True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 18 653
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Срещу планината:)
Твоят край е брутален,моят е тривиален  Rolling Eyes

# 376
Аз предлагам следния край на историята - Бил и Ерик на края се дърлят кой да я вземе Сукито - Бил я дава на Ерик, той му я връща...след това идва Вълчо и хум-хам изяжда я. Но този Куин се появява преобразен като Хънтър и резва коремчето на Вълчо /това ще го прежаля/ и изкарва Сукито от там, като по този начин спасява живота на Алсид, тъй като фейчето било силно токсично. Накрая я натирват в дън гори Тилилейски и всички си заживяват вековния живот щастливо и задружно.

Joy как го измисли това! Ама много си блага, бе, поне с упойка да му резва коремчето, иначе ще го боли.

# 377
Твоят край е брутален,моят е тривиален  Rolling Eyes

Ми ще измислим нещо средно, би Дю  Wink

# 378
Това момиченце,не знае каква е късметлийка  Heart Eyes

Извинявам се за лиричното отклонение  Praynig

Да Кате ще измислим нещо,може да си оставим вратичка за евентуално продължение  Laughing

# 379
Кое е това детенце?!

# 380

Това е кадър  от RM  Sad

# 381
Лейтенантеее! Станахме на кълбета!!!  newsm66 newsm66 newsm66

Няма ли да пускат нова серия на Дневниците, беее! Изтощих се да си браня собствеността и то от пряко подчинен кадър!  #Cussing out

ПП Както си тръгнала, Затъмнение ще гледаш през крив макарон  Crossing Arms

# 382
 newsm53 Но какво съм направила,та шефа толкова се пали  newsm56 С Катка кротко си обсъждаме финала на Сукината сага  Rolling Eyes

Аз ям само макарони мидичкиSimple Smile

# 383
След малко ще ви дочета,голямо чистене,,прах,мих щори. ooooh!Ни алуминиевите са стока ни антистатичните Crossing Arms
Тъй и аз като Катето съм очарована от Шарлейн/дето вкрва тези митове''истини''/
Госпожата научила от Сами''Госпожо майка ми гледа вампирски филми,обаче на мен не ми дава и ме слага да спя'' Crossing Arms
За краят на Сукито аз направих предложение и никой от гореспоменатите господа няма да е засегнат Peace Hugще им се радвате дълго и щастливо.Ще я вкарам в затвора за неплатени данъци,кат ме наеме да и въртя финансите Mr. Green.Като излезе от там,ще я пратим при моята дружка,за чене и няма да и е на акъла за мъже Mr. Green
И аз ги чакам тез Дневници,вече ми се изчака чакането ooooh!

# 384

Госпожата научила от Сами''Госпожо майка ми гледа вампирски филми,обаче на мен не ми дава и ме слага да спя'' Crossing Arms

smile3532
А не  ли казал,че си падаш по Бил  rotfImbo
Ей това децата са голяма работа,сладури  Hug

# 385

smile3532
А не  ли казал,че си падаш по Бил  rotfImbo
Ей това децата са голяма работа,сладури  Hug
Казал EmbarassedИ портрет има нарисуван,сега и рисуват на някакъв ДАМЯН.а ПЪК'' БЕБЧО''искал на ККК,НЯКАККЪВ С К ''Joy

Кейлън Peace

# 386
  • гр.София-Красна поляна
Юхууу,ей ме на. bowuu
При мен све е у реду,ся ше чакам пак изследвания ма шийката ми е о кей.
Аз предлагам следния край на историята - Бил и Ерик на края се дърлят кой да я вземе Сукито - Бил я дава на Ерик, той му я връща...след това идва Вълчо и хум-хам изяжда я. Но този Куин се появява преобразен като Хънтър и резва коремчето на Вълчо /това ще го прежаля/ и изкарва Сукито от там, като по този начин спасява живота на Алсид, тъй като фейчето било силно токсично. Накрая я натирват в дън гори Тилилейски и всички си заживяват вековния живот щастливо и задружно.
Не може тъй:Бил и Ерик се дърлят,Зиска чува,че става въпрос за Фейчето и идва.
Хващя я с два пръста за носа,нанася и леви и десни крушета(щот Зиска тайно тренира бикс Wink)
прави и фейс ремонт,фейчето пуква от травмите.
На другия ден правим опело на Фейчето и сите дружно се черпим при Мерлот.

# 387
newsm53 Но какво съм направила,та шефа толкова се пали  newsm56 С Катка кротко си обсъждаме финала на Сукината сага  Rolling Eyes

Аз ям само макарони мидички:)

Какво си направила ли? Протягаш грабливи ръчици към когото не трябва.  Crossing Arms

Мидичките и те са криви, кво си мислиш!  Twisted Evil

Зис, супер!  Hug

# 388
 hahaha Тез травми трябва да са много сериозни,щом ще я гътнат за едни ден.  bishop

Зис  thumbsup за прегледа.

# 389
Ама много агресия??? Mr. GreenЗащо така? ShockedНещата могат да се наредят мирно и тихо Peace
Е ако искате чак толкова много смърт може някоя вечер като обсъждаме месечният бюджет да и светя маслото и по късни доби да я залея с киселина в банята. Mr. Green WinkИмаше Суки-няма я Whistling

Общи условия

Активация на акаунт