Отговори
# 645
  • Обетованата земя
didi24 , чувала съм, че в болниците, в които искат да се носят памперси , не трябва да е разопакован пакета
За прането, тъй като бебешките са от памук- на 40 гр, за да не се свият
Абе и аз така чух, ама не се стърпях  Mr. Green Нищо, няма да ми е излишен и този пакет със сигурност, освен ако бебчо не се роди много дебел  Laughing. А праха Тео Бебе подходящ ли е? Алексова писах ти на ЛС.

# 646
ох,грухтя пухтя с този корем,а най-интересното е че доки и казва че отговаря на седмиците си,т.е не е едро а имам огромен корем,чудна работа Simple SmileТо и за баткото не ми казаха че е едро,2 седмици преди да родя ми казаха че гони 3кг,родих 4.150кг,сега ще видим това колко ще е.Ох вече ме е страх да се кача на кантара,всеки ден +500гр Shocked

# 647
Цитат на: kalimana link=topic=483277.msg14603089#msg14603089 date=1269334113

[b
Златната[/b]  от къде купи този сладурски комплект за изписване ?.............и аз искам  Blush

Ти за кое говориш,защото аз не съм взимала още комплект за изписване!? Rolling Eyes Ако е за комплектчето от 4 части то е от Mothercare!(те и другите с героите на Дисни и тези на цветенцата и те са от там) Heart Eyes

да .точно този от 4 части т Mothercare!как се пазарува от там .Аз не мога да си харесам нищо от магазините  и това ми грабна очите (нали не е плюш).

# 648
момичета, а за имена мислили ли сте?
аз все още не съм измислила.

# 649
didi24 , моята кума само с Тео пере, и е много доволна, и аз такъв ще взимам сигурно
Аз от една седмица не съм се теглила, обаче нали все нагладно искам , а в последно време нещо докато си отворя очите и вече закусвам  Joy

# 650
Здравейте мами  Simple Smile
Вчера бях на ЖК и доктора се съмнява, че с тези отоци по краката може да имам прееклампсия  Cry и ме изпраща на кардиолог  Whistling Та искам да ви питам коя от вас беше на консултация с кардиолог и какво ви казаха???? Назначиха ли ви някакви лекарства??? Извинявам се, че повтарям темата но немога да се сетя кога го обсъждахте този въпрос за да ровя назад  newsm78

# 651
Здравейте и от мен!
За праха и аз мисля да ползвам "Тео бебе".
Диди24, какви са тези превръзки за родилки? Аз си купих "Олуиз" нощни, но ако другите са по-хубави, казвайте да взема от тях.

# 652
Мими, какъв е този документ при нотариус newsm78. И ние нямаме брак и когато раждах баткото беше достатъчно таткото да си носи личната карта и да подпише  документите, които дават в болницата. Това с нотариуса беше ако не подпише документите в  момента на раждане. Доколкото знам и сега е така

# 653
  • Варна
Привет, тумбаци!  Hug
Диди, добре си напазарувала!
Аз вчера се сдобих с нощница за родилното.  Flutter
За прах за пране съм се насочила по препоръки към Сано Максима, но още не съм купила.
Днес вече мисля да поостана малко у дома, че напоследък голямо хайманосване. Любимия работи, а аз ще украся великденски, та да го изненадам като се прибере.  Heart Eyes
Фейчке, наличието на отоци само по себе си не е задължителен признак на прееклампсия. Имаш ли други симптоми? Високо кръвно например?
И аз бих се включила в обща поръчка от Mothercare.  Hug
Мими, какъв е този документ при нотариус newsm78. И ние нямаме брак и когато раждах баткото беше достатъчно таткото да си носи личната карта и да подпише  документите, които дават в болницата. Това с нотариуса беше ако не подпише документите в  момента на раждане. Доколкото знам и сега е така
И аз така знам., че декларацията се попълва от бащата в болницата.  Peace
Усмихнат ден!  Hug

# 654
Здравейте,3 дни не съм ви чела и днес вече насмогнах:)
Натали,и на мен ми се стори,че те мернах,ама пуст срам да не се изложа и да заговоря друга мама,пък и мъжо все ме майтапи с тоя форум.Стори ми се ,че видях и Морска,но не съм сигурна.2 дни бях по разходки,а вчера се метнах да шетам,че след обяд пак излязох на разходка и много ме болят краката.Като повървя около час и започва все едно настъпвам пирони,да не говоря за срамната кост.Но в това хубаво време не ме свърта на едно място.Днес пак съм на работа и съм си взела книжка,че нещо хора не влизат.А как ми се иска да си полегна за дрямка,не е истина:)
Хубав ден,макар че навън вали.

# 655
Фейчке, наличието на отоци само по себе си не е задължителен признак на прееклампсия. Имаш ли други симптоми? Високо кръвно например?

Да знам, че отоците само не са признак, но доктора ми засече вчера кръвно 130/85, а винаги преди това се въртях на 100-110/70-80. А и другото, което е фактор е генетичното обременяване, което е възможно да ми се прояви сега, понеже майка ми е имала високо кръвно през бременността и огромни отоци в крайниците, но тогава никой не й е обърнал достатъчно внимание и така аз съм се родила недоносена  Sad

# 656
  • София
Феичката, добре е да ти пуснат урина за изследване и кръвно изследване за общ белтък и албумин. Така ще е по-ясна картината. Иначе си права - важно е да се следи това състояние, ако трябва ще ти изпишат хапчета за сваляне на кръвното и с почивка, ще си го износиш Simple Smile Моничка вече трябва да е станала експерт в тази област.

# 657
  • Обетованата земя
Лулу , тези превръзки си ги взех от магазина DM, само на тях пишеше за родилки, ама според мен всякакви други нощни по-големички стават. Не се влияй от мен, аз изобщо не разбирам. Купувам каквото реша, пък дано съм оцелила  Whistling

# 658
Таткото подписва всичко , но и от нотариус носеше документ (не си спомням как го наричат -декларация или нещо подобно) че признава детето. Това може да го направи след като родиш, докато си в болницата преди да ви изпишат с бебето. Освен това на мен ми искаха и копие от решението от бракоразводното дело (аз имам развод преди години) ако някоя е в подобна ситуация да си го приготви.

# 659
Привет мами HugИ аз се разбих от хайманосване тези дни:)Ама няма как,то е грехота да стоиш затворен в това хубаво временце.Е днес при нас е доста мрачно и ще помързелувам Laughing
Имам една идейка(извинете ако ви струва тъпа)Да се направи един списък за нещата,които трябва да се вземат за родилното.Аз имам списък,който е стандартния който дават от болниците,но съм убедена:1.че има пропуснати неща,както и излишни;2.не са доуточнени детайли.
Пр. на мен почти всяка жена ми казва да не тръгвам без шише със сварена смрадлика за подмиване,е ясно че няма да го напишат в списъка.Точно за това предлагам раждалите вече мами да оформят едно списъче,а пък другите каквото сме чували да допълваме.Време не остана Grinning

Общи условия

Активация на акаунт