Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Liliqn  Drunk хайде усмихни се малко

# 556
liliqn, поплачи си миличка, така ще ти олекне. И аз днес хич не съм наред- едно ми е криво и никакво от сутринта. За капак ударих колата , ама така левашки - тръгвах от един паркинг и мислех, че пред мен има само купчинка с трева, а то се оказа дънерче  и я чукнах отдолу- сега няма хидравлика, динамото не зарежда, утре ще видим какво ще каже майстора като му я закарам Sad.
И моя човек ми се обади тази вечер, имали за малко обхват, че му казах каква съм я свършила. Сигурно ако си беше тук щеше да мърмори, ама сега ме успокоява да не съм се ядосвала, на всеки можело да се случи.
Делта, хубаво да се разведриш като отидеш на любимото място, а някой път може и да те ползваме за ескурзовод и да си направим разходка с тебе. Аз набързо само съм минавала през Истанбул и почти нищо не съм видяла от него.
Сега мисля да си пусна едно филмче за лека нощ.
Сладки сънища на всички.

# 557
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
И ти ли го изпрати Душе днеска. ХаДи душата, Господ пред него, той след него. Нали си говорихме със тебе снощи. ГорИ глЪвЪтЪ сестро по съдба. От утре като те завъртят грижите по малките, и ще минат бързо тия 4 месеца. Пак се повтарям, ама добре, че не са както едно време 6 месеца, че и повече дори.
АРГО Hug
ама наистина имаме такъв котарачко у дома. Със абсолютно същата окраска. Водят ги Червени Персийци. Е вече не е бебенце но беше същия. И той вече е Бати - на 3 годинки и 9 месеца е. Joy
МАМЕ-Р Hug
как е твойтУ дЯти Simple Smile? Мислех си Маме, че ще ми е тежко тая вечер, че нали изпращах сутринта, ама държа фронта бе. Майтапя сЪ тука из форУмО Wink Добре се чувствам. Снощи ми беше къде, къде по шантавУ, ама сИга сЪ чувствам, бомба Grinning Няма сЪ давам на мъката хииич биляяяяя, нееееееее!!!! smile3521
 МиМ Hug
Със удоволствие ще съм ти екскурзовод ама със най голямо удоволствие Hug
И споко мила, то ламарина е колата, това да е по лошо да не е. Утре майстора ще я оправи. Ти, децата и съпругът ти да сте живи и здрави. Ламарина, хидравлика се поправя или купува. Другото не можем. Хайде горе главата, пък ако ти се реве реви, ама да ревеш за ламарина стрували си бе душата Hug

# 558
DELTA_DELTA и вие ли по 4 месеца пътувате, то наистина си има вярно че дорде се обърнеш и ще минат, нашия 4-ти сега тече, ама ние сме на 6+1, още колко хляб има да ядем...
Лека нощ на всички ви!

# 559
благодаря ви за подкрепата на всички. Hug седя на компа и се опитвам да ви изчета ама сълзите ми текат бе да му се невиди едва виждам .плача и си преспивам бебето.и мацки чудя се туи моито сърчице колко още ще поема .много трудно ми е винаги когато тръгва а сега и с тея  2 деца незнам за кое да плача по напред дали за самия него или за мен и децата че сме сами. пак ши си поплача

# 560
liliqn  Hug, моля те не плачи!Ние сме тук и макар виртуално сме с теб...погледни от хубавата страна остават 3 месеца и 29дни и твоето моряче пак ще е в прегръдките ти...

# 561
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУУУ  newsm68

ЛИЛЯНЧО Hug
Как си Душо? Я виж Киарчето как хубаво го е казала. То и днеска времето едно такова никакво, ама давай ставай и се стегни заради децата. Дай ми една усмивчица ДушО Hug

# 562
добро утро мацки.тежка вечер беше утрото горе долу бива .поплаче си човек па му олекне .моя дани снощи пак не спа аз пък хич.и така сега мятам закуската на децата  после пак ще ви пиша.лек и успешен ден на всички Hug

# 563
ще се оправя какенце ама винаги така си поплаквам ,то да се постопли времето друго ши каже .тия дни мисля да мръдна до елитисче да напазаря малко препарати че да се мята пролетно почистване и да не мисля много за мъката си.голямо съм куку не си купувам за мен нещо а все за къща или деца  Laughing засега ще е така.здраве да има

# 564
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! И ОТ МЕН МИЛИЧКИ Simple Smile)
Нямаше ме, няколко дни по-късно ще се върна назад да ви изчета Simple Smile) сега имам една молба към вас, защо страничката на Марин трафик не е активна? Искам да намеря къде в момента е кораба с моето момче, досега оттам съм го търсила, но днес не мога!
Името на кораба е AS CARINTHIA, MMSI 636091963, IMO 9241205 за тези които ще се отзоват и ще ми помогнат едно огромно благодаря   bouquet
притеснено ми е нещо ... колкото по-малко време остава толкова на мене по-ми се свива душичката Sad( моля ви да ми помогнете ...

# 565

Добро утро!  Hands Clap
Я и от мен една почерпка,за да е хубав деня.Нищо че е мрачно.Важно е в душата да е светло.
LILIQN,DELTA,SHANIKA HugМалко сълзи,но те успокояват и после много сили,за да дочакате мъжете.
MIM_D -колата ще я оправиш,случва се на всички ни,даже и на мъжете.
ДЕЛТИ, мойто дЯтИ е добре,бързо се адаптира.Даже поразказа това-онова за премеждията през океана,но доста предпазливо.Нали знае каква съм ревла,не иска да ме натъжава.
Дезди,споко,малко остана,ще се обади и скоро ще си дойде момчето.
Хубав ден на всички! newsm68

# 566
  • София
Маме Р, абе аз да си призная, да не се правя на герой поревах малко, то си е в реда на нещата, ама сълзите на жените били като утринна роса...
Днеска съм по-добре и кроя планове разни да правя туй-унуй в къщи, че и времето скапано.
Желая ви успешен ден и горе главата.

# 567

:  :    :   :    :   :    :   :    :   :

: :                                                                                                  
          : http://www.youtube.com/watch?v=CWZxcAeSoVI&feature=related  :  

О О

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 23:20 от argo

# 568
http://www.marinetraffic.com/ais/datasheet.aspx?datasource=SHIPS … alpha=A&mode= АЗ ОТТУК ГЛЕДАМ ЗА НАШИЯ КОРАБ НО НЕ НАМИРАМ ПО ИМЕ ТОЗИ НА ДЕЗДИ .ОПИТАЙ ПАК Hug

# 569

Two Hearts

: :  :    : :
  Я да видя аз какви са тези смели и оправни млади мами  Русалки  дето  "ривЪт толкУз мнооого"  :   Бързо  всички да се усмихвате и да си лапнете нещичко сладко или  шоколадче   : :     liliqn.... как ще е спокойно на децата ти като си тъжна мила , ами ти им пращаш своето безпокойство и на тях . Всички са здрави . Тати има работа и кораб  .Имаш си чудесни слънчица  :   Хайде  усмихни се  - имаш толкова поводи  , за да се  усмихваш: :

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят        

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 12:25 от argo

Общи условия

Активация на акаунт