Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 625
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Напоследък успявам да се въздържам от прегрешения. Не че съм в по-добра форма ooooh!. Но поне едно кило махнах. Но пък що да не си позволя нещо Crazy? Обаче там е работата, че и утре ще си позволя, защото съм замислила нещо и ми отиде ограничението по дяволите Rolling Eyes. Пфу ooooh!.
Междувременно нали ви споменах, че къпахме Ник. Облечен е с пижама и си чака часа за сън. И взе, че се наака Crazy. Обичам го това дете, ей Crazy...

# 571
Къде се изпокрихте? Да не ви размириса Mr. Green?

# 572
Тук сме, тук сме.

Жужи остригана, мъжа също  Mr. Green Дребното не спа следобед и мъжа ми отиде да я бори да спи. Ама пък беше послушна, чак не мога да повярвам, че не е спала и 1 минута и не беше вкисната. Джудже мечта направо.

Стеф и ние ядохме пица.

Вени, покрай мъфините ти и кекса ми се прияде сладко и знам, че имам един шоколад, от който ще се възползвам. М/удругото на жужи на питката бяхме 12-13 жени и всичките мноооооого приказваха и ей го дребното рано, рано проговори, но на мен ми е добре, защото всичко си казва и ми е лесно.

# 573
Аз си гледах фермата. Малко ми се оправи настроението. Излизахме с децата в късния следобяд, прибрахме се към седем и аз уж полегнах малко до моя пък съм заспала. Той нахранил децата и ме събуди в девет само да измия дупето и пишока на дребния /сакън, дан пипне чужда пишка/. Е, да ама аз се разсъних и сега няма заспиване. Децата заспаха, мъжът е на компа /май му мина кратунката/, а мен ме чака една малка кочина в кухнята  ooooh!. Не ги знам как успяват да го направят. Преди обяд правих баница, леща, измих и изчистих цялата кухня, а сега бомба сякаш е паднала в нея  Rolling Eyes.
  Теди, дано се оправи бързо сладурчето Praynig! Що не му пуснете едни изследвания да видите що така вдига Т? А друго освен Т има ли?
  Аги, браво за млякото. Аз като правех едно време нашите като гледаха крави, така 4 часа завито седеше, а майка и повечко го оставяше, щото го харесва по-кисело.
 Вени, разкошно изглежда сладкиша! Добре, че ми свършва, инак и аз щях да съм озверяла. В началото на седмицата ометох един шоколад, 2 шоколадови мини рула и няколко вафли, все подаръци на децата от баба и дядо  Embarassed. Вили ми се разсърди, че съм му изяла нещата, а баща му каза: - Айде, не се цупи! Майка ти веднъж месечно само озверява за шоколад!  Mr. Green Детето се позачуди за причината, помъчи да разбере що така, ама набързо смених темата, че не ми се обясняваше за пореден път. Пък и той се сконфузва доста като отворя дума по въпроса.
  Поли, между другото, видях в другата тема, че си писала. Моята племеница е на 12г. и половина и от месец-два има цикъл, така че няма какво да се кахъриш. Голяма работа! 30-40 години после от живота и ще минат с ежемесечно неразположение  Confused.
  Деси, стягай се и на купон! КЪк шА сЕдиш у вас саминка? /туй в червеното е много характерно изговаряне у вашия край  Laughing/
   Айде, аз ще ходя да полягвам. Само ще мина да нагледам фермичката  Joy. Лека ви нощ! Ооооооооооо, и Венииииии, весел купон утре  Laughing!

П.П. Хаясчето ме изпревари. Аз пък на дребния питка не съм правила. Ми то се падаше средата на декември, свекитата бяха у нас, беше едно такова променливо, болно време, та само до събиране на хора ми беше...
  А пица аз правих снощи и тази сутрин я доядохме / направих 3 тави  Mr. Green/.

# 574
Ренка, не помня какво точно съм писала, но аз не се кахъря. Колкото по-късно, толкова по-добре за нея. Радвам се, че още няма никой Crazy.

Някой друг да се е стригал днес Crazy?

# 575
# 576
Здравейте  момичета.Как сме?
При нас е мрачно времето,но още не е започнало да  вали.

Честита цветница на всички.http://www.youtube.com/watch?v=PdscAVUFulU&feature=youtube_gdata
  весел празник.
Аз отивам да се приготвям и да ошетам къщата,че още сме по пижами.

# 577
Честит празник на всички Цветя! Много здраве и пролетно настроение!

Тук вали доста дъжд....

# 578
Добро утро Hug!

Някой вчера спомена, че Камче имала имен ден. За нея, и за другите, ако има такива в темичката - да са ви святи имената! Бъдете живи и здрави цветенца Hug  bouquet!

# 579
  • София
Добро утро!
Честит имен ден на лъвиците с имена на цветя! Желая здраве, щастие и късмет   bouquet!

# 580
Честит празник на  всички  именници!!!   Много  здраве ,  щастие  и късмет !!!

И да почерпа за моята сладурана , че е именяче

Писали сте вечера и все интересни неща.  Laughing

Момичета тук е мн отвратително времето - студ и а-а-а да завали дъжд  #Cussing out

Вени
станала си кулинарка и половина, даже някой от нас ще ни бие по можене  Mr. Green
Преди време бяхте почнали темата за дуралекса. Имам 2 сервиза единият е като на Вени а др е изчистен в кафявата гама. Няма чуене бе, а съм им хвърлила мерака да ги потроша ,а като реша и ми става жал Laughing Мн са здрави и издържливи  Joy

# 581
Честит имен ден на всички, които са цветенца. Живи и здрави и мноооого щастливи.

Какво казахте за днес? Не се чистело, ам аз какво да правя. Ща не ща ще трябва да изчистя. Тук вали и цял ден ще сме вкъщи.

СЪбудих се в 6.50ч. Луда работа, но поне сготвих.

Хубав празничен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 582
 Здарвейтее! Много ви благодаря за пожеланията вчера  Hug Hug Hug

Днес обаче имам повод пак да почерпя  Wink   

Честит имен ден и на всички, които носят имена на цветя... Пожелавам им да са красиви като цветята и с много неувяхващи емоции...

# 583
Гери , честит имен ден - да си жива и здрава.      bouquet
Чакаме снимки от вчера ...........

Момичета хич не ми се ходи на църква  Sad някой от вас ще вземе ли и за мен клонче? Rolling Eyes да си окача на вратата ..........ми то въобще върба дали има?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 584
 Благодаря... ще има малко по-късно във фейсбук   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт