Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 596
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Агафи, ко ше решаваме кръстословица ся да си отворя Уикипедията и да заредя Google в друг прозорец, за да почваме.  Hug  Joy
Щото това сурикати... ми чуждоземско ми звучи ама не, не знаех що е то.   Crazy  Joy
Боже, ама аз не съм руса. Никак даже. И що така ми се получава значи.

Абе някой знае ли какво става с Жу? Нещо се тревожа за нея.

# 601
Еййй др дзверове дека сте бре?
Аз съм тук,ама нещо в последно време не ми се пише много-много   Confused

# 602
Еййй др дзверове дека сте бре?
Аз съм тук,ама нещо в последно време не ми се пише много-много   Confused

ЕЕЕЕ да не мислиш , че само на теб ти е така, ми и на мен ама гледам да подържам огЪнЪ  Peace Hug

Стеф сурикати е едно сладичко животинче  , и аз незнаех какво е  и един ден гледаме "Дискавъри" и моят малкият вижда едно животно и вика: СУРИКАТИ, СУРИКАТИИИИИИИИ, а аз с ей такива  Shocked Очи гледам и си викам на себе си : бреййййй за първи път виждам това животно ( на цигански си го казах  hahaha bowuu  Wink)

# 603
Агафи, добре, хубаво. Остави ся сурикатчето.
Искам пък да знам що така не ви се пише на вас с Чочи? Омърлушени сте от времето или? Особено пък за теб се изненадАх.
Та нядявам се да ви е просто някаква неделна депресийка незначителна.
Чочи, тебе нали те критикуваме някога за картинките. Обаче да знаеш, че свикнАхме.  HugДа не си замислила ся да зАпреш художествената дейност.  Naughty 

# 604
Здравейте момичета.Честит празник на всички ,който имат повод да празнуват.

Днеска моят брат има рожден ден.Става на 43 год.

Каня ви  в това заведение Joy Желаещи има ли?
Ето ви и салатка и алкохол/юзчета с ракия/

# 605
Каня ви  в това заведение Joy Желаещи има ли?

Да е жив и здрав брат ти, др път ще дойдем в заведнието , благодаря за поканата.

Стеф , ми то не е от сега..........ама незнам защо........ и не е само при мен и Чоч, виж колко мн дзверове липсват........

# 606
Знам, знам, Агаф. То всекиму се случва. На мен особено често някога. Питам си просто. Току виж някой нещо му натежало и вземе да сподели.

Кой липсва? Ако разгледаме първата страница... много народ наистина.

Обаче Полин е тук.  Hug Полинко, само ще гледаш "отвисоко" ли? Нещо да се поФалиш, да се оплачеш? Аз много дрънкам, пиша, бриша, ама сега ще дойде моят и ще ме изгони от компа. Отпусна ми одеве половин час.

# 607
....Полинко, а ти как може така да описваш деня си като еднообразен. Е, сигурно е така, но аз имам чуството, че така е най-хубаво. А и че на теб си ти харесва. Никога не си казвала да ти липсва работата.  
Полинко, да ми покажеш онзи потник де ми каза онзидн. Да не мислиш, че съм забраЙла.

Стефче, не желая да дотягам в темата с наш'те дрисливи бебешки проблеми Mr. Green. Затова така ти отговорих. Иначе хич не ми е дотегнало, не се чувствам отегчена, не ми липсва работата, даже хич, с голяма мъка чакам да дойде времето и да почна пак Tired.
Потника, само да дойде, ще се похваля разбира се Crazy. Чакам го. Ако го намеря в сайта, ще пусна линк.

Аз съм тук,ама нещо в последно време не ми се пише много-много   Confused

Ми и аз съм така. И знаете ли защо? Защото ми омръзна въобще форума. Писна ми от него, взех да го намразвам. Отнема ми всичкото свободно време, с което разполагам ooooh!. Искам да се оттърва от тази краста. Опитвам се да ограничавам темите, в които пиша. Нямам особен напредък. Може би съвсееееем мъничко Rolling Eyes. Надявам се с топлото време и излизането да огранича достатъчно. Но тази тема ми е най-хубавата, мили сте ми всички, тъжно ми е, че няма да се срещнем може би никога, но какво да се прави. Ще си останете виртуалните ми сестрици Hug.

Светле, да ти е живо и здраво братлето още дъъълги-дълги години  bouquet!

Агафче, питката е пак по онази рецепта Laughing.

Стефче, изписах света бре Crazy.

# 608
Стеф искай да ти отпущат поне 60мин..............30 за къде..............

Днес имахме много планове, ДГ организираше пикник, но при това гадно време не заведох мене си и децата........цял ден у дома.........."мн интересно"

Пол,
Стеф каза, че си била тук , а не драскаш? Що? Жу дека си? Вий и другите............ааааааааа сетих се сигурно празнуват  Grinning

# 609
Ясно Пол, то чудеса стават с тази рецепта бре - супер.
Иначе си права с всичко дето каза, надявам се и др да ме подкрепат Peace ама кво да се прави ето пример: сега не мога да си изсуша косата от вас и да си я опъна, все гледам с едното око тук и туй то............а и пръстите са ми заети да си чаткам тук  Joy

# 610
Стефи,не е заради картинките-аз пак си ги пускам,но по-рядко  Peace
Просто имам малко вповече напрежение у дома-мъж ми е лепнал некъв ужасен грип,на Даниела й никнат зъби и е кривондел отвсякъде,Йоан хич не слуша на ДГ /бях писала преди няколко дни,че се води по акъла на едно ужасно палаво момченче,което го кара постоянно да правят бели на ДГ и Йоан обира пешкира заради това/.А иначе Йоан си ми е умно дете-сега подготвят тържество в ДГ и мойто знае думите на всички дечица,една от госпожите все го кара да й припомня песничките,още преди година се научи да брои до 10................и т.н.
Та,затова не ми е кой знае колко до писане........ама си ви чета,де! PeaceЩот си ви обичам Heart Eyes

# 611
Чоч, душко туй само да са ви проблемите - ми вие нямате никакви бре!!! Моят е същият като твоят Йоан, води се по 2-ма бандита, ама немога да направя нищо...............казах му да мисли с главата си и гледам сега кво ще стане......

# 612
Агафи,то и на мен вече ми писна да се карам,да викам и какво ли още не-Йоан казва ДОБРЕ,НЯМА ДА ПРАВЯ ПОВЕЧЕ ТАКА и на следващия ден пак наказан.......... ooooh!

# 613
Здравейте момичета. Честит празник на всички цветя в прайда и около прайда  Hug Да ви е лек и цветен живота като пролетен цвят!

Афи, не съм празнувала днес. При майка ми бях цял ден... и сега се чувствам по-изтощена от петък вечер  Confused А утре пак на работа. Не ми се ходи.... Подгонили са ме депресията, пролетната умора и наближаващите месечни гости от червен бряг. Вече имам чувството, че ще експлоадирам. Няма да ви развалям хубавата вечер, момичета... лягам си. А вие попразнувайте и за мен  Hug Hug Hug Hug

# 614
  • София
Здравейте!
Агафич, много хубави са ти станали мъфините! Моите пудинговите спаднаха много, а твоите изглеждат пИрфекни   Peace.
Аз бях на питка на бебока, изкарахме много хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт