Конкурс по декупаж

• 15 583
  • 169
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Флорина     newsm10
Здравкова    newsm10

# 91
                     Привет,момичета! Гледам,че вече се готвим за друг конкурс  Laughing Е,аз с тези ръце в момента съм от журито,ама може и като стане топличко да се оправя и да се престраша и да направя нещо за конкурс. Embarassed
                     За грамотите - да помолим Юлето да направи нещо оргинално.В отчетната тема е направила много хубави,ама ще я моля да ме извини,че ще копна една да я видите.Ето моята за да не се обиди някой.
                     Медалите,които предлага Флорина са хубави,ама не си личи за какво са /според мен/.Могат да се включат в дипломата като елемент показващ кое място си спечелил.
                     И още веднъж - Юлче не се сърди ,че ти копнах идеята и я предлагам тук.  bouquet
http://media.snimka.bg/5361/016976912.jpg

# 92
  • Пловдив
Първо място - № 6
Второ място - №1
Трето място - № 2

# 93
диде, как ще се сърдя бе... ти пък! Mr. Green Аз съм на лек табият!
Ама ако решите драснете на ЛС текста на грамотите - и ще ги направя! Не такива де - по различни...да се не доблират!!!

# 94
Аз да попитам , къде се слагат тези грамоти newsm78
Гледам ,че при рускините слагат в поидписа си нещо подобно на медал както е тук (малко по-надолу на тази страница)  http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=452722&pg=1 а като кликнеш върху медала се отваря страница с други произведения на същия автор
Но ако става с грамоти нека Джулс ги направи

# 95
Може да дадете идея на ФШ да направят конкурс  Wink за декупажни грамота или медал   Laughing

# 96
Може да дадете идея на ФШ да направят конкурс  Wink за декупажни грамота или медал   Laughing
Супер идея !!!  Хем ще им отворим работа Grinning
Кой ще ги пита Whistling

# 97
И аз да гласоподам, че останах назад Mr. Green

1во място - номер 6 - страхотна идея, страхотно изпълнение, а това са най перфектните пукнатини които съм виждала  bouquet  bouquet  bouquet
2ро място - номер 11 - много оригинална идея и аз съм в чуденка като Антом newsm78  bouquet
3то място - номер 2 - красива работа

# 98
1 място -  № 3
2 място -№ 10
3 място - № 5

Момичета, аз няколко дена ще отсътсвам, затова, моля, момичета, които ще спечелят 2 и 3 място да избират салфетките от тука http://hobby-world.net/?f=products&category=9  и да ми пишат на ЛС своите адреси и номерата на салфетките,които искат да получат ,ще изпратя салфетките след празници Simple Smile

за конкурсите.......какво мислите ,ако ще правим,например,един месец- конкурс по някаква тема, а другия месец- по някакъв предмет?

# 99
  • софия
понеже не ми дава да си поправя поста ето тук моите фаворити
Първо място - № 6
Второ място - № 9
Трето място - № 1

# 100
zdravkova,миличка, знам че тук не е място, но не можах да се сдържа...от доста време съм в изучаване на българска граматика, мило и драго ми е, когато някой  изправя грешките ми, така си и помислих че си направила, ама...като разбрах се смях мнооогооо....знам че съм лоша и отдавна нищо не съм показвала, но ще се изправя, обещавам, като ви покажа за какво съм се криела толкова време, ще ме простите сигурна съм...моля да не ме забравяте, толкова ми е драго, и често ви "наглеждам",заедно с вас се радвам на новите момичета и на успехите ви...,аз наистина мисля, че е необходимо  да има такива  конкурси, искам да участвам и като участник, и ако не сте против, и с награден фонд...Страхотни и изненадващи неща сте направили....стискам златните ръчички на всички...

# 101

...........................
Пишете ми на лични коя работа на кой е

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 09:35 от Florina

# 102
Чакам с нетърпение!
Големи магьосници сте се събрали тук  bouquet

# 103
  • Плевен
Добро утро на всички Simple Smile аз и аз като здравкова съм съгласна следващия да е пролет...много обичам цветя Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 09:50 от havaiskoto_dupe

# 104
Дедо, ти да не ме следиш  Laughing или като мен въздишаш пред прекрасните творби...

Общи условия

Активация на акаунт