Пазаруване от www.asos.com - 6

• 41 492
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
И аз съм хвърлила око на първата, но ме притеснява факта материята да не е като нощница. Можеш ли да ми кажеш дали си отговаря номера или е уголемена?
Ами аз съм 155см и 54 кг. и мисля че бих влязла и в XS, леко ми е широка ,но понеже е с колан стои добре Peace
Материята е 92 % вискоза и 8% еластан, сивото е като щамповано

# 46
  • Бургас
Мерси, значи и аз съм за S-ка.  bouquet

# 47
Момичета, аз отписах тотално моите обувки. И днес нямаше нищо в пощата. Писах снощи пак на асос, питах ги дали би имало проблем с доставката ако нещо в адреса не е наред, но пощенския код е правилен. Отговориха ми, че не би трябвало да има проблем. Сега се чудя дали не е, защото ползвах картата на майка ми, а не моята, но защо пък да има проблем щом ми е шипната поръчката...Абе...почти ги прежалих, макар наистина много, много да си мечтаех за тях. Благодаря ви за отзивчивостта все пак и успех с пазаруването Hug Авче, на твоята приятелка много и съчувствам, защото и аз сега не знам дали ми се полага връщане на парите Confused

# 48
Да следя темата. И бихте ли ми казали, ако нося сутиен 80B на Триумф, за кой номер съм по номерацията на Асос?

# 49
Момичета, аз отписах тотално моите обувки. И днес нямаше нищо в пощата. Писах снощи пак на асос, питах ги дали би имало проблем с доставката ако нещо в адреса не е наред, но пощенския код е правилен. Отговориха ми, че не би трябвало да има проблем. Сега се чудя дали не е, защото ползвах картата на майка ми, а не моята, но защо пък да има проблем щом ми е шипната поръчката...Абе...почти ги прежалих, макар наистина много, много да си мечтаех за тях. Благодаря ви за отзивчивостта все пак и успех с пазаруването Hug Авче, на твоята приятелка много и съчувствам, защото и аз сега не знам дали ми се полага връщане на парите Confused
Наистина е много неприятно. Аз мисля, че на теб ще ти върнат парите без проблем, не се притеснявай. И ти го пожелавам искрено.
Надявам се и при нея да е така, много я съжалявам. Не знам какво ще измислят само от куриерската фирма. Crazy Дано не прецакат момичето. Confused

Моята първа блокирана сума днес я отблокираха. Точно 14календарни дни отне. Системата автоматично ги отблокира.

# 50
От къде си направи сметка, че е чакала сумати време? Rolling Eyes След като е изписало в тракинга, че й е доставено,а не е било, тя е изчакала ден-два , не са го доставили и е писала на дпд, и на Асос.

Освен това в пощенския клон няма какво да търси, поръчката й е с куриер, който знаете, звъни по телефона винаги. Поне на мен внаги ми звънят, и ме питат къде съм, за да ми донесат пратката.

# 51
ами защото ми се струва, 4е преди доста време питаше за проблемите на френдката си.
не знаех, 4е куриерите в БГ звънят по телефона да питат къде е получателя. Тук звънят на звънеца и ако няма никой в къщи, оставят бележка с телефон, на който да се обадиш да си уговориш нов 4ас за доставка, или интернет адрес, на който можеш да кажеш в кой пощенски клон ти е удобно да ти оставят пратката и ти си я вземаш сам.
Да, тук звънят по телефона.

# 52
Pure selina мерси за информацията,понеже няма моя номер от едни ботушки и мислех да взема по-малък,но по добре да не рискувам щом си отговарят на номера!!!!! Cry

# 53
Влизам в темичката с надеждата за кодче, ама... Whistling

# 54
Авче, твоята приятелка да се обади по телефон на куриерите, а не да им пише мейл! В БГ много от фирмите, не си проверяват мейлите или го правят през голям интервал от време . Защо не иска да им отправи едно запитване по телефона? Нека види какво ще и кажат. Може и да подаде жалба към КЗП.

# 55
  • Sofia
А някой дали може да ме включи в поръчката си с една блузка?  Flutter Flutter

# 56
А някой дали може да ме включи в поръчката си с една блузка?  Flutter Flutter
Гледам, че си от София. Аз може би утре ще пускам поръчка. Ако искаш, пиши.

# 57
  • Sofia
ето тази блузка съм си харесала:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Floral-Sequin-Top/Prod/pgeproduct. … t=3&clr=Print

Ако някой има отзиви, нека пише. Попринцип съм размер S и мисля, че номер 6 ще ми стане  newsm78

# 58
  • here, there, everywhere
Някъде коментирахте р-р 10 на S или М отговаря при Miss Sixty, но не мога да намеря къде бе6е. Искам да си взема 1 рокля, но се 4удя S или М да си взема. Нормално съм за 10. Моля за съвет

# 59
  • pomorie
ето тази блузка съм си харесала:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Floral-Sequin-Top/Prod/pgeproduct. … t=3&clr=Print

Ако някой има отзиви, нека пише. Попринцип съм размер S и мисля, че номер 6 ще ми стане  newsm78
аз мисля 4е 6 е XS по-скоро 8 е S но модела е по-широки4ък така 4е може и да стане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт