Отговори
# 90
  • Бургас
Добро утро!

Минавам само да се разпиша.Валя, благодаря за темичката!   bouquet

Влизам пак да се редактирам.Вчера ви бях писала за болничните.Значи нашата счетоводителка ги е занесла на 10.03 и днес на 18.03 сутринта вече са ми преведени парите. Peace

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 09:42 от Мария♥

# 91
  • София
Добро утро и от мен! Вече съм на работа - остават ми 6 /шест/ работни дни. Най-накрая ще си почивам в къщи  newsm44  newsm68 .
И мен ме боли доста кръста през тази бременност, но по страшно ми е когато започнат да ми се схващат мускулите на краката. Незнам дали го има при вас? При мен така беше и през първата бременност - най-вече докато спя и така ми се схваща мускула на прасеца /не да ми изтръпне просто крака/, че вия от болка. И няма минаване - разтривам , ставам , разхождам се - най-мъчителната болка спира, но после си усещам мускулите дни наред.

# 92
Добро ви утро, тумбачета Simple Smile
maretu, и аз съм така с болки в кръста и гърба, това си е вече нормално, ако болките в областта на бъбреците не отминава, отиди на лекар да те видят. Иначе аз обяснявах, че колкото и да щурее диването, баща й като си сложи ръка на корема ми и се кротва. По този случай още от сега съм му зачислила едно важно задължение - успокояване на бебочка  Grinning
Лорка, много мерси за инфото за болничните и майчинството. Аз вчера се замислих да издиря какви документи ще са ни нужни, ама ти ме изпревари Wink А сега седни спокойно, изпий едно кафе, времето навън е прекрасно, направи една разходка съчетана с шопинг терапия и никви мрачни настроения повече!!!  Hug  bouquet
Естелита, радвам се, че вече си по-добре Simple Smile

Hug

# 93
  • Пловдив
Добро утро и от мен.Много пишете момичета  Hug Hug Hug
Pepsi в готовност съм да ти пращам парите.До нашия блок имаме ДСК така че ще съм бърза

# 94
kali_diankova, тези крампи обикнове се дължат на липса на магнезий. Аз също имам такива, вчера сутринта се събудих от крампа на десния крак Sad С първата бременност също имах. Когато ми се схване прасеца му намерих цаката, веднага слагаш крака в контра-шпиц и доста по-бъро отминава, но когато е друг мускул незнам, при мен вчера беше предния мускул на подбедрицата и от нищо не минаваше Sad

Ох като ви слушам колко малко дни имате до излизане в болничен ... аз още два месеца имам ... а така ми се почива вече ...

# 95
Здравейте, искам да ви питам когато ходите на ЖК всеки път ли ви гледат на видеозон? Аз сега съм в 28г.с. (от днес Simple Smile) и другата трябва да отида пак на консултация, но последният път, миналият месец тя само ме прегледа без видеозон. Случва ми се за втори път, като първият настояхме да си платим за видеозона, за да видим бебето(моята докторка беше в болничен и имаше заместващ). Чудя се дали този път ще ме гледа или не? При вас как е? Може би трябва да си платя за видеозона и аз да поискам? Не знам.

# 96
  • София
kali_diankova, тези крампи обикнове се дължат на липса на магнезий. Аз също имам такива, вчера сутринта се събудих от крампа на десния крак Sad С първата бременност също имах. Когато ми се схване прасеца му намерих цаката, веднага слагаш крака в контра-шпиц и доста по-бъро отминава, но когато е друг мускул незнам, при мен вчера беше предния мускул на подбедрицата и от нищо не минаваше Sad

Ох като ви слушам колко малко дни имате до излизане в болничен ... аз още два месеца имам ... а така ми се почива вече ...
Хммм, ще пробвам това с контра - шпица, но аз пия магнезий, през първата бременност не, но сега като ходих на ФМ ми изписаха.
 А относно работата - аз не излизам болничен , а напускам....
mmmmm - здравната каса поема само два видеозона- в първи и трети триместър, така че ако няма някакви лоши съмнения или не си платиш едва ли ще те прегледат- мен ме гледаха в 17 г.с. , от тогава само ми мери тумбака и слуша тоновете.

