Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
ВМЕСТО У НАС ТЕ ПО УЛИЦИТЕ ПУУ

алиооооо де сте беи мацкитеии

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 18:35 от liliqn

# 586
ВМЕСТО У НАС ТЕ ПО УЛИЦИТЕ ПУУ

алиооооо де сте беи мацкитеии
Тук сме! Кой ни вика Simple Smile) Делти, и аз, искам в Истанбул ..никога не съм ходила там, от Турция, само Мармарис сме посетили, там бяхме на меден месец ...

# 587
Тук сме ,ама си наваксвам с четенето на темичката  Joy ДЕЗДИ видя ли кораба на милото ,успокоили се миличка ? Аз Истамбул щте го пропусна ,ходили сме много пъти ,но среща на кафенце не отказвам  Peace То маи неможем се организираме нещо  newsm78

# 588
Тук сме ,ама си наваксвам с четенето на темичката  Joy ДЕЗДИ видя ли кораба на милото ,успокоили се миличка ? Аз Истамбул щте го пропусна ,ходили сме много пъти ,но среща на кафенце не отказвам  Peace То маи неможем се организираме нещо  newsm78

Да, да Simple Smile) благодаря на всички ви за загрижеността   bouquet много сте мили, само дето аз, съм си една паника  Embarassedно, докато не се върне милото хич не ми е спокойно ... и аз чета назад като теб  newsm78 Хелинчи Simple Smile) ма те много писали хората бре, а Арго какви весели картинки и сладкиши изкушения е подредила  Hug Арго - страшна си!

# 589
  • Varna
ХЕЛИНЧИ Hug
Шъ праЙм ли купони на къщичката бе муци smile3521НаштЪ тайфЪ, а??? Мацка на Истанбул съм ходила да не сЪ изхвърлям поне 15 тина пъти. Незнам къде си ходила, какво си видяла. Но това което аз съм видяла много от нашите хора не ходят да го гледат а сЪ мятът по магазините. А и приятелства направих там и ме водят на страхотни места където не ходят туристите. Не мога да му се наситя, а и аз харесвам онази атмосфера там.  Друга може би няма да я хареса. Но аз си обичам Ориента.
А, за нашето БМФ, направо ми се плаче- така ли ще си оставят хората на пътя като бездомни котенца и кученца.

Ей, на това място ще имаме купон във Истанбул.
ХЕЛИНЧИ-  била ли си там мила. Емирган парк е това. Собственост е било на някакъв везир. Била съм там прекрасно е, а сега пролетта е още по красиво със тези лалета. Има международна изложба на лалета. Страшно много лалета има и водоподи има и какви ли не още красоти

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 21:51 от DELTA_DELTA

# 590
Здравейте момичета и момче ! ............. -договорих чудна кащичка на село с голяма градина и много плодни дървета ,другата седмица сме при нотариус . А там една красота -цъфнали дървета ,прясна тревичка и килим от нарциси и лалета ,да се влюбиш малко е...  newsm44   smile3521
   helinci..... оййййй   и  аз искам  къща със цветенца  на  ......абе  някъде ,  ама не мн. далеко . А  има  ли  мургави  братя и сестри  там ???   smile3534
    DELTA......   за момчетата без хотел.....малко странно....защо кораба не е минал Босфора . Турците го затваряли заради военните  -  четох преди време в  Мор.форум . Ако има такава работа може и да не са толкова виновни  от БМФ . Истината я има ...., ама каква е  newsm12 . А и не е станало нищо трагично - нали са мъже . Ако бяха мами с дечурлига - а то  смели "морски вълци"     smile3521  
  Олееейййй.......докато пиша ........ DELTA......'ТИ МЕ ШАШНА'  бе жена...... И как  Ши  спя аз сега потънала в  мечтиииии....Ти направо ни разби душите и сърцата  след тази тъй -дълга и студена зима......с тази  гледка  !!!
   А това от там ли е  ..сложила съм си го като тапет на компа  - сякаш  същото !   

