Кой номер е новостроящото се ОДЗ в кв.Надежда1?

• 3 752
  • 34
  •   1
Отговори
Моля някой да ми каже № на новостроящотоОДЗ в кв.Надежда и от кога се кандидатства за записване?

# 1
  • София
Номер не мога да кажа, но информацията ме заинтригува. ОДЗ ли ще бъде? Или някоя частна градина? Къде се намира?
Предполагам ако е държавно информация ще има в ИСОДГ.

За сега са само тези: 6 ОДЗ; 15 ОДЗ Чучулига; 24 ОДЗ Надежда; 27 ОДЗ Детска китка; 38 ОДЗ Дора Габе; 83 ОДЗ Славейче; 83 ОДЗ Славейче -филиал Требич и 90 ОДЗ Веса Паспалеева

# 2
живея наблизо и от табелата видях, че ще е ОДЗ общинско ,но мисля, че още няма номер, като я гледам, не знам дали ще я пуснато то септември, може и по-късно, има доста за довършване, но със сигурност пишеше, че има 1  яслена и 3 градински групи.

# 3
Къде в Надежда по точно, строят ОДЗ?  Rolling Eyes

# 4
  • Sofia
И аз не съм чула, че се строи ОДЗ. Къде е тази сграда?

# 5
Записвам се да следя, че ми е наблизо.

# 6
И от мен запис, живо ме интересува всичко за това ОДЗ, че ми е точно пред блока.. Peace

# 7
  • Sofia
Къде е това ОДЗ пред кой блок?

# 8
  • София
Да помогна малко с инфо. Намира се в първа част на Надежда в близост до кафе Маркизата.
Като се тръгне от 101 училище по уличката, която стига до Маркизата, подминава се и на следващата пряка е строежът на ОДЗ-то.
Надявам се да съм помогнала.

# 9
  • София
Не се сещам кое е това кафе. По коя улица се върви, тази, която е перпендикулярна на Христо Силянов (където се намира 8ма) или някоя успоредна?

# 10
Детската градина е точно между блок 145 и 146.Улицата се казва Сава Филаретов,в отсечката между ул."Демир капия" и ул." Възрожденска"! Peace

# 11
  • София
Не се сещам кое е това кафе. По коя улица се върви, тази, която е перпендикулярна на Христо Силянов (където се намира 8ма) или някоя успоредна?
Alexal добре го е дала с имената на улиците, аз не можах през бг.мапс да се ориентирам коя как се казва.

# 12
  • София
Благодаря, ориентирахте ме.
Скоро минавах от там, но не съм обърнала внимание. Похвално е, че се строят общински ОДЗта.
А квартала не е от най-малките в столицата.

# 13
Alexal добре го е дала с имената на улиците, аз не можах през бг.мапс да се ориентирам коя как се казва.
Аз знам къде  се намира,но просто ул."Сава Филаретов",точно на мястото ,където е ДГ няма номер и затова не мога да дам точен линк от bgmaps.Между блокове №145 и 146,имаше една градинка, Peace там сега е ДГ.

# 14
  • София
Прочетох, че ще е готово м.Ноември 2010г.

Общи условия

Активация на акаунт