се събудих и до там със съня.Та сега се запътвам заедно с малчо за един сладък следобеден сън  Laughing

# 428
Сега се прибирам от разходка.
Валя, чесита ти рожденичка!
Марету, много неприятно, дано си получите багажа по-бързо.
Мартеа, случват се такива неща. Важното е, че детето е добре сега.
Алекова, за поръчката - по това време съм на линия. Ако искате мога да поема поръчката за Варна. Кажи само за парите, че нещо не разбрах на теб ли да изпращаме или тук ще платим само за поръчката за Варна? Освен това искам да питам не е ли по-евтино да платим по банков път, отколкото с наложен платеж?

# 429
Валя Честита рожденничка!!!
И аз искам да съм щъркелче...аз съм в началото на юни,де ама как ще процедираме това?Живот и здраве като родя и да се обадя или смс-кам някоя мама.Ама коя?

# 430
Здравейте!
Успях само да прочета,че сте говорили за багажа за родилното...ами аз моя вече го прегласих,че......
Пак бях в болница,в понеделник влязох и вчера ме изписаха.Уж засега нещата се нормализираха горе-долу,но лекаря ми каза само на легло и почивка,нищо друго....Та сега трябва само да лежа.И децата ми лирсват,че от миналата седмица са при баба си и въобще....
Поне вече съм в 7 месец и като знам,че дори и да се роди сега има огоремн шанс да оживее ми е по-спокойно,че........
И все пак дано издържа поне до май месец.
Иначе стаята е почти готова,скоро ще ви пусна и снимки.Нека само да я дооправят.
И на име сме се спряли и всичко е готово вече.Ще се казва Теа-Никол.Мислехме да е само Теа,ама реших да е с 2 имена и да е Теа-Никол,много ми харесва и много нежно звучи,та така.....

# 431
  • Пловдив
Здравейте и от мен! В този хубав ден се разходихме из морската в Бургас, качих и снимчица в аблумчето. Учудващо за мен нямах проблем с ходенето, а беше доста. Сега съм в Бургас и през седмицата за по два часа ще ходя на работа  Cry ама нали парички ще има- сега са ни нужни.
Багажа за родилното- имам списъка, но като се върна в Пловдив ще му дойде реда.
Валя честита рожденичка !
Моничка пази леглото!
И аз предлагам някоя мама с по-късен термин да е "Щъркелче". Иначе май аз ще съм една от първите, които ще се обадят  Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 432
Здраейте и от мен

Алексова, искам да те питам дали имаш напрестава от какво се получават тези болки в крачетата на дъщеря ти, защото и при моя син ги има и е много гадно, но не може да се разбере от какво е, а са си малки за ревматизъм да е

За щъркелчетата, много добра идея, ама как да се организираме. Тези, които сме в началото може да сме щъркелчета на тези които ще раждат в края на юни и обратно може би newsm78

# 433
Сега се прибирам от разходка.
Валя, чесита ти рожденичка!
Марету, много неприятно, дано си получите багажа по-бързо.
Мартеа, случват се такива неща. Важното е, че детето е добре сега.
Алекова, за поръчката - по това време съм на линия. Ако искате мога да поема поръчката за Варна. Кажи само за парите, че нещо не разбрах на теб ли да изпращаме или тук ще платим само за поръчката за Варна? Освен това искам да питам не е ли по-евтино да платим по банков път, отколкото с наложен платеж?

Лулу,

Пепси ще поеме засега получаването на доставката. Дала съм нейния адрес.

Паричките пак на нея. Като тръгне поръчката към БГ ще ми пуснат точната сума, като отделно ще се добави доставката за Варна, която точна сума Пепси ще получи като смс като тръгне за Варна.

Наложения платеж е 1.2%, вашата поръчка не голяма, а сте 4 и най-много да стане с 2 лв отгоре . А си е удобно.
С Пепси се разберете как да и дадете паричките, за да е готова докато дойдат нещата.

За София- щом имам точна сума за поръчка и такса доставка до БГ ще се разберем за срещичка, а за наложения платеж+ доставка до моя адрес ще съберем като ви раздам нещата.

# 434
Здраейте и от мен

Алексова, искам да те питам дали имаш напрестава от какво се получават тези болки в крачетата на дъщеря ти, защото и при моя син ги има и е много гадно, но не може да се разбере от какво е, а са си малки за ревматизъм да е

За щъркелчетата, много добра идея, ама как да се организираме. Тези, които сме в началото може да сме щъркелчета на тези които ще раждат в края на юни и обратно може би newsm78

Според специалистите било от бързия растеж на костите, но аз съм забелязала, че се получава при смяна на времето. Боли я главно на ходилото, при извивката.
Дори когато е много тичала или ходила няма проблем, но стане ли рязко промяна във времето вечер се оплаква и  не и помага нищо освен Нурофен или панадол.

Дано го израстне, казват ни че към 1,2 клас би трябвало да отшуми, пък ще видим. Наистина са малки, но явно ще имаме подобни оплаквания, и мъжа ми и майка му са така.

Общи условия

Активация на акаунт