Пазаруване от www.asos.com - 6

• 42 071
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
А възстановяването на разходите за изпращане как става, някой можели да ми каже?

# 136
А възстановяването на разходите за изпращане как става, някой можели да ми каже?

Аз им изпратих по факс бележката от пощата, заедно с формуляра от Асос, който трябва да попълниш при връщането (писаха ми, че факса, който съм изпратила, не се четял ясно и им изпратих имейл със снимка). Без проблем ми възстановиха две суми - едната за артикула+ още една за пощенските Peace (сметнали са си колко паунда са заплатените от мен лв в пощата Wink).

# 137
Аз днес им върнах артикул, пратих го обикновено. Дано да стигне при тях. Пощальонката ме успокои, че няма проблеми, и че доста хора пращат така, и досега е нямало нищо изгубено. Дано да е права. Praynig
Вие пускали ли сте така?

# 138

Аз им изпратих по факс бележката от пощата, заедно с формуляра от Асос, който трябва да попълниш при връщането (писаха ми, че факса, който съм изпратила, не се четял ясно и им изпратих имейл със снимка). Без проблем ми възстановиха две суми - едната за артикула+ още една за пощенските Peace (сметнали са си колко паунда са заплатените от мен лв в пощата Wink).

Мерси:)

# 139
Аз днес им върнах артикул, пратих го обикновено. Дано да стигне при тях. Пощальонката ме успокои, че няма проблеми, и че доста хора пращат така, и досега е нямало нищо изгубено. Дано да е права. Praynig
Вие пускали ли сте така?

Ами това, което върнах аз, всъщност мъжа ми го изпрати, и му взе тракинг номер, но доколкото разбрах по-късно, пратката е била обикновена, въпреки тракинг номера, и пак е стигнала в Асос, даже така смятам да пратя и това, което ще им връщам днес. Така че, не би трябвало да имаш проблеми.

# 140
Някоя от Вас да има някакви отзиви за тази чанта  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=864135  Grinning ?

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 22:44 от djulin

# 141
Има ли някакви кодове?

# 142
Не.
И аз днес пуснах поръчка за две момичета, и търсих код, нищо нямаше. Crossing Arms

# 143
А моята поръчка вече седмица пътува насам и още я няма. Притеснявам се, че може да остане за след празниците. До сега винаги 7 дни им е трябвало за да стигне до мен. Rolling Eyes

# 144
Ето от преди няколко секунди нов код -20%:ASOSSTYLETODAY
Валиден от 01 до 04 април.

# 145
  • В мечтите
За всичко ли е или само за Outlate?

# 146
А моята поръчка вече седмица пътува насам и още я няма. Притеснявам се, че може да остане за след празниците. До сега винаги 7 дни им е трябвало за да стигне до мен. Rolling Eyes

По пощата ли е?

# 147
  • Sofia
Ето от преди няколко секунди нов код -20%:ASOSSTYLETODAY
Валиден от 01 до 04 април.

При мен не хваща. Нито един код досега не ми е хванал освен един за 10% и докато платя ми изписа, че вече е ползван  #Cussing out

# 148
Може би не хваща още, защото е от утре Peace Дано утре да проработи Praynig

# 149
  • Sofia
"The discount code "ASOSSTYLETODAY" is invalid for your delivery country"  Cry

Това дава днес  Cry Ако някой успее, ще съм благодарна да сподели   bouquet Много демотивиращо действат!!!

Общи условия

Активация на акаунт