Отговори
# 615
БРЕМЕННОСТ- како, какооо добре пишеш.

# 616
  • Варна
Добро утро!
Темата от снощи за колите, не мога без нея, понякога ме ядосва, не пали, това-онова не и е наред, но пък като се кача да карам и ми е голям кеф. Тегля няколко майни на останалите шофьори и така се успокоявам. На такси не помня откога не съм се качвала, нагли и гнусни, градския транспорт и той е в ужасно състояние.

Биг Брадър не е за коментиране направо.  ooooh!

MimiBo, в www.snimka.bg пишеш потребителското ни име и парола и влизаш в албумчето ни.  Peace

valq_, може ли да сложиш линковете за проверка чрез ПИК на първа страничка, че да ни е по-лесно, май на всички ще са ни нужни съвсем скоро.

alexova, нали днес трябваше да тръгне към Варна поръчката? Но откъде?

# 617
  • Бургас
Добро утро!

Лорка за НОИ - като влезеш в началната им страница отиваш на справки.След това ти излизат няколко възможности, зависи какво искаш да провериш:
-Справка за социално осигуряване
-Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН
-Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане
-Въвеждане/промяна на координати за получаване на съобщения от НОИ
за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО

Избираш си каквото ти трябва и ако страницата не се зареди веднага се избира Continue to this website (not recommended), както е казала MimiBo. Аз си проверявам всичко без проблем. Peace

За раждането и плащането няма да коментирам.И този спор е в категорията на нормално раждане-секцио, кърмене-АМ и т.н.Въпрос на избор и разбирания. Peace

Биг Брадър пак е страшна работа.Вярно е, че има и такива семейства, но да ми твърдят че това е българското семейство. ooooh!   Ама няма да скрия, че много се забавлявах снощи. Laughing Така съм се смяла. Laughing

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 09:56 от Мария♥

# 618
момичета, къде ни е изчезнал албума с покупките ни. Аз нещо го не виждам newsm78

# 619
Добро утро!
Темата от снощи за колите, не мога без нея, понякога ме ядосва, не пали, това-онова не и е наред, но пък като се кача да карам и ми е голям кеф. Тегля няколко майни на останалите шофьори и така се успокоявам. На такси не помня откога не съм се качвала, нагли и гнусни, градския транспорт и той е в ужасно състояние.

Биг Брадър не е за коментиране направо.  ooooh!

MimiBo, в www.snimka.bg пишеш потребителското ни име и парола и влизаш в албумчето ни.  Peace

valq_, може ли да сложиш линковете за проверка чрез ПИК на първа страничка, че да ни е по-лесно, май на всички ще са ни нужни съвсем скоро.

alexova, нали днес трябваше да тръгне към Варна поръчката? Но откъде?

baby, днес тръгва то Англия, нещо не си разбрала, затова и чакам сумата за доставката,  като я пуснат ще я мерят и ще ни сложат такса доставка според кг. След 4 дни е в БГ и вероятно др. седмица ще е във Варна/ София.

# 620
Мама Мони,аз миналата бременност получих съвсем леко розово петно от кръв и побегнах  към болницата,приеха ме за 3 дена,получила съм контракция.След като ме изписаха след около 3 седмици пак имах 1 малка капчица,изписаха ми но-шпа и магнезий и повече почивка

# 621
Албума с покупките при мен си излиза.
За колата ами не мога без нея иначе трябва да мькна торби на рька а и с малко дете абсурд абсурд.

# 622
  • София

Цитат

Ако не е тайна  Embarassed какво е потребителското име и парола  #Puppy dog , че нещо никак не съм в час ?

# 623
Лора, кликни на continue to this websait и ще ти се отвори сайта. Отбележи ЕГН и после го въведи егн-то и пик кода и после кликни на справка и ще ти излезне. При мен така става.

# 624
И аз питам какво ни е имено и паролата ???? за СНИМКИТЕ ни.

# 625
Лора, кликни на continue to this websait и ще ти се отвори сайта. Отбележи ЕГН и после го въведи егн-то и пик кода и после кликни на справка и ще ти излезне. При мен така става.

Финално го отворих, но ми излизат само болничните листове от 2008 г., а имам един от 15.02.2010 г. Ще търся телефон за справки или ще се чуя с нашата счетоводителка.

Благодаря на всички.

# 626
  • Варна
baby, днес тръгва то Англия, нещо не си разбрала, затова и чакам сумата за доставката,  като я пуснат ще я мерят и ще ни сложат такса доставка според кг. След 4 дни е в БГ и вероятно др. седмица ще е във Варна/ София.
Разбрах аз, ама пак да питам. Така съм ги изчислила да дойдат в началото на другата седмица, нямам търпение.  Hug
При Габко пък ги теглят тук в БГ. Следващия път мисля да пробвам Марина Транс.  Peace
Преди малко ми се обадиха от куриерската фирма за поличката от Conti, сега да видим дали ще ми стане само.

Финално го отворих, но ми излизат само болничните листове от 2008 г., а имам един от 15.02.2010 г. Ще търся телефон за справки или ще се чуя с нашата счетоводителка.
Благодаря на всички.
Най-вероятно все още не са занесени болничните, то е и още рано за тях.
Хубавото е вече, че дори да не са внесени осигуровките, само ако е подадена декларация 1 (май тя беше) и занесат болничните ти изплащат болничния, не чакат осигуровките.  Че ако чакаха осигуровки щях да видя пари на кукуво лято.  Joy

# 627
  • Оранжевата стая
Девойки, харесах си няколко жилетчици и и други от Марк и Спенсър, че само връхна дрешка не съм купила още.
Някой не се ли навива да направи и оттам една обща поръчка. Намаленията са до Великден  newsm78

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 10:39 от Xlora

# 628
Да, оказа се че днес счетоводителката ги е занесла февруарските болнични в НОИ и каза да си чакам парите поне след 3 седмици. Ужас!

# 629
Lorkaa, преди да натиснеш справки, виж за коя година ти е маркирано по подразбиране и го промени.

Общи условия

Активация на акаунт