Отговори
# 660
Здравейте момичета , аз съм нова във форума и искам да се включа във вашата темичка.Казвам се Ани в 29г.с съм  термина ми е на 09.06. и все още не знаем какво ще е нашето слънчице.Ако е удобно да ме включите на първа страничка и да ми дадете линк и парола за албумчетата ви за да сложа и мои снимки.
За сега нищо не съм купувала за детето. Бременноста ми протича почти безпроблемнно освен първите 3 мес в които чувствах известно неразположение.

# 661
Смрадликата има свиващ характер и зависи как ти е епизотмията може да ти потрябва, но може и да ти навреди. Така че за това по- добре изчакай и ако ти потрябва мъжа ти винаги може да ти свари и да ти донесе в болницата. Не винаги е полезно да си слагаш смрадлика, тъй като както ни обясни акушерката на курса, на който ходя, може да доведе до криво зарастване на епизотомията. Тя изрично ни подчерта, че смрадликата трябва да се слага след раждането единствено след препоръка от лекаря. Ако обаче държиш да се подмиваш с нещо, то нека да е лайка

# 662
  • Пловдив
Ани, добре дошла в нашия отбор!!!  Hug

# 663
Новите мами - добре дошли!   bouquet
И аз питах за основно почистване и как си миете прозорците, но никой не ми обърна внимание. Както и да е. Кажете и нещо не-химическо срещу МРАВКИ - солта не помага, видях се в чудо.
Моята поръчка от АСДА ще си я взема от София от Алексова, да не ми я пратите в Лакатник. Ще се разберем допълнително с нея - нали ще си направим една срещичка?
Ако някой прави поръчка от M&S ще участвам и аз.
Я да ви питам - какви ванички за къпане купувате? Това например подходящо ли е и за какво се използва малкото пластмасово нещо с преградката - има ли изобщо смисъл от него?  newsm78 За гъбата знам, че е излишна.
За прахта за пране - аз пера с Тео Бебе, доволна съм си от него, но петна отпирам първо на ръка. Не може да се сравни с Ариел примерно - буташ в пералнята и вадиш чисто. Смятам да пробвам Персил Сензитив, гледах една реклама в някакво списание. Някой да има преки впечатления от нея?

# 664
В началото ползвах Тео бебе,после минах на персил сензитив и от двата съм доволна
на новата мама добре дошла  Hug

# 665
Марету, не си права, аз ти отговорих за водата и оцета за миенето на прозорци Naughty

# 666
  • малкия йеросалим
Момичета да се включа и аз за да кажа само ,че не се стърпях и звъннах на лекаря.Капчицата кръв за която писах сутринта беше и си остана единствена/дай боже и занапред да е така  baby_neutral/Цял ден лежа ,та чак се схванах.Сега станах да сготвя и да пооправя малко,имам и една пералня дрехи да просна.Но смятам оттук нататък да я карам по лекичко и спокойно.Иначе лекаря каза ,че не е притеснително тази капчица особено както нямам и болки.Според него може да е някакво капилярче от пикочният мехур,защото нося бебо много ниско и може при някое ритниче да е станало.Иначе ми каза и при втора капка да ходя на преглед ,а сега да си почивам.

# 667
Аз си харесах ортопедична ваничка със стойка на Бертони , а за праха мисля да ползвам на Персил засега.

# 668
Марету, не си права, аз ти отговорих за водата и оцета за миенето на прозорци Naughty
Embarassed
Извинявай, пропуснала съм, пък уж всичко чета.   bouquet

# 669
Embarassed
Извинявай, пропуснала съм, пък уж всичко чета.   bouquet
Hug

# 670
  • София
Смятам да пробвам Персил Сензитив, гледах една реклама в някакво списание. Някой да има преки впечатления от нея?

Моите девойки се изринаха и двете от него. Иначе пере хубаво Simple Smile

Аз не мия прозорци - идва една жена да го прави, та не съм компетентна Simple Smile

# 671
Добре дошла на новата мама, лек и безпроблемен завършек на бремеността!!!

Марету, ок мила, ще го държа при мен  твоя пакет и ще ти го предам в София.Благодаря ти, че уточни това.
Като получа нещата отново ще ви препитам кой кога и къде иска доставка, не се притеснявайте въобще. Ще бъде около празника Великден, така, че определено ще ми трябва потвърждение кой си е вкъщи, за да няма проблем.

За списъка според мен няма смисъл, всяка болница си има изисквания, а нормалните неща се знаят- тоалетни принадлежности, прибори, връхна дрешка, памперси, лигнин и превръзки,  бельо, зарядно, книга, тефтер за записки, чехли.
А каквото сте пропуснали таткото ще носи.

Ваничка- аз мислех да вземем от анатомичните, но засега се отказахме, първоначално на чешмата, после във ваната от дъщеря ни, ето ти спестени 50 лв+ 50 за стойка.
Мислех да вземам нови обиколници, но досега не съм харесала нещо на сносна цена, а 130 лв за това не ми се дават, не виждам голям смисъл от тях, само от към интериора на леглото. За зимно бебе, ок, но за лятно...Но това си е мое решение. Зимата ще сложа от каката, купих си само два комплекта спално бельо.

Вчера в Пигис имаше един щанд с много сладки дрешки за бебешори, но сравнително скъпички са.Но са адски сладурскиии.
Гледах и в Бенетон, почти  нищо не ми хвана окото, освен едно лилаво панталонче за 24 лв.
Във Фокса пак нищо, сладките неща са над 3-6 м, и дънки по 35 лв #Crazy Та съм много доволна от цените от поръчките ни.

Сега остава да си купя една пелена-одеалце от Благоевград, тук така и не я видях никъде и сме почти готови.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  #Crazy

# 672
Дзак, ето ме и мен Simple Smile
Днес ми е ужаааасно заспал ден, може би и смръщеното време навън ми влияе зле.  Wear Umbrella
Добре дошли на новите мами   bouquet
И аз ползвам Персил сензитив, течния вариант, и съм доволна, дрехите миришат много свежичко. Иначе бях засичала в един магазин течен бебешки Ариел, с невероятен аромат, стига пак да го намеря ще взема да го пробвам.
За почистването, аз отпреди седмица съм започнала малко по малко следзимно прочистване, докато все още мога да се катеря да мия прозорци и да пера пердета. За по-нататък ще моля сестра ми за помощ най-вероятно Simple Smile
Относно подутите крака - вчера моята аптекарка ми препоръча ето този билков крем цък!!!, засега само два пъти съм се мазала с него, но се усеща облекчение на подутите места и умората в краката.
Сега отивам да нападна нещо сладко Grinning

# 673
Маминки утре от 10ч. в Сити Центъра в ресторант Пастари има лекция на тема Закаляване на бебето.Не се изисква записване.........аз ще ходя,ако някой има интерес да заповяда с мен.

# 674
Маминки утре от 10ч. в Сити Центъра в ресторант Пастари има лекция на тема Закаляване на бебето.Не се изисква записване.........аз ще ходя,ако някой има интерес да заповяда с мен.
Аз може и да дойда, но не съм 100% сигурна. Със сиво палто до над коленете - тип пелерина ще съм, метър и 60, леко чуплива русоляво-никаква коса. Телефонът ми е в списъка с координати в пощата. Има ли твои снимки в албумчето да разгледам? Моите май не са достатъчно ориентировъчни, но все пак.
Може ли и линк с малко инфо за тези лекции.

Общи условия

Активация на акаунт