Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
благодарим за шоколадче маме арго дано не се сърдиш че ти казвам така  Hug

# 571

Two Hearts
                      : :  :    : :
  Я да видя аз какви са тези смели и оправни млади мами  Русалки  дето  "ривЪт толкУз мнооого"  :   Бързо  всички да се усмихвате и да си лапнете нещичко сладко или  шоколадче   : :    shanika....Хайде  и  теб да те  видя така...:  :   mim  d......  : съчувствам ти мила , лоша работа е това да ходиш по майстори  , ама с колите е така . Пък и без тях не можем вече  ,ама DELTA...Е ПРАВА  'ЛАМАРИНИТЕ' СЕ ОПРАВЯТ  - ЗДРАВЕТО ТРУДНО  Hug   :  Hug : liliqn...миличко  много се радвам  дори.., ами вие сте като моите синове , че и по мънички  : : :      ;                                          ;   flower 84.... : :      :   : KIARA...  мила  :     :                      :   DELTA.... Hug   :   :     :   :   mamaR......: Hug   :      :                                       :      dasdemona......:   :

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят        

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 13:34 от argo

# 572
# 573

url=http://www.mamaibebe.com][[/url]

# 574
МНОГО СА СЛАДКИ БЕИИИ

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 13:44 от liliqn

# 575
НЕщО НЕ МИ СЕ ПОЯВЯВАТ

# 576
# 577
  • Varna
МАМЕ-Р Hug
Не съм рИвала въобще!!!!!!!! Само вечерта преди тръгването ми беше криво. На мене сълзите не ми помагат да ми олекне. Други пунтове ми помагат. Отивам във спортната зала и опрасквам някоя и друго тренировка, така лекувам  и ядове. Изкарвам си го във залите. И те така!!! newsm47

# 578
url=http://www.mamaibebe.com][[/url] МНОГО СА СЛАДКИ БЕИИИ
 liliqn...   влез си в поста пак  ...Там горе ,където пише " РЕДАКТИРАЙ"  и си го поправи . Така направи и във всичките си сгрешени постове  по назад . Докато темата не е приключила можеш да си оправяш всичко сгрешено  или да добавиш нещо  - не е необходимо да пускаш всеки път нов отговор . Можеш да си допълваш много пъти от "Редактирай "  в един и същ пост !  : :   mama - argo :   
  p.s.   liliqn.....  и още нещо , ако искаш да си изтриеш  някой пост  пак там горе от  бутона  " изтрий " го триеш...  : 

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 13:48 от argo

# 579
ARGO    bouquetстрахотни картинки,добре че имаш време да ни развеселяваш.Тя и LILIQN СЕ ВКЛЮЧВА.
Аз си харесах двете слончета,много са сладки.
А шоколада ще го прескоча,нека има за тъжните булки.
ДЕЛТИ,браво на теб,мъжко момиче си с тези тренировки.
Нали Мъжете Не плачат,благодарско че не ни забравяш.

Ето,Слънчо се показа!

# 580
  : :    :   :    :   :    :   :    :  :
mamaR....... специално за теб    smile3508 :   ....... 
  :   :    :  :    :   :    :  :    :   : 

# 581
Здравейте момичета и момче ! Много сте писали тия дни не мога да ви изчета  Joy и темата една пъстра станала супер сте  newsm10 Aз чак сега се прибирам след празниците ,много голям купон се развихри и с добри новини за мъжо се върнах -договорих чудна кащичка на село с голяма градина и много плодни дървета ,другата седмица сме при нотариус . А там една красота -цъфнали дървета ,прясна тревичка и килим от нарциси и лалета ,да се влюбиш малко е...  newsm44 newsm08  love001 Хайде усмихнете се слънчо се показа  Hug ЛИЛЯН аз съм за биричката  smile3521

# 582
  • на морето
Здравейте момичета и момче!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
Много здраве, щастие, късмет, благоденствие на всички ви!!!!!

Аз малко се позагубих-бях на селската къща с майка, татко, сестра ми, мъжът й, и куп гости. Всъщност се приготвяме за сватбата на сестра ми-на 1-ви май ще е, във Варна. То не остана направо....
Днес видях кораба на момчето ми, докато минаваха Панамският канал..... Така ми се прииска да съм при него в този момент, но няма как. Мъничко вече остана-кажи-речи два месеца и нещо. Все повече ми липсва, което води до пиене на по една чашка мартини през вечер Embarassed за успокоение на нервите.
ДЕЛТИ, къде си се запътила.....и аз искам в Истанбул, но ще потърпя Милото като си дойде обеща, че ще ме закара.
Helinci, браво, мила! Много се радвам за бъдещата придобивка. Чакаме по-подробно описание....

Хайде, мацки, не тъжете толкова за момчетата-нали са здрави, а това е най-важното.

Поздрави и много Hug

# 583
мацки здравейте.чухме се с моя мъж одеве .представяте ли си -обадиха им се тръгват ок и сега кво -стояли са на тротоари в турция до 3 часа следобед днес кат кучета 19 човека .та еле накрая са в хотел .тръгнаха снощи в 21 и 30  кога са престигнали там нз и до 3 днес на улицата  #Cussing out #Cussing out #Cussing out иххх мама му и неоправия .а кат гледам кораба им не се знае га ши минава босфор ужассссссс

# 584
LILIQN мила ,какъв е тоз ужаст туй родното бмф ли е  newsm78 егати организацията сякаш не хора а добитък пращаме по пустите кораби  #2gunfire Споко миличка важното че са живи и здрави те са корави мъже и трудностите са им занаят ,но за отношението на фирмата към хората думи нямам . КЕЛСОН само да изповядам сделката и ще докладвам ,но мястото е бомбон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт