- 2 189
- На пазар
) Делти, и аз, искам в Истанбул ..никога не съм ходила там, от Турция, само Мармарис сме посетили, там бяхме на меден месец ...
ДЕЗДИ видя ли кораба на милото ,успокоили се миличка ? Аз Истамбул щте го пропусна ,ходили сме много пъти ,но среща на кафенце не отказвам
То маи неможем се организираме нещо 
) благодаря на всички ви за загрижеността
много сте мили, само дето аз, съм си една паника
Хелинчи
) ма те много писали хората бре, а Арго какви весели картинки и сладкиши изкушения е подредила
Арго - страшна си! 
НаштЪ тайфЪ, а??? Мацка на Истанбул съм ходила да не сЪ изхвърлям поне 15 тина пъти. Незнам къде си ходила, какво си видяла. Но това което аз съм видяла много от нашите хора не ходят да го гледат а сЪ мятът по магазините. А и приятелства направих там и ме водят на страхотни места където не ходят туристите. Не мога да му се наситя, а и аз харесвам онази атмосфера там. Друга може би няма да я хареса. Но аз си обичам Ориента. 
Ей, на това място ще имаме купон във Истанбул.

. А и не е станало нищо трагично - нали са мъже . Ако бяха мами с дечурлига - а то смели "морски вълци"

А какъв Адана кебаб правяяяяяят

Не е пушенето проблема мила , той е ходил с тати още от ученик . Тати беше на пътническите едно време и го е водил , а сега го води БМФ-то
. Та въобще не му се ходи никъде ни извън....... ни в Б-я това е положението.....кВо знаЙш ти :
.Ако сама се разходя може и да пия чай на Босфора
.....ехххххх..... мечтиии....мечтиии..!!!

Май си намерих мястото (е, не съм съпруга, ама ми го опростете това
) Като за "приятно ми е" ще ви дам едно ОГРОООООМНО гуш, че знам на мен как ми липсва, та едва ли някой ще се дърпа
С ронещи се сълзички ще поразгледам и предишните теми, за да съм актуална. Лека вечер и сладки сънища на всички, до утре!
Препоръчани теми