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 22:10 от argo

# 591
Liliqn,твойто слънце на "Смолян" ли ще се качва?Щото те са на Босфора,тъй ги видях.
То сега БМФ-тУ не е както беше.Мойто момче като се връщаше им казали да си вземат метрото от летището в Истанбул до автогарата и там сами да си купят билети за какъвто автобус има.Ама те къде с багажите по метрото,идваха чак от Корея ,взели си таксита по 35 лири на такси и познайте дали БМФ ще им ги плати.
Утре има среща на ръководството на БМФ с Капитани,Ст.помощници,Гл. и Втори механици.С какво ли ще им пълнят главите ? Но ги искат с униформи,сигурно ще има журналисти,пак какви ли демонстрации ще има?
Хайде да се любуваме на картинките на кака Делти и да си мечтаем за Истанбул.Пък ако можем да си хапнем по едно кюнефе или пишмане - отидоха не диетите.

# 592
  • Varna
АРГО, Hug
Снимката ти наистина страшно ми прилича на част от този парк, ама страшнооооо. Ами Душей, давай заедно със любимия ти да ви водя. Хем във Турция е забранено и пушенето, таман ще му хареса много. Няма да ни опушват.
МАМЕ Р- Hug
Аз пишмание не обичам ама виж кюнефе много обичам. А между другото тука във Турския ресторант го правят страхотно. Така, че отивам там и са хапвам кюнефе със черен турски чай и аромата ми напомня за моя любим Истанбул. Дай нишан някой път да Одим, а smile3503 А какъв Адана кебаб правяяяяяят smile3508

# 593
АРГО, Hug
Снимката ти наистина страшно ми прилича на част от този парк, ама страшнооооо. Ами Душей, давай заедно със любимия ти да ви водя. Хем във Турция е забранено и пушенето, таман ще му хареса много. Няма да ни опушват.
   DELTA......  ooooh!  Не е пушенето проблема мила ,  той е ходил с тати още от ученик . Тати беше на пътническите едно време и го е водил , а сега го води БМФ-то  Joy Joy Joy  . Та въобще не му се ходи никъде ни извън....... ни в Б-я това е положението.....кВо  знаЙш ти  : Cry .Ако сама се разходя може и да пия чай на Босфора  Joy
                    Че от тези емоции ми стана тъжно ......ехххххх..... мечтиии....мечтиии..!!! newsm68   

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 23:05 от argo

# 594
ДЕЛТИ имаме приятели там и не ходим като туристи ,парка е супер наистина има страшна атмосфера .но аз си изпълвам душата с красоти в Англия на международното изложение за озеленяванв дето кралицата майка го открива .Сори че немога да ви кача снимки  Embarassed АРГО няма мургави само възрастно население , а за купони на тиферич е идеално .Само малко козметика  му трябва на къщето  Peace

# 595
леле DELTA_DELTA очарователно е, направо ме остави с отворена уста с тези снимки...
а тези думички пишмание и кюнефе за сИфте ги чувам...  Embarassed

Искам да ви напиша и нещо, което много ми беше харесало...
Усмихвай се и бъди щастлива,
усмихвай се и имай всичко, което до сега ти е липсвало,
усмихвай се и не забравяй никога това, което те е накарало да се усмихнеш!

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 23:10 от flower84

# 596
  • София
Ич не ти трЕба да ги знаеш, иначе току-виж сме им отворили работа с тебе и пишман ще станат дето цяла вечер за ядене приказват Laughingи аз не ги отбирам.
За съжаление и моя мъж е като на Арго и от къщи не мож го изчопли като си дойде-та ми завира отвътре, затова трябва сама да се организирам в по-други времена обаче.

# 597
  • Varna
МойтУ мъж, само да му рЯкна и е готов със куфара. Душичката ми той.
АРГО Hug
Хайде нарадвай му се и на 5 май понеже пак ще пътувам нататъча и щЪ водим . Недей да тъжиш. КВи са тия мъжове които не обичат да пътуват беееее, и да виждат нови страни, нови култури. Те на корабите нямат време да се мандахерцат насам натам като туристи.

# 598
То и моито мъж обича вкъщи ама неможе да ми отказва и си похойкваме  newsm44 Tъй де ,детенцето веки цял мъж и сега ни е времето докато не са ми тропнали внуци  Joy Joy

# 599
  • Шоколандия
Здравейте, сестрички по съдба Simple Smile Май си намерих мястото (е, не съм съпруга, ама ми го опростете това  Praynig Praynig) Като за "приятно ми е" ще ви дам едно ОГРОООООМНО гуш, че знам на мен как ми липсва, та едва ли някой ще се дърпа Simple Smile С ронещи се сълзички ще поразгледам и предишните теми, за да съм актуална. Лека вечер и сладки сънища на всички, до утре! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт