Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро, аз изпратих мъжа ми вчера вечерта и съм на линия вече. Делтичка,  така хубаво обясняваш, че и на мен ми се прииска да ме вземеш в Турция- сега и без това ближа рани, та още по ми се приходи някъде.
Май забравих да ви поздравя-Христос Воскресе момичета!

# 541
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Изпраатихме се брЯ, нали писах във предния пост, че тръгвам да изпращам. Туко що се прибрах, ходих и до черквата Св.Никола да напиша една 40 дневна литургия на Бате и момчетата.
ШАНИКА Hug
Взимам те и тебе, само кажи. Налага ми се пак към 5 да ходя към Станбул, така, че мислете до тогава. Сега е най-красиво там. Пълно със прекрасни цветя. Има и международно изложение на лалета във Истанбул.
Шаника, леко чакане мила и на тебе и на добър час и на твоето момче. Хайде Господ пред тях, те след него!!!

# 542
      Хайде към  Истанбул...!!!                   :   :        :      :    :    :      :    :    :         :      :      :    

###

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят        

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:51 от argo

# 543
еи много ми е сладко това и още много други има сладурски

# 544
да се посмеете малко  -ИХАААААА  ШИ ТЕ СКЪСАМ ПИЛЕНЦЕЕ  Joy Joy Joy

# 545
  • Varna
Гледам Лилянчо се е развихрила тука а вие останалита спитИ Joy
Хайде по един Турски черен чай и Турско каЙве на Пиер Лотти кафене- страОтно място е, страОтнооооо smile3521

# 546
Христос Воскресе!
ххааххаха това ме разсмя голям садизам с това пиле, ако ми беше тука да го метна във фурната добре щеше да ми се отрази за вечеря  Joy
Ох и на мен как добре ще ми дойде една почивчица с мъжо, ама това лято ще пропуснем, все пак ще си имаме друг "ангажимент" Wink
Аз отдавна не ви бях посещавала, за което се извинявам и ще гледам бързо да наваксам.. Опитвам се и с бъдещия бебок да побързам с приготовленията че нещо взе много бързо да ми минава времето и се ошашквам и явно от притеснение като са ме подгонили едни сънища направо не ми се иска да заспивам...
А сега отивам да си сложа нещичко за следобено хапване че само ми разбунтувахте стомаха с туй пиУе  Laughing

# 547
         Ще  си   пиеш  ......  ...... чайове  и  кафета по чужбински  кафенета  аааааааа.........!!!       .......       ..................  smile3533 smile3521
                 http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E&feature=related     ......

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 18:15 от argo

# 548
  • Varna
АРГО Hug
Ти си сложила наш котаранчо както като беше бебенце бееееййй Grinning
Имам среща  мила със мои близки хора които живеят там. А иначе предпочитам там да съм със Бате, обожавам  във Истанбул  да съм със него. Истанбул ми напомня за него, незнам защо. Когато съм била там без него ми е и леко тъжно. Даже и като съм била във командировка. А Станбула града голяма не е чужбинско за мене, нали писах, че ми е втория роден град. А мога да помъкна всяка една от вас стига да иска даже на тази среща. Повече женуря, по голям купон newsm44

# 549

Арго,по-кротко,пази си силите,нали милото се връща.А  Делти трябва да лекува мъката си по Бати.
 smile3518Наистина през месец май в Истанбул е страхотно-зелено,чисто и с много цветя.С удоволствие ще пийна от кафето,което е сервирано на брега на Босфора и ще си представям,че съм там.
Приятна вечер и наздраве!  newsm24

# 550
АРГО Hug
Ти си сложила наш котаранчо както като беше бебенце бееееййй Grinning
Имам среща  мила със мои близки хора които живеят там...... А  нали писах, че ми е втория роден град. А мога да помъкна всяка една от вас стига да иска даже на тази среща. Повече женуря, по голям купон newsm44

DELTA....     Шегувам се миличко ,  като  зърнах този пуфен котанчо  на снимката и се сетих за теб . Ако това пътуване беше малко по -рано "хич биля" нямаше да му мисля  - смятай хуквах  от раз       . Ама сега ....... newsm12....... .......  За по  нататък    smile3503  по  може да ми се  отвори   пътя    

#

Арго,по-кротко,пази си силите,нали милото се връща.   А  Делти трябва да лекува мъката си по Бати.
 smile3518Наистина през месец май в Истанбул е страхотно-зелено,чисто и с много цветя.С удоволствие ще пийна от кафето,което е сервирано на брега на Босфора и ще си представям,че съм там.
Приятна вечер и наздраве!  newsm24
      mamaR.....  Mного си права мила   smile3521 smile3508 newsm51     Туй  помъдрелите Русалки се разбираме с 2 думи....   smile3521      Че милото е .......    миличко , ама  "апи"  бееее...!!!. smile3521      

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 19:48 от argo

# 551
Приет,момичета  Hug Hug Hug
Момичета, днес много сте писали, което е много хубаво, че темичката ни е така жизнена...
DELTA_DELTA  Hug,shanika Hug, кофти е да изпращаш по празници, но съдба... spoko

# 552
такаааааааааа.......аз съм на линия с чаша в ръка и то защо.защото мили мацета моя мъж го изпратих малко ще си поплача ,за което вие ще ме извините  smile3518 smile3518 smile3518 незнам какво друго да пиша.ще вляза в релси но ми трябва време .радвам се че ви има вас -моите мацета . Hug Hug Hug лека нощ милички.МЪЧНО МИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 553
liliqn бъди силна мила, първите дни, сецмици е най-трудно, горещо те прегръщам  Hug Стана ми мъчно и на мен като прочетох поста ти и аз си поплаках мъничко  Cry

# 554
   *       *       *    

Two Hearts    Two Hearts

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят        

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 23:22 от argo

Общи условия

Активация на акаунт