# 97
Здравейте, искам да ви питам когато ходите на ЖК всеки път ли ви гледат на видеозон? Аз сега съм в 28г.с. (от днес Simple Smile) и другата трябва да отида пак на консултация, но последният път, миналият месец тя само ме прегледа без видеозон. Случва ми се за втори път, като първият настояхме да си платим за видеозона, за да видим бебето(моята докторка беше в болничен и имаше заместващ). Чудя се дали този път ще ме гледа или не? При вас как е? Може би трябва да си платя за видеозона и аз да поискам? Не знам.

Мен винаги ме гледат на всяка консултация и не са искали да плащам, но честно казано зависи от лекаря. По каса имаме право на 2 ехографа за цялата бременност, аз третия месец попитах лекаря ми дали да отида да платя на касата, но той ми каза, че съм бременна майка и нищо не трябва да плащам. Явно си е до лекар и до жаждата му за парички!

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 11:17 от Lorkaa

# 98
Добро утро, момичета.Дано денят днес  е слънчев.
Да питам , за стоките в Асда при размерите, First size и  Tiny baby какво означава?И приемат ли български карти?

# 99
Добро утро! Много хубава новата тема.. аз пак докато се запише вие сте минали бая странички Simple Smile
Някой мотае ли се из фейсбук  Blush да се сприятелим и там Simple Smile

# 100
Привет и от мен и аз съм с болки в кръста, от една седмица зверски, не ги двързвам с умора или натоварване, боли когато си иска. От снощи имам странно усещане, като болка в опашката и срамната кост и почвам да се притеснявам, що е това, може е да е свързано с разкриетие, предвестник на раждане?Вече не знам какво да мисля, все пак в 6 месец съм. И нашия татко, като си сложи ръката на корема ми спираме да ритаме,явно плаши бебка, а той е горд, че от сега и е взел страха и ще го слуша.

# 101
mmmmm, мен също всеки път като отида ме гледа на видеозон, мери колко ми е пораснал тумбака, как ми е кръвното, колко тежа ... и това си е на всеки контролен преглед. Явно всичко е до лекар.

Някой мотае ли се из фейсбук  Blush да се сприятелим и там Simple Smile
Аз кисна там Wink

# 102

Хммм, ще пробвам това с контра - шпица, но аз пия магнезий, през първата бременност не, но сега като ходих на ФМ ми изписаха.

То и аз пия магнезий и с първата бременност пиех, но пак имах крампи ... даже докато лежах в предродилното и двата крака ми се схванаха и лекарите едва ли не ми се караха, аз магнезий не съм ли пила през бременността, пък аз доста време пих, но ....

ivetka79, тези болки може да са от разтягането и разширяването на таза, аз също ги имам.

# 103
Здравейте:)
Сутринта така се изплаших.Ходих до тоалетната и като се избърсах-1 капка кръв.И почнах да дебна откъде е,но май се оказа,че не е от влагалището.Явно някоя пъпчица съм имала.Че и днес моя доктор го няма,прави операции в четвъртък.
Хубав и слънчев ден Hug

# 104
Да се включа и аз  Hug
Малко съм настинала и съм болничен тази седмица. Пия парацетамол, макар че нямам температура, само хрема и ме боли гърло, смуча неоангин и ефизол, пия чайове по цял ден, мед, лимони, обаче 3 дена никакво подобрение. Седя си вкъщи и днес мисля да изляза да се помотам, че уж е топличко, пък ще видим. За изпускането-един път ми се случи като кихнах, преди две седмици някъде. Бях със светъл анцунг и много се смяхме с мъжа ми  hahaha  , но какво да се прави, човешко си е. От  няколко месеца като кихам и ми е много кофти, тежи ми стомаха, някаво странно чувство, но се надявам да е нормално. Почнаха ме и киселини вечер и ги успокоявам с една лъжичка сода, разтворена във вода, за сега ми помага, но някъде бях чела, че не е полезна и можеби ще взема Талцид.
Лек и весел ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт