ГОЛЯМ проблем с ноктите на ръцете

• 49 291
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
 А някой да знае от къде да намеря този заздравител на Мавала във Варна  newsm78

# 91
А някой да знае от къде да намеря този заздравител на Мавала във Варна  newsm78

В Mall of Varna гледам, че имате Beauty Zone. Там трябва да го има.

# 92

А ти мажеш ли ги с някакви кремове за ръце/нокти? Може би трябва да им слагаш нещо за отнемане на мазнината преди да се лакираш. Но не знам дали така няма да станат по-малко еластични и съответно по-чупливи.

Simple Smile Да, мажа ги редовно всяка вечер преди лягане с крем за ръце или с някакво масло. Но преди да се лакирам не ползвам обезмаслител за нокти, ако това питаш, защото четох някъде, че дехидратирали ноктите и така ставали даже още по-чупливи. Но понеже аз така или иначе се лакирам веднъж на високосна година Laughing мога да си позволя да сложа такъв обезмаслител, за да ми е по-траен лака, но досега не съм го правила. Интересното е, че на краката лакът ми може да трае с месеци, докато не реша сама да го изтрия Thinking, а си мия краката по няколко пъти на ден.

А ако пробваш да спреш да ги мажеш с кремове? Дали пък не им идва твърде много? За обезмаслителя за пръв път чувам, че се казва така, просто предполагах, че съществува нещо подобно.  Laughing Вече ще знам. Simple Smile
Ами не мисля, че им идва много мазането с крем, защото го правя само преди лягане - т.е. по веднъж на ден. А ако пък въобще не ги мажа ми изсъхват много ръцете и положението още повече се влошава, така че това не е вариант за мен Peace

# 93
За съжаление и аз тука. Confused Лака ми стои 2 дена най-много,а ноктите се цепят.Гледам да съм постоянно с лак-да ги предпази колкото може,но май прекалявам.

А проблема с беленето,за мен причината се крие в неправилното пилене.
Как е правилно да се пилят?И с каква пила?

Трябва ми и крем за ръце,но незнам какъв.Постоянно имам чувството че ръцете са ми мръсни /те изпръхват/ и ги мия през 5 минути.

# 94
За съжаление и аз тука. Confused Лака ми стои 2 дена най-много,а ноктите се цепят.Гледам да съм постоянно с лак-да ги предпази колкото може,но май прекалявам.

Трябва ми и крем за ръце,но незнам какъв.Постоянно имам чувството че ръцете са ми мръсни /те изпръхват/ и ги мия през 5 минути.
Да, и аз мисля, че твърде често се лакираш, а и лакочистителите също не са полезни толкова често Peace Simple Smile

Ноктите е най-добре да се пилят със стъклена пила. Не метална /която е най-вредна/, не картонена, а стъклена. При мен разликата беше значителна откакто престанах да ползвам метална пила. От нея още по-лесно се разслояват и цепят.

Крем за ръце - аз съм най-доволна от Atrix, на Garnier розовия за суха кожа и от крема за ръце на Doliva. Аз също си мия ръцете ужасно често, много ми се изсушават и ако не слагам крем е ужас!

# 95

Да, и аз мисля, че твърде често се лакираш, а и лакочистителите също не са полезни толкова често Peace Simple Smile

Ноктите е най-добре да се пилят със стъклена пила. Не метална /която е най-вредна/, не картонена, а стъклена. При мен разликата беше значителна откакто престанах да ползвам метална пила. От нея още по-лесно се разслояват и цепят.

Крем за ръце - аз съм най-доволна от Atrix, на Garnier розовия за суха кожа и от крема за ръце на Doliva. Аз също си мия ръцете ужасно често, много ми се изсушават и ако не слагам крем е ужас!

Защо стъклена? Според мен е важно пиленото да се мине после с няколко различни по абразивност полиращи пили, а стъклени такива няма доколкото знам.

# 96
  • в Кошера

Аз съм доволна от този:

# 97
iskam da spodelq s vasi kakvo otkrih. Az sa6to imam  4upe6ti  nokti i sam probvala mnogo n6ta-kremove,vitamini,hap4eta,lakove za podhranvane i t.n. otskoro se poqviha gabi4ki na krakata mi i hodih na dermatolog. Ispisa mi le4enie i az popitah,ami kakvo stava s noktite na racete-za6to se polu4ava taka da se 4upqt i t.n. Doktorkata mi obqsni ,4e e ot gabi4kite.Ako izlekuvam gabi4kite na krakata polojenieto na noktite na racete mi zna4itelno 6te se podobri. SA6to mi obqsni 4e vsi4ki tezi merki koito sam vzimala  sa vremenni i nai-dobre za6toto problemat mi idva ot gabi4kite.
Kakto i da e ,moje bi  i vie trqbva da se posavetvate parvo s dermatolog.

# 98
Знам, че ще прозвучи драстично, но - ГЕЛ. Аз се родих с него  Wink

Защо да е драстично??

# 99
  • в Кошера
Знам, че ще прозвучи драстично, но - ГЕЛ. Аз се родих с него  Wink

Защо да е драстично??
Повечето го приемат така, като краен вариант  Wink

# 100
Мацки я кажете по какъв начин трябва да става пиленето?
Доколкото знам аз това е едно от най важните неща и при неправилно пилене се получава цепене.
Да ама съм чела какво ли не и не мога да разбера как е правилно да се прави, с какви пили и нощички  Rolling Eyes.
Знам че трябва нокътя да се подкаси с нощичка, а не с нокторезачка, защото тя нацепва после нокътя.
Знам че не трябва да се използва метална пила...ама каква е хубаво да се изполва точно незнам  newsm78.
Знам че кожичките не е хубаво да се режат, а само да се избутват...ама аз мойте си ги режа и затова и имам вълни на плочката Sad. Как го правите номера с избутването само, незнам, те стърчат едни такива..или аз нещо не правя като хора Rolling Eyes.

Преди си бях взела кремчето на Биотрейд, та сега от седмица се мажа пак с него и да видиме, дали ще съм пак толкова доволна, ако ли не ще си купя Мавалата Simple Smile

# 101
Моята пила е хартиена дебела.

# 102
Чела съм че се пили задължително в една посокока. Не както повечето хора пилят - напред-назад. Така е по-бавно и по-трудно,  но предполагам се уврежда по-малко структурата на нокътя. Аз лично си пиля напред-назад. Crazy А доколкото съм забелязвала по салони маникюристките пилят с тези големите хартиени пили.

# 103

Защо стъклена? Според мен е важно пиленото да се мине после с няколко различни по абразивност полиращи пили, а стъклени такива няма доколкото знам.

От стъклената пила не се разслояват ноктите или поне значително предпазва от разслояване. Аз съдя по мойте нокти също - ако ме домързи да скъсявам ноктите със стъклена пила /понеже става по-бавно/ и реша да ползвам метална или картонена после много по-лесно се разслояват краищата им. От металната особено става ужас! А и няколко маникюристки са ми го казвали изрично да изхвърля направо металната пила и да ползвам само стъклена, картонената само в краен случай за ноктите на краката.

# 104
Хм, е освен да взема да ги пробвам тези стъклени пили, щом са толкова добри Simple Smile
За металната съм съгласна, но картонените не са толкова лоши - има някои с много фини повърхности.

Общи условия

Активация на акаунт