Пазаруване от www.asos.com - 6

• 42 072
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
въпросът ми не е много за тук, но доста от вас са получавали пратка с куриер и проследяване, та:
в събота пратих един 30кг. пакет с dhl и от вчера сутринта статусът му е, че е изпратен към България. Казаха ми, че със самолет ще го транспортират, т.е. според мен вече трябва да е на БГ земя и там трябва да отчетат, че е пристигнал. Има ли изобщо движение на статуса на пратките, след като пристигнат в БГ или си стоят на последния статус, променен в изходната държава?

Малко ми е притеснено, след като тук доста от вас се оплакваха с открадени неща.

Аз съм пращала към БГ с ДЧЛ и имаше движение постоянно,дори и тук имаше движение.

# 211
момичета колко горе долу ще излязат пощенските разходи за колет до 1кг., налага ми се да върна една рокля, че ми е доста голяма  Rolling Eyes

# 212
момичета колко горе долу ще излязат пощенските разходи за колет до 1кг., налага ми се да върна една рокля, че ми е доста голяма  Rolling Eyes

ами мен за 1 рокля ми взеха 6 лв, стори ми се крайно малко, но толкова Simple Smile

# 213

ами мен за 1 рокля ми взеха 6 лв, стори ми се крайно малко, но толкова Simple Smile
  bouquet

# 214

Аз две роклички, които ми бяха големи ги преправих при шивачката  и ми станаха по мярка  Simple Smile. Платила съм не повече от 4-5 лв., но то има значение дали моделът и материята позволяват това.

# 215
Az dnes za gastirizon i ochila dadoh 15,50. Bqha v kutia, preporuchana ptatka.
Izvinqvam se za lat. Pisha ot tel-a

# 216

Ти не си ги пратил препоръчано, т.е. с номер, а обикновено, затова е толкова малко.

Аз тия дни пратих 2-гащеризона, 15.50 ми струваше.

# 217
# 218
благодаря ви момичета, и аз ще я пусна препоръчано за по-сигурно Simple Smile
Моля ако някой има примерно писмо, да ги уведомя че връщам роклята да ми прати на лични, предварително благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 23:06 от tanisima

# 219
благодаря ви момичета, и аз ще я пусна препоръчано за по-сигурно Simple Smile
Моля ако някой има примерно писмо, да ги уведомя че връщам роклята да ми прати на лични, предварително благодаря Simple Smile

Аз им писах само първият път. После спрях. Те като получат, ти пишат веднага, и връщат паричките.

# 220
Скоро няма ли да пускат нови дрешки  Laughing

# 221
Отново благодарности към Just*AvvA*  Hug страхотна е   Heart Eyes

# 222
На мен са ми дошли маратонките пуснати на 01.04,които чаках. PartyДнес брат ми отиде да провери в пощата и се оказа,че са пристигнали,но нямам никакво известие. #2gunfire Сега започвам да чакам поръчката ми от 10.04. Mr. Green

# 223
  • Пловдив
Момичета има SALE.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 15:20 от hris80

# 224

Той свършва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт