Кой номер е новостроящото се ОДЗ в кв.Надежда1?

• 3 754
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прочетох, че ще е готово м.Ноември 2010г.
Мерси. Да се надяваме да го пуснат в системата за класиране поне януари другата година.

# 16
някой нещо ново да е чул? гледам отвън вече я боядисват, със сигурност е взела акт 14, кога ли ще я пуснат?

# 17
Записвам се, за да следя новините около тази ДГ.

# 18
  • София
Запис. И мен живо ме интересува. Макар че една яслена група няма да ни реши проблема, че сме 2 набора за нея.

# 19
И ние следим с интерес темата. Живеем на пряка от градинката. Супер!

# 20
Не искам да ви разочаровам, но не съм убедена, че заведението ще бъде ОДЗ. Дано да е!!  Praynig Praynig Но се съмнявам.

# 21
Аз мисля, че ще е ОДЗ, доколкото зная 3 от групите са градински, а една е яслена. КОЙ НОМЕР ОДЗ е, обаче не зная???

# 22
Не мога да твърдя със сигурност. Случайно се заприказвах с моя съседка - пенсионирана учителка /има доста познати в тези среди особено в тук Надежда І/. Та те търсят ясла за внучето й и тя каза, че поразпитала тук-там и били и казали, че ще е ДГ, без ясла. Подробности не знам-разговора бе в асансьора и продължи по-малко от минута.

# 23
  • София
И аз така от разговори с познати пък доразбрах, че децата от 40 ясла щели после да се прехвърлят служебно в това ОДЗ/ЦДГ. Кой крив кой права скоро сигурно ще се разбере.

# 24
  • София
И аз дочувам слухове само Simple Smile Че щяло да е ОДЗ, т.е. да има ясленски групи. Като цифра 170, но това изобщо не е сигурно.
Общинарски споменали, че градината е била празна и нямало средства за оборудване. Така, че не се знае кога ще я пуснат.
Според мен обаче на слухове не може да се вярва. Да се надяваме, че скоро ще разберем.

# 25
  • София
Много интересно какво значи празна - минавайки септември месец от там, съвсем случайно, имаше камиони, които сваляха техниката - печки едни лъскави иноксови, доста добре изглеждаха.
Ама може да не са им останали пари за легла, масички, столчета  newsm78.

# 26
  • София
nonich, нали знаеш, че слуховете са си слухове. Око да види, ръка да пипне.
Дано я пуснат по-скоро.

# 27
  • София
nonich, нали знаеш, че слуховете са си слухове. Око да види, ръка да пипне.
Дано я пуснат по-скоро.
Това с око го видях  Mr. Green.

# 28
  • София
Аз също да споделя малко слухове. Родителите ми живеят точно до детската градина. Служителка от общината била казала на майка ми, че проблемът е в персонала. Какъв точно, не знам. Дали не могат да намерят такъв или още не са почнали да търсят точно? Както и да е. Казала е, че няма да я отворят преди Нова година.  newsm78

# 29
  • София
Едва ли проблемът се състои в намиране на персонал.
Дано наистина я пуснат скоро.

Общи условия

Активация на акаунт