Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 595
  • 722
  •   1
Отговори
# 615

Къде сте,бре?Спинкате ли още?Що? newsm78

# 616
Добро утрооооо! Не спинкам Чочо. Един ден дребното ще спинка /и все още спи/ и все ще се намери някой  #Cussing out майка ми се раззвъняла в 8ч., респ. 7ч. по старото време. Някой й звънял и мълчал, аз ли съм била.  Crazy Викам й - имаш си обожател, ай чао, ама ме събуди все пак.  Crossing Arms
Че и баткото днес у дома има хрема и да се опитам да огранича нещата до там. Rolling Eyes

Чочо, мерси за кафенцето. По кроасана само ще точа лиги.   bouquet Как е Даничка, обичките?

Стефче, как да ти се сърдя бе душа  Hug Hug Hug Свикнала си и това си е. Между другото предният ми ник трябваше да се чете КаменЦе, ама на кой както му е удобно.
Рени теЗ цветенца да не са твои? Миналата година свеки ми подари Камелия, ама я уморих за 1-2 месеца.  Mr. Green

Поли и на мен не ми е омръзнало майчинството. Мноооооого ми е приятно. Предният път живеехме у свеки и ми се искаше колкото се може по скоро да се махна и да почна работа, а сега много ме кефи. Още едно мога да си изгледам без проблем. Ако е и такава душичка като Кико още повече.

Аз искрено се надявам, че ако лятото някой от вас минава през БС ще ми се обади. Много се надявам.  Hug Hug Hug

# 617
Добро утро и от мен   bouquet
Донесах сутринта хубави мазни банички със сиренце ммммммммм
Любими са ми многоооооо и на колежките също.

Времето е гнусно гадно и отвратително. Искам слънце и толпооооооооооооо, ама нЕмаааа....

# 618
Добро утро и от мен Hug!

Как е времето при вас? Тук няма слънче, но не е и супер облачно. Леко ръми дъжд. Дано спре съвсем и да става за излизане да се разходя малко. В събота правих за закуска ку-кус, и понеже ми хартиса доста сварен, го направих на салата. С това закусих преди малко. Сега пия кафе. Релаксирам си.
Дано ви е спокоен деня Hug!

Агафи, сигурно не си месила, а купени мазни баници, а Mr. Green? Не помня откога не съм яла таквоз чудо newsm78.

# 619

Агафи, сигурно не си месила, а купени мазни баници, а Mr. Green? Не помня откога не съм яла таквоз чудо newsm78.

Да, Пол същите ама много ги обичам бе  Heart Eyes

# 620
Добро утрооооо! Не спинкам Чочо. Един ден дребното ще спинка /и все още спи/ и все ще се намери някой  #Cussing out майка ми се раззвъняла в 8ч., респ. 7ч. по старото време. Някой й звънял и мълчал, аз ли съм била.  Crazy Викам й - имаш си обожател, ай чао, ама ме събуди все пак.  Crossing Arms

Ох,  rotfImao rotfImao rotfImao само да допълня, че майка ми изглежда без да е разбрала си е включила аларма и тя и е извъняла. Най накрая след 5-6 позвънявания видяла че пише аларма.  Mr. Green Иначе като ми звънна първия път вика - Сякаш женски глас беше.  Thinking

Поли и аз знам една салатка с кус кус и майонеза. Много хубава става, ама тежичка.

# 621
Добро утро, момичета. Чоч, мерси за кафето   bouquet Определено нещо, от което имам ужасна нужда днес. Много ми е криво от рано сутринта. Търся доброволец.... да дойде и да ми бие 2 шамара, че да се освестя  Mr. Green

Афи, тъкмо приключих с моята "мазна баничка"  Laughing Верно, че друг вкус имат пущините - на детство  Rolling Eyes

Пол, тук също е мрачно и ръми, което изобщо не допринася за оправяне на "доброто" ми настроение.

Днес ще се опитам да си подам документите за лична карта, та да излезе со време за Май.  Rolling Eyes
А и паспорта си трябва да върна, че изтече пущината. Знаете ли дали ще ми го вземат?  Confused Че много искам да си го запазя - печатчета, дати...спомени  Confused

Лаленце, майка ти опасна.  Joy Joy Joy  Мноооого мразя да ме будят рано. Особено ако знам, че съм можела да спа още ....часове. В събота бях бясна, че извикаха децата на състезанието по компютри в 8.30  ooooh! Един ден им останал да спят - и те ще ги викат пак толкова рано.

Уф, отплеснах се... Айде Wink До после!  Crazy

# 622
Вий, паспортчето ще го вземат. Задължително е. Не си ли пазиш самолетните билети? Пак са спомен.
Аз едно време знаше ли колко билети за кино бях събрала Crazy. А имаше един филм, който гледах 17 пъти ooooh! Crazy.....

Камче, майка ти уникална бре Crazy. Скара ли и се, че те е събудила?
А Ник втора сутрин става в 7.30 /ново време/. Влезе в крачка от първият ден.

# 623
Търся доброволец.... да дойде и да ми бие 2 шамара, че да се освестя  Mr. Green

Вий подтикаваш към насилие рано сутринта  box tooth
Успех с подаването на документи.
До после......

# 624
Добрютро.
Каменче, аз знам за първия ник, че така трябваше да се чете, ама нА - пусто...Същото както като прочетох "слива" вместо "Силва".

Мазни банички ядете, а?
Пък аз се успях. На моя майка му ме събуди в 8 без 5. Ни кафе, ни закусих.. нищо.

# 625
Добро утро! И тука грее, но и духа, студенко си е... ама още малко и свърши баба ни Марта.

Вий, ти за новите лични ли ще подаваш? Трябва да подавам за баткото, но се чудех откога започват да вадят от новите, че да не вадим 2 пъти  newsm78

Сега ще пускам пералня, че да я издуха до довечера вятъра.
И на мен не ми се пише много, нещо ми е...

# 626
Камче,много гадно да те събудят така,въпреки че и аз понякога събуждам майка ми към 8ч.,за да я чуя кво прай  ooooh!
На Дани ушичките са добре,слава Богу!Обаче й никне зъбче и има хрема,а като легне да спи я хваща една ужасна кашлица...... ooooh!

# 627
Вий, ти за новите лични ли ще подаваш? Трябва да подавам за баткото, но се чудех откога започват да вадят от новите, че да не вадим 2 пъти  newsm78

Би трябвало да е от днес - така пише по сайтовете на МВР и т.н....Но ще разбера като стигна там.

Оставете другото ами май ме тресе нещо. Какви снимки ще са.... ooooh! Приличам на изтерзано добиче наживо, а като им знам майсторлъка на ония  Tired Ей такава физиономия ще имам следващите 10г

# 628
  • София

Ох,  rotfImao rotfImao rotfImao само да допълня, че майка ми изглежда без да е разбрала си е включила аларма и тя и е извъняла. Най накрая след 5-6 позвънявания видяла че пише аларма.  Mr. Green Иначе като ми звънна първия път вика - Сякаш женски глас беше.  Thinking
Joy  Joy  Joy

Добро утро!
Ками, майка ти е скица! Джес, и по новините казаха, че от днес почват да вадят новите документи.
Тук има слнце, но на мен ми е нещо хладно.

# 629
Зачетох се в 90-дневната диета, ужас ooooh!. Има там един калкулатор и си сметнах приетите калории за вчера, отделно калориите, които трябва да приемам според кг, пола и височината, и се получи една разлика от към 900 калории в повече ooooh! ooooh! ooooh!..................

Общи условия

Активация на акаунт