True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 534
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София-Красна поляна
Въй,има много кикимори в ББ биии. Whistling

Ауууу,сакън,не обиждай старите кучета Whistling Mr. Green
Ми така дее. Whistling
Човек да не каже или направи нещо по различно от тях и го изяждат с парцалите.

# 256
Аз пак не разбрах кой се е заял с Катето? Thinking

# 257
  • гр.София-Красна поляна
Никой конкретно ама има една личност дет се явява голяма
защитничка на ББ и Катето и се вбеси.

# 258
Никой конкретно ама има една личност дет се явява голяма
защитничка на ББ и Катето и се вбеси.

Е да де!Коя е тази личност,че ми стана много любопитно........ Whistling Аз не влизам там,защото това предаване не ми харесва и не ми се влиза в излишни спорове Rolling Eyes

# 259
Здравейте Hug
Аз не гледам ББ,не че съм любопитна Whistlingнабързо метнах едно око. ShockedТЕЗИ 115СТР/самоо като ги видях ми се изпари любопитството/ САМО ЗА ТОЗИ СЕЗОН ЛИ СА?че то май снощи започна или съм в грешка?
 установих,че някои от клуб''Интелигентност ''пиша там[/color] Whistling.Трайки мисля,че няма да загубим много ако не се включим WhistlingКате що се ядосваш за нищо,мисли за позитивни неща,за  В... НПР Grinning Hug

http://www.puls.bg/health/mind/news_3943.html  РЕЛАКС Hug

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 17:58 от tanq 70

# 260

Зис, беее, ше земе да се повреди. Пък и кво ша обяснявам на мъж ми като ми стоварят 80 кила английски джентълмен пред вратата, а?
Айде сега ще се чудиш пращаш го по автобуса, ще го чакам на автогарата   Laughing Като ти е толкова проблемен Джентълмена  Mr. Green

Алоу! Внимавай, че ше ходиш да си гледаш Затъмнението сам-самичка! И не само това  Twisted Evil

# 261

Алоу! Внимавай, че ше ходиш да си гледаш Затъмнението сам-самичка! И не само това  Twisted Evil
ха така дай им да разберат Mr. Green Whistling

# 262
  • Срещу планината:)
Леле сега до юли месец трябва да стъпвам като по лед  Laughing

# 263
Леле сега до юли месец трябва да стъпвам като по лед  Laughing

Надявай се да е само до юли... И не просто лед, а мнооого тъничък, крехкичък лед Mr. Green Sunglasses

ПП И си сложи слайдшоу на Дамян на телефона! Crossing Arms

# 264
  • гр.София-Красна поляна
Юхуууу,добро утрооо! Hug

# 265
Бързам да се вясна дорде не са ми взели компа. Мойто милото от една седмица се прави на разбирач по компютрите и съвсем скапа сандъчето  Crossing Arms От снощи и звук не издава. Затова зачезнах така ненадейно, да не си помислите, че са ме пребили авчета-павчета от ББ  Wink Даже не можах да се развихря и там. Днес чакам да дойдат да ми вземат компа и пак няма да си гукам с вас, мили другарчета  Cry
Трайки, душичко, в ББ има личности, които на всеки пост се дърлят с форумките, та се хвърлих в защита на една кака. То па не можеш им станеш хубав на некои, бииии, бреййй, бреййй...Сеирджии всякви, воайори и тем подобни...Как да им обясниш на Ентелегенцията?!  Wink

# 266
Добро утро и от мен Hug Кате,през цялото време исках конкретно име,ама и вие като политиците говорите със заобикалки Whistling

Днешните новини:

Шарлейн говори за края на поредицата

Интервю с Алекс

Нелсън Елис на вампирски бейзбол

Mariana Klaveno в Италия

# 267
Зиска мерси Hug  bouquet
Трайки Hug
Кате никак, никак.То нали знаеш кое къде ходи? Wink

# 268
  • гр.София-Красна поляна
Въй бии,Катоо,как така ще ти взимат съндъчето. Rolling Eyes
Трайки,тенкю моме а въпросната личност се дума Авва.
Пу да му се невиди,значи все пак поредицата ще има край. Rolling Eyes

# 269
ТРАЙКИ,РАЗБРАХМЕ КАКВО ИСКАШ МИЛА.ТО В ПОЛИТИКАТА НАЛИ ЗАНЕШ ЕДНО КАЗВАШ ДРУГО ВЪРШИШ Wink

Общи условия

Активация на акаунт