Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро милички и от мене.нямам много време сега по късно ще пиша повече .набързичко да пиша -честит рожден ден на момиченце на МИМ Д  с малко закъснение.ангелските ни крилца споко душка ши го преживеем и този път  това заминаване на мъжлетата .важното е да си ги обичкаме .аз вече почнах да местя дните на календара  Joy че и с 2 дни напред  Joy лек ден от мен .ставам да