Пазаруване от www.asos.com - 6

• 41 587
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
ako pory4ame sega ne6ta dali 4e doidaq do 29 mai,4e imame naborna.

# 571
има ли някой сандали на Nine West, 5 размер, и ако може да ми измери стелката? Благодаря предварително!

# 572
Вчера получих часовника,който бях поръчала на брат ми за подарък за абитуриенската.Много съм доволна,защото успях да купя последния. Party Ето го: http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=824406.Страхотен е,точно като на снимката.Каишката му е от естествена кожа.Със специална кутийка е и има сертификати. Grinning

# 573
Някой да даде мнение относно дънките Lee, дали са уголемени или обратното, размерите същите ли са като при Killah??? Thinking

Незнам дали вече не ти е късно за отговор, но все пак. Според мен си отговарят номерата. Поръчвала съм от сайта дънки на Lee, Killah, Wrangler - всичките са ми 26-ти номер и ми пасват перфектно.

ina_lemon много мерси, чакам ги да пристигнат! Успокои ме, че ще ми станат!!!  bouquet

# 574
da pitam razmerite kak sa v asos otgovarqt li si ili sa leko ugolemeni.:}}}

# 575
  • Варна
naime misankova, зависи от марката. Miss Sixty и Vero Moda са уголемени, според мен, другите неща, които съм си вземала, си отговарят. Peace

Я да питам, някой купувал ли е мъжки костюм на Lambretta?! Не че вече не го поръчах, ама да знам какво да очаквам.

# 576
момичета поръчвали ли сте бански нещо с размерите немога да се оправя какво ще рече 10 B/C newsm78

# 577
Отново повикване за общата поръчка, ако някой реши, да пише, има още време.

# 578
  • Варна
момичета поръчвали ли сте бански нещо с размерите немога да се оправя какво ще рече 10 B/C newsm78

Размер 10 (или М) - на долнището и чашка В/С - на горнището. Peace

# 579

Размер 10 (или М) - на долнището и чашка В/С - на горнището. Peace

bouquet

# 580
Получих пратка по пощата, шипната на 11-ти. Пристигнала е тук още в събота, но клона не работеше.
Утре чакам по-голяма поръчка. Както винаги при мен, тя е по куриер.

# 581
здравейте на всички
незнам , не видях тема за продаване и реших тук да пиша ..
поръчах си очила от асос обаче не ми ходят ..  така че ги продавам
ето това са очилата http://www.asos.com/Asos/Asos-Corner-Detail-Sunglasses/Prod/pgep … &clr=Tortoise
само че черните ако искате снимки на черни пиешете ми Simple Smile .. по приинцип  очилата ми излязоха 40 лева но ги давам за 25 Simple Smile)

# 582
Здравейте, в събота за пръв път пуснах поръчка в асос и веднага получих писмо че поръчката ми е потвърдена и пишеше че трябва да я получа до 27.05, но когато вляза ми излиза че още не е шипната. Колко време отнема да я пратят и възможно ли е нещо да не ми се е получило? Благодаря ви предварително:)

# 583
Зависи от колко артикула е поръчката, а и да не са от мн различни депа.
Тази поръчка за която писах преди малко, от 11-ти, я платих и поръчах сутринта, следобяд вече беше шипната, но е само от 5-6 неща.
Другата пък голяма която чакам утре, ми я шипнаха след 2 дни.
Случвало се е да шипнат и след 3-4 , зависи. Но ако до довечера не я изпратят, драсни им два реда.

# 584
Ок, благодаря ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт