Пазаруване от www.asos.com - 6

• 41 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Леле вече цели две страници от темата. За да не е само запис, за тоя месец май приключих с покупките, но ще следя Simple Smile

# 31
Аз чакам поръчка шипната вчера. Не е с куриер, да видим колко ще се забави.
Това ми е първа поръчка, без куриер, и е най-малко като сума досега. Явно така ги определят.

Понеже ви бях писала за моя позната, която чака пратка с куриер, но я няма, в тракинга се е отбелязало, че поръчката е доставена, на еди кое си име (нейното), и тя направо е в шах. Писала е на Асос. От там са й отговорили веднага че са се свързрази с ДПД, и изискват от тях разписката, с която е доставена пратката.И тя сега седи и чака да види какво ще стане. Аз я успокоих, че все пак няма да имат нейният подпис и т.н., но тя много се е отчаяла вече, и мисли че са откраднали пратката й, и няма да си върне парите обратно. Много кофти, сумата наистина не е малка. Аз все пак я посъветвах ако с асос не се разберат, да пусне диспут, може пък да й помогне. Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, моля за съвет какво може да се направи, момичето не пазарува много с интернет и не е наясно какви варианти има.

п.п. И аз чакам код, че пак съм си харесала сумати неща. Crazy

# 32
Иее, егати и наглеците са тези куриери. Направо не мога да повярвам, че сме в ЕС, а нищо не може да се направи по въпроса. Това е недопустимо, къде си мислят че се намират тези КРАДЦИ. Адски се ядосах, значи.  #Cussing out

Аз съм си харесала слънчеви очила от тук и мисля да поръчам, че като не ми харесат как ми стоят, поне мога да ги върна.

# 33
Just*AvvA*, а тя не е ли пробвала да се свърже със самата куриерска фирма?  Thinking
Аз ако бях, до сега да съм им загряла телефоните.

# 34
Just*AvvA*, а тя не е ли пробвала да се свърже със самата куриерска фирма?  Thinking
Аз също. Бих ги заплашила даже, че ще ги съдя, защото явно са подправили и подписа й. Гонене до дупка трябва, защото безобразията ще си продължат.

# 35

Ами тя не е така нахакана. Crazy Написала им е мейл, със запитване, но така и не е получила отговор. И вече е писала на Асос. Като че ли, направо си е отписала паричките вече. Sad Пък й тежи, няма големи финансови възможности, и суамта е доста сериозна за нея. Аз също я посъветвах да звънне, щом не отговарят на мейла. Тя смята, че ще й кажат същото, каквото е на тракинг информацията, че е доставена.
Абе много неприятно наистина. А уж с куриери било по-сигурно. ooooh!
Като чета, преди как на една съфорумка два пъти са й носили едни и същи обувки, които всъщност са липпсвали, и са й носили празни кутии, направо не е за вярване какви налеци са наистина. #Cussing out Ако ми се случи същото, ще ги побъркам просто. #Cussing out

mimes , ами не знам как може да й го подправят, след като тя досега не е била получавала неща от тях, т.е. откъде ще й вземат подписа. Thinking

# 36
  • Пловдив
Понеже ви бях писала за моя позната, която чака пратка с куриер, но я няма, в тракинга се е отбелязало, че поръчката е доставена, на еди кое си име (нейното), и тя направо е в шах. Писала е на Асос. От там са й отговорили веднага че са се свързрази с ДПД, и изискват от тях разписката, с която е доставена пратката.И тя сега седи и чака да види какво ще стане. Аз я успокоих, че все пак няма да имат нейният подпис и т.н., но тя много се е отчаяла вече, и мисли че са откраднали пратката й, и няма да си върне парите обратно. Много кофти, сумата наистина не е малка. Аз все пак я посъветвах ако с асос не се разберат, да пусне диспут, може пък да й помогне. Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, моля за съвет какво може да се направи, момичето не пазарува много с интернет и не е наясно какви варианти има.

п.п. И аз чакам код, че пак съм си харесала сумати неща. Crazy

Ееее, супер нагла история с тези куриери  Shocked! То май трябва да се молим да ни пращат пратките по пощата, вместо с тях.
Avva, и аз се учудвам, че твоята позната не им е звъняла досега  newsm78. Не е нужно да е нахакана, за да си търси правата, пратката или поне паричките...Да ги тормози до дупка  #2gunfire.

# 37
  • София
Момичета, честито намаление  Party

# 38
Момичета, честито намаление  Party

Къде го виждаш?

Аааа, то е в аутлета  Blush

# 39
  • Бургас
Днес получих тези дънки http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Low-Slung-Boyfriend-Cr … =-1&clr=Denim ,страхотни са , но са ми големички и ще ги сменям за по-малък номер. Моля момичетата , който са връщали вече да ми кажат дали с обикновена поща да ги изпратя или с препоръчана?

# 40
Аз винаги съм връщала с обикновена поща и не е имало проблем,за 3-4 дни нещата са при тях!!! Wink

Аз искам да попитам за обувките на Bronx дали си отговарят на номера или са малко уголемени????? newsm78

# 41
Аз мисля,че си отговарят.Взех си от Асос едни техни сребърни ботушки и за да се застраховам си взех н.38,а аз нося н.37 и сега са ми малко големки,но това не ми пречи и си ги нося с кеф. Sunglasses

# 42
Днес получих тези рокли
http://www.asos.com/Killah/Killah-Burn-Me-Dress/Prod/pgeproduct. … mp;clr=G94540Grey

http://www.asos.com/Hilfiger-Denim/Hilfiger-Denim-Stripe-Sun-Dre … =3&clr=Yellow

размер s са и двете много са хубави , някой ако иска размери да казва Peace

# 43
  • Бургас
И аз съм хвърлила око на първата, но ме притеснява факта материята да не е като нощница. Можеш ли да ми кажеш дали си отговаря номера или е уголемена?

# 44
аз това намаление не виждам какво точно му е намаленото при дрехите, но при бельото си е супер далавера - ей сега си поръчах два триумфа за по 6 паунда!+ гащите към тях за по 4 паунда, дано ми харесат и на живо

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:23 от Elma Ruth

Общи условия

Активация на акаунт