майка ми се раззвъняла в 8ч., респ. 7ч. по старото време. Някой й звънял и мълчал, аз ли съм била.
Викам й - имаш си обожател, ай чао, ама ме събуди все пак. 
Как е Даничка, обичките?
Свикнала си и това си е. Между другото предният ми ник трябваше да се чете КаменЦе, ама на кой както му е удобно.
!
!
.
.
майка ми се раззвъняла в 8ч., респ. 7ч. по старото време. Някой й звънял и мълчал, аз ли съм била.
само да допълня, че майка ми изглежда без да е разбрала си е включила аларма и тя и е извъняла. Най накрая след 5-6 позвънявания видяла че пише аларма. 
Определено нещо, от което имам ужасна нужда днес. Много ми е криво от рано сутринта. Търся доброволец.... да дойде и да ми бие 2 шамара, че да се освестя
Мноооого мразя да ме будят рано. Особено ако знам, че съм можела да спа още ....часове. В събота бях бясна, че извикаха децата на състезанието по компютри в 8.30
Един ден им останал да спят - и те ще ги викат пак толкова рано.
До после!
. А имаше един филм, който гледах 17 пъти
.....
. Скара ли и се, че те е събудила?

Приличам на изтерзано добиче наживо, а като им знам майсторлъка на ония
Ей такава физиономия ще имам следващите 10г
само да допълня, че майка ми изглежда без да е разбрала си е включила аларма и тя и е извъняла. Най накрая след 5-6 позвънявания видяла че пише аларма. 

Препоръчани теми