Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 613
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Добър ден!
Спите ли?
Празнувате ли?
Заповядайте едно ободряващо кафенце и следобедна закуска:
Днес тук е дъждовно и децата ще се побъркат вкъщи  ooooh! /особено Йоан/.На Даниела,пък й никне зъбче и е доста раздразнителна  Sad

# 587
ЕххххУУУУУ ко прайкате бря?

Аз готвя........  chef

Вени , душо направих мъфините с пудинг - станаха суперски, мерси за рецептата   love001

Няма да имам гости и т.н., а ще направя хубава вечеря и ще се съберем заедно на масата и така ще отпразнуваме празника.

С това ново време ми е едно странно  Crossing Arms ми то денят свърши някак си бързо  Crossing Arms уж дълъг ден и къса нощ, пък като се събудих в 10:15 ( по стару у 9:15 ) е бързо ми отлетя денят...........

# 588
Ехо, здравейте. Хайде и аз да ви почерпя.

Честит имен ден и на Кали и Гери. Бъдете живи и здрави.   bouquet
Гафи да цункаш именничката.    Hug
Вчера голямо чистене му дръпнах. Вечерта ходихме на клуб, че децата бяха на вилата.  Flutter
И на мен ми е тъпо с това ново време.  Crossing Arms

# 589
Камче, да си ни живичка и здравичка  newsm51

Как ми се излиза и на мен някъде с компания, но нямам настроение и хич не ми се излиза ......... bowuu

Как ми се чисти, ама нали не можело, но пък редовните неща искам неискам ще си ги направя - прохосмукачка, прах, готвене, пране, няма как иначееееееееееее Embarassed

# 590
Вениииииииииииииииии къде сииииииииииииииииииииии  ????????

Специално за теб ги снимах мъфинките ми с декорация разбира се  newsm62

http://prikachi.com/images.php?files/1466015H.jpg

# 591
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet! Да си носите именцата с много здраве и само с добро да се споменават   bouquet!
И аз да почерпя, че имам двама именяка у дома - племеницата и баща ми!

# 592
Здравейте Hug!
Да честитя и на другите цветенца - щерката на Агафче и на Гери  bouquet! Също на роднините на Рени - всички да сте живи и здрави! Heart Eyes

Агафче, много хубаво си декорирала мъфинките Flutter.
И се спрете с това чистене, че ме комплексирате Naughty Mr. Green.

Аз днес само ям Twisted Evil.
Сестра ми беше в къщи с племенницата ми, боядиса ме. Направих питка цък.
А как ми се спиииии Tired.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 17:59 от polin_a

# 593
И аз  Twisted Evil и се мразя за което, ама кво да правя като немога да се спра. Имам чувството, че ми се трият краката много вече  Joy

Питката ти е суперска , браво!

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 18:25 от Агафия

# 594
Халюююю.
Честит празник на всички. На тези, които носят имена на цветя още повече.
На Гери.   bouquet  И на Каменче.   bouquet

Сега знам ще ме утрепете, ама аз понеже много сливам човека с ника му тук и нА ако мога да се сетя Каменче защо има имен ден.  Embarassed
Каменче, много моля да не ми се сърдиш.  Embarassed Embarassed Embarassed  Аз зафоргетил просто. За мен ти си Каменче. Така го запомних, така си и остана.

На другите... какво правите, бре? Мъфини, неустоими сладкиши.
Агафи, невероятно настроение лъха от фотката ти бе. Уф, толкова ми хареса.

И цял ден ядете, а? Аз по тая тема какво да се изкажа. Не ям по цял ден, но като ще става дума за диети да ви кажа изводът ми е един. Не е ли лятно време ми е много трудно да спазвам това с 4-те хранения. Просто лятото пО има какво да ям. Ама и така че да ми е вкусно. Пък ся - отпуснала съм се. Понякога ям само 2 пъти. Водата я свикнах. Ама тия редки ядения ич не ми харесват. Ше взема да сЪ опрася. То така става. Уж за сега държа фронта.

Вчера да кажа... пицата ми стана връзбаячко соленка. Щото й сложих хем сирене, хем и маслинки малко, хем и синьо сирене. И стана... ooooh! Но пък вкусна.

Полинко, а ти как може така да описваш деня си като еднообразен. Е, сигурно е така, но аз имам чуството, че така е най-хубаво. А и че на теб си ти харесва. Никога не си казвала да ти липсва работата. 
Полинко, да ми покажеш онзи потник де ми каза онзидн. Да не мислиш, че съм забраЙла.

# 595
Стеф, щото е Камелия Simple Smile! То и моята племеница между другото така се казва Simple Smile.

# 596
Уф, ами то хубаво ама аз се не сетих какво китка е това и....  Голям резил. Ама вярвам, че Каменче нема се сърди.  Grinning

Рени, ами да ти е жива и здрава и твоята племеница тогава.

# 597
Уф, ами то хубаво ама аз се не сетих какво китка е това и....  Голям резил. Ама вярвам, че Каменче нема се сърди.  Grinning

Рени, ами да ти е жива и здрава и твоята племеница тогава.
Ето това е камелията, Стефче.

# 598
Рени, благодаря. Аз такова не бях виждала. 

Ама то какво да говорим? Аз доскоро си мислех, че думата "тапир" е просто жаргонна дума като искаш да обидиш некой. И каква беше изненадата ми когато преди няколко години видях по Дискавъри такоУ жЮвотнУ. То било истинско, бря.  Crazy

# 599
ООО най-накрая сте се разприказвали днес, брях!!!!! По едно време реших , че ви има нещо......... hahaha bowuu

Ето едно поздравче  от мен

http://vbox7.com/play:089edac9

( тез ги пусках на мъжО едно време като бях болнични - офъках си косата и си смених боята Joy

АААА Стеф не мое така бе тъпира си е тъпир  Wink, а сурикати, занеш ли кво е?, че моят малкият ми обясни един ден, аз незнаех и ми се видЕ супер сладичко .

Еййй др дзверове дека сте бре?

Общи условия

Активация на акаунт