Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
puphi wavey
Абе видях те  аз снощи горе на черешата, че стоиш ама си викам може да не е от нашите и само чете, че има доста които ни четат Wink
Хайде слагай пантофките и сЪ нареди до нас на миндерчИтУ на сладка приказка и раздумка. А ако ти се дореве, ще те погалим по главицата, а ако много рИвеш, кака ти ДелтЪ може и във ъгъла да те прати наказана да се срамуваш smile3503
И да сложа закуска за Русалките и за наш Русалчо Hug

# 601

ДОБРЕ ДОШЛА НА  Puphi
.каке и за мен пунтофи нямаше  Naughty хехехе. MAMA R аз снощи научих пък че имало много мъглица около босфорче та за тва се бавели .а сега няма обхват моито мъж та незнам и кво става с тях .пак ши се плащат едни луди сметки за тилифон ама караи .ПАРИ СЕ ПИЧЕЛЯТ .и така лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 602
  • Varna
ЛИЛЯНЧО Hug
Ама как така нямаше бе, ти като дойде аз раздавах и терлички и пантофки. Терлички май ти дадох, че беше по студено, ама давам и пантофки бе. Нали съм Терличко-пантофената фея. Вашите желания са закон за мене newsm03
Хайде скачай във пантофките Лилянчо Hug
Ще се поразходят момчетата из Станбул, някой симид ще изядат, някой бюрек а какви манджи имат ощеееей. Началниците трябва да плащат командировки сИга smile3508

# 603
миличкииии ко научих от мъжо сега. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out еи беснея .каза ми одеве че до 13 часа тряа да освободят хотела а кораба още не е минал да ги сменят .къде ши бъдат тез момчета бееее ко напраВИХА ТВА БМФ ТОЯ ПЪТ  НЕЗНАМневиждам кое как пиша от яд. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire   

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 11:05 от liliqn

# 604
PUPHI welcome
Вече  си при нас,имаш си пантофки от пантофената фея.Така че да започваме раздумката.Делти се е погрежела за всичко и за засуската.И тъй като аз не можах да закуся(то за мен е полезно),да взема да метна един обяд.
Вижда ми се диетичен.
Лилиян,не се тревожи толкова,ще се оправят момчетата,нали са си дружинка.
Хубав ден! Hug

# 605
  • Шоколандия
mamaR Мерси за обяда, тъкмо бях в една огрооомна чуденка какво да си спретна

# 606
PUPHI  Hug welcome добре си ни дошла колкото повече по-весело ,а и темичката ни е пъстричка  Peace МАМЕ благодарско за обяда и аз изтървах закуската ,но пък ми е от плза за фигурката  Joy Joy че с тия софри напоследък язък ми за диетката дето се зорих толкоз време бря  Embarassed ЛИЛЯН  Hug миличка нямам думи от възмущение ,но мамето е права важното е че са живи  ще се оправят момчетата ,а ти се успокой мила  Hug

# 607
  • на морето
Puphi, добре дошла в нашите редици!!!! Hug
И от нас имаш една огромна прегръдка, и обещай да не тъжиш много!!!!
Надявам се да се чувстваш комфортно при нас!

Момичета, каква е тази дезорганизация в БМФ??!?!? Бива ли такова нещо?!! Горките момчета. Надявам се, че ще се справят и дано все пак не останат с неприятен спомен от приказен Истанбул.

Делти, да знаеш координатите на някое хотелче в азиатската част?!?

Поздрави от мен и ви пожелавам усмихнат и спокоен ден!

# 608
  • Varna
КЕЛСОНЧЕ Hug
Във Азиатската част ходя само на разходка. Съжалявам незнам. Ама да взема да питам аз, моите, може да знаят нЯщУ Hug Ти къде точно във Азиатската част искаш? То там огромни територии бе. Я виж кажи нещо примерно.
МАМЕ Р Hug
Как мЪ глезиииииш тииии със моята любимЪ манджааааааа  bouquet
ЛИЛЯНЧО Hug
Хотела по начало се напуска във 12 сахатя. ЯвнУ наштИ началници са платили само една вечер. Хубаво е че са заедно но все пак. Пак като бездомници бе момичетааааа. Със тоя багаж ........Оф ако ме чете някой от началниците, я да си помисли, че ако той е във тоя група дали ще му е много комфортно да си играят със него на иди си доди си newsm78

# 609
# 610
ДЕЛТИ ,къдети началство с куфара на тротоара те такиви филми нема бе душе  Peace ама като е за премиални ... #2gunfire

# 611
  • Varna
Амииии.....Хелинчиии newsm78 Joy

# 612
Puphi  welcome
liliqn поне не е сам, не знаех за такива чудесии ама явно всичко става, страхотна неорганизация от страна на фирмата и явна незаинтересованост...
Моят татко днес има рожден ден.. заповядайте на скромната трапеза и се извинявам на онези от вас, които усилено са на диета  Hug

# 613
Да ви е жив и здрав татито ,вземам си от вкусотиите.и сега най новото за смолян -минава босфора в момента .сега ши пиша на моя хубавец  Laughing малко по спокоина съм вече . аз малко не разбрах -твоят баща ,или твоят мъж  Laughing .абе важно е купон да има  newsm68

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:08 от liliqn

# 614
flower84 да ти е жив и здрав рожденника   bigdance2 а трапезата е трепач миличка  newsm10 и се почерпвам тутакси ,че умирам за шоколад .Весел празник да си изкарате страхотно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт