Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
mim_d честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава, много усмихната и много да те радва!  Hug
Моя баща става на 57 г., извинявам се ако съм го написла двусмислено, а моята любов е рожденник август месец Simple Smile
Това беше моя подарък за него, черпя ви и от нея Simple Smile

# 631
  • Brokenpromiseland

Дай да се разберем... горе главата... та вие сте още пресни дет се вика...  Hug

Горе-горе...ама Rolling Eyes Тамън се напаснахме и си свикнахме и сега пак разделени.А както казват момичетата първите дни/седмици са най-гадни.
А за общото настроение май трябва да си намеря някакво хоби или нова цел в живота  newsm78

П.С. Някой знае ли какво става с Леночка. Не съм я засичала от доста време. Дали е добре?

# 632
  • Varna
Еееее, Ангелски Крилца,
Може ли така бе Душе да сЪ тръшкаш. Да не би за първи път да си сама на празници. Я дай една усмивка. Или пак да напомням, че аз сам сама отидох и да раждам. Е, да извиках такси да ме заведе до Родилното Joy Той затова синковеца като поотрасна някъде на 2 годинки и като виждаше такси ме дърпаше да се возел на такси и все махаше Joy Тъй шЪЙ тя следващите ти години. Горе главата, имаш такава причина да си поне мъничко радостна, не се отдавай на мъката, че пак щЪ запращам във Ъгъла smile3513 Joy
 Леночка, беше зачезнала и аз се ръзвиках един ден- Леночкееее, къде сииии. И тя се появи. След това пак замлъкна като развален радиоапарат та до сега Sad

# 633

[/urlДа ти е живо и здраво детето,много да те радва.Желая му късмет в живота,много успех и щастие по случай пълнолетието.
Ако решите да се срещнем в събота,свиркайте и на мама да дойде,мога да ви бавя децата - ха,ха
Ангелски крилца,послушай какето Делти ,избърши очи и докато се осефериш,ще дойде време да се върне милото.А до тогава ние сме насреща. Hug

# 634
  • Varna
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА Hug
Гледах прогнозата, преди малко. Във събота го дават 13 градуса барабар със дъжд. Така, че де шЪ водиш дечурлигите нИнам, Душе newsm78

# 635
Ех тази Делта... да помогне с информация на всеки... и всички останали тук са добрички де... какво излиза... жените на моряците са супер готини момичета...

# 636
  • Varna
Нали Мъжете Не Плачат Hug
Много се радвам, че ни навестяваш по честичко. Нали си нашия Рицар я, радваме ти се newsm47
Ти как я караш?
МАМЕ Р-
няма проблем за викането. Аз съм и на още една среща със момичетата от зодия Овен. Ама там май няма да мога да ОдЪ, щотУ ще са на закрито а не искам да сЪ жертват заради мене пушачките. Така, че може би няма да се видя със тях като гледам, че ще има дъжд във събота а и няма да е много топло. Има време още малко до тогава. Но ако се събираме, разбира се, че ще пишем тука и ти си със нас. Че къде без тебе бе Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Делта, не съм рицар де...  Joy

... сега ще ти кажа как я карам... чакам мойто да се върне от едномесечна командировка... до сега все аз скиторих, но нещата виж как се обърнаха... та, почиствах, готвих и ... ще посрещам...  Joy

# 638
  • Varna
Да бе не си рицар, я виж как се грижиш ти за нея smile3501
Някой път така става, ние тръгваме във командировка.
А аз тебе и на други места съм те чела и затова мога да си разреша да те наричам Рицар newsm10
Вчера срещнах един от бившите моряци на мъжът ми- по млад от моя, но направи инфаркт. Сега той на брега а жена му на пътнически кораб. Кофти работа, ама живот.....незнаеш кога ще се обърне палачинката. Ей, така да не става, най-добре. Във командировки да ходим ние жените.

# 639
KIARA_,DELTA_DELTA,helinci, puphi,Angel^wings , mame R,момичета, благодаря за хубавите пожелания към дъщеря ми. Дано съм успяла да изградя достоен човек, искам да бъде разумна и щастлива в този живот. Празненството у дома приключи и тя е вече на дискотека, нали е пълнолетна Simple Smile, а аз ще стоя и чакам да се прибере по живо , по здраво...
И аз съм навита за среща, така че само трябва да се разберем за време и място, но нека видим как ще е времето близките дни.
Лека вечер. Hug  
Делти, никога не съм ходила на турски ресторант, но ти такива неща разказваш за техните ястия, че ми събуди интереса, в кой ходиш,че да вземем да го посетим и ние?

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 23:33 от mim_d

# 640
Хей русалки ,докато се организираме за срещичка и кака ни ДЕЛТА ще забегне в турско  Joy Joy Joy

# 641
  • Шоколандия
Опитвам се да вметна едно въпросче, без да прекъсвам започнат разговор. Rolling Eyes Търсих, търсих, ама сякаш не видях  newsm78 някоя от тук да е изпратила мъжО да плава по реките. Греша ли?

# 642

Добро утро! Събудете се,че снощи сте се вихрили по нощите и сега спите.
Хубав ден на всички! Simple Smile
По обед ще намина пак,сега дългът ме зове,трябва за започвам работния ден.

# 643
  • София
Добро утро и от мен
С удоволствие ще си пийна кафенце
Днеска ще е хубаво времето, след малко се захващам да пера
Хубав и слънчев ден

# 644
Будни сме  Peace и даже вече работим по работните си места Simple Smile) кафенце и аз ще си взема с удоволствие даже Simple Smile) Блбагодаря за което   bouquet puphi добре дошла при нас   bouquet, тук  весело и много приятно!
mim_d на патерички от мен, честита рожденничка, да ти е жива и здрава Simple Smile) Съжалявам, че толкова късно видях, че си ни и почерпила за нея, още веднъж честито на патерички  Hug
Ангелски крилца съжалявам миличка първо за нета и второ за празника самичка Simple Smile) Много е кофти аз вече знам  Peace Пожелавам ти това да е последният празник в който ще бъдеш сама но всъщност няма да си сама, т.к ние всички сме тук и с теб  Hug
Много ви обичам момичета  Hug хубав ден!
Ах как искам и аз в Истанбул и то с Делчитка Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт