True Blood(Истинска кръв)-Без фейсконтрол няма цирк!-17 тема

• 17 392
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Срещу планината:)

Ох, милото  Sad Дано не си носиш документите в него... Ако са били там, честити биометрични, значи... Confused Много кофти работа.

Всичко е в него,дебитни карти,шофьорска книжка,лична карта  newsm45 newsm45 newsm45
Ще се гръмна

# 646
Всичко е в него,дебитни карти,шофьорска книжка,лична карта  newsm45 newsm45 newsm45
Ще се гръмна

Ужасно гадно  Close Ама недей се гърмя, станалото - станало   bouquet Ще потичаш за нови документи и карти и така... Уф, за нерви си е, ама наистина няма смисъл да се тормозиш. Майната му, ти да си здрава и права, карти се правят.

# 647
  • гр.София-Красна поляна
Леле Дю,кога това бе?
Мамка им крадлива бее,ц ц ц.
Тука трябва да се въведът строги закони,който краде се прощава с ръце.

# 648
newsm45 newsm45 newsm45 Открадна ли са ми протмонето

Ужас! Sad Къде бе Дю? Обади се в банката да ти блокират картата за всеки случай.Дано не си носила много пари в брой. Confused Сега ще си изкараш от новите документи. Rolling Eyes

# 649
# 650
Добро утро, мили майнен!

Дю, би, много лошо. Аз бях гепсила една Сиганка да ми измъква портмонето от джобито, хванах я за косицата мазна и й вкарах един в муцуната /ама то от стрес беше/, а тая кат` писна кат` ревна  Shocked Викам си край заклаха ме от Мешерето.
Бегай днес да обявяваш в банката първо, че да не ти източат авоарите и след това в полицията, че да не ти треснат някоя глоба - то хем ограбена, хем глобена... Tired

Край! Омотах се! Арлийн ще умирга или не  newsm78 Ама то и вие отде да знаете. Пууу, аз си мислех, че ще се гаджосат с Териту... Crossing Arms

# 651
 hahaha Катя Побойничката,а?

Оф,това с Арлийн и на мен ми е  много странно.Пускат по някой слух,ние си пишем сценария,после пускат друг и ни объркват #Crazy

# 652
Трайкова-много хубав подпис.Чернобелите снимки на Алекс винаги са хубави.
ТНовите в каста вече им изпуснах дирята...

# 653
Трайкова-много хубав подпис.Чернобелите снимки на Алекс винаги са хубави.
ТНовите в каста вече им изпуснах дирята...

Мерси,и аз много ги харесвам. Peace

Относно новите в каста,аз отдавна спрях да ги следя Rolling Eyes Още повече,че голяма част от тях ще са със епизодични роли. Wink

# 654
И аз така - той един нов така ми грабна сърцето, че други не виждам  Wink

# 655
Дубрютру, гугутки!

Лейти, надявам се, че си се поуспокоила вече  Hug

И аз така - той един нов така ми грабна сърцето, че други не виждам  Wink

То тъй става...  Mr. Green

# 656
Дю много съжалявам ConfusedМен също са ме крали.В момента в който се усетих веднага си помислих,бътре имах снимки на мъжо ,децата,и първите косички.Хич не се замислих за документи и пари.Моята приятелка дори ми казваше-''Как може за това да тие мъчно''Да обаче аз това почуствах.Документи ще извадя,ще блокирам картите.Слава Богу с;ед 2ч ми се обадиха от полицията,че го подхвърлили там.Естествено без парите.Но важното е,че всичко друго си беше там
Таня  bouquetГледам мъките са увенчани с успех:

# 657
Гледам мъките са увенчани с успех

Ами все още не.Просто намерихме алтернатива. Peace

# 658
Аз защо помислих,че вече нещата са уредени.Ми линийката с Дамянчо е много файска Hug
Е НАЛИ ИМА АЛТЕРНАТИВА Hug

# 659

Край! Омотах се! Арлийн ще умирга или не  newsm78 Ама то и вие отде да знаете. Пууу, аз си мислех, че ще се гаджосат с Териту... Crossing Arms

Бе като чета май няма да е тя, щом Бол казал, че "омразен" герой ще мре... Лорена сигур  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт