Отговори
# 540
  • С-я
Снаха ми роди в Токуда през м.октомври. Не си спомням при кой доктор беше, но той й проследи цялата бременност. Много е доволна от всичко.
Аз ходя при доктор, който изражда във втора градска. Затова съм се насочила за раждане там.

# 541
Току-що ми звъннаха от Конти, утре ще ми доставят една пола и три панталончета 7/8. Само единия панталон нямат.Аз вече бях ги отписала, че в петък на обяд поръчах. Много съм щастлива.
Аз съм с ханш 108, полата ще е 2XL, а бедрото го писах 67, че много задържам вода напоследък и си сложих 2см аванс. Та момичето каза че единият панталон е 2XL, другият 3XL.

Марчела  Hug  Heart Eyes
Не се поръчва размер, избираш си артикул, нямаш опция за размер, само са изписани какви налични размери имат, аз гледах тях да се ориентирам, все пак не съм за малки размери. Като си избереш всички артикули, които желаеш влизаш в кошницата и като ги прегледаш и кажеш, че купуваш ти излиза страница, в която имаш една картинка на момиче с три обиколки, които трябва да попълниш в поленцата, в зависимост от това каква дрeха си поръчала. Изпращаш поръчката и чакаш потвърждение от тях дали от твоите артикули имат подходящ номер за твоите мерки, за да ти изпратят  Peace
Макар, че за полата в сайта нямаше наличен размер 2XL, сега ми казаха че такъв ще ми изпратят, явно са ме комплектовали отнякъде, незнам, утре ще докладвам като ги получа.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 15:09 от svetlat

# 542
[
Защо не и в Токуда, нещо лошо ли има?  Shocked Казвай веднага да се ориентирам навреме.
Благодаря на всички за поздравленията.
Мама Заек, честито и на твоя мъж. Моят е с една година по голям от твоя  Wink

Ами като за всяка болница има и добри и лоши отзиви. Аз лично не искам там, защото преди 5-6 години ходих при една гинеколожка /не си спомням името й/ и не бях хич доволна, но иначе съм чувала повече добри неща  Simple Smile

Кали, не се влияй от моето мнение Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 14:54 от elli_lk

# 543
  • София

Танче, Марету, обадих се и има места за 20 април, 13ч само. Позволих си да ви запиша и вас.

Ок?

И аз съм ОК  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ! Ама как става записването защото аз не си спомням дали съм давала трите имена във форума.

# 544
  • Варна
Току-що ми звъннаха от Конти, утре ще ми доставят една пола и три панталончета 7/8. Само единия панталон нямат.Аз вече бях ги отписала, че в петък на обяд поръчах. Много съм щастлива.
И на мен ми звъннаха да чакам утре поличката, била съм голяма късметлийка, пращат ми последната.  Mr. Green

# 545
Момичета аз също не го разбирам това с избиране ан екип и бутане на пари.Аз няма да го направя.......когато ми дойде момента отивам в Шейново и там ще родя newsm10.........никой няма да ме остави да не родя,нали така!!!!! В Втора  Градска ще ходя  ОВ на 06.04 за да видя все пак как е там и какво точно ще ни покажат,имате в предвид че на тези ОВ показват най-доброто,подробностите си ги запазват за тях си.
  Днепната ми ЖК мина мн добре,мн съм щастлива, всичко си е в норми и бебчето вече се е обърнало с главичката на долу newsm44. Пораснало е 1400гр. и 35см.,което си е в нормите за 28 седмица newsm10 smile3501 newsm62
  Относно втвърдяването на корема ми каза че е контракция,но да  не се притеснявам, а за изтръпването на ръцете ми, ми изписа Боирон(магнезии). Отивам да си полегна smile3524, че се поизморих,а после и готвене ме чака  chef newsm64  food002

# 546
Сега като видях мерките за бебчо на irenkaaa0108 , и май нашия младеж ще е топчо  Joy , защото е 1300 гр, а е 27 см  newsm78

# 547
Момичета аз също не го разбирам това с избиране ан екип и бутане на пари.Аз няма да го направя.......когато ми дойде момента отивам в Шейново и там ще родя newsm10.........никой няма да ме остави да не родя,нали така!!!!!

в Шейново нещата вече са регламентирани - всичко е черно на бяло - избор на екип струва 900 лв на касата - на никой нищо не буташ под масата.
Всеки има право на мнение, на мен лично ще ми е по-спокойно да раждам при човек, който ми е следил бременността.

# 548
Мартеа, сега забелязах че с теб сме в еднаква седмица и ден. Влизаме в седмия вече. Поздравления!

# 549
Аз сьщо бих се страхувала да отида да раждам при който се случи я ми обьрнат внимание я не още повече сега ще сьм секцио и имам доверие на докторката,която ми следи бременноста.
Днес вьв Варна е лято има хора по потници и кьси рькави доста се поразходих и сьм пак с отоци така ще е явно до края.

# 550
Мартеа, съгласна съм и в Окръжна плащаш на касата на болницата. Пък и ми се иска да знам доктора си, предварително да сме говорили , да се познаваме. Аз не бих рискувала , при който сваря или при който се случи. Друго си е да си знаеш доктора и той да те познава да те е наблюдавал.

# 551
Всички ли от София ще раждате във тази 2-ра градска! newsm78 Поне доколкото ви чета?! Няма ли да има някоя с мен в Токуда?
Аз клоня към Токуда засега, не съм още 100% сигурна, но ще отида да видя какво е положението и ще реша. Другият ми вариант е Шейново, където раждах първият път.

# 552
Nataliiiiiii , ако не се лъжа , ти в МД ще раждаш, нали? При кой лекар ?

# 553
Мартеа, сега забелязах че с теб сме в еднаква седмица и ден. Влизаме в седмия вече. Поздравления!

Поздравления и на теб! Според моите изчисления обаче сме в седмия от две седмици newsm78 Няма значение де, важното е, че напредваме.
Аз също въобще не искам да споря на тази тема, но вече от опит знам, че си е друго да има лично отношение.
Например, най-елементарното, което мога да дам като пример е, че докато аз раждах, в смяната имаше стажантки. След раждането, мен ме ши моя лекар под упойка, докато родилките без избор на екип, ги шиха стажантките. Разбира се, нищо страшно не се е случило поради този факт, просто на мен ми беше по-спокойно така.

# 554
Аз ги броя от последния цикъл , а не лунарни за това сигурно има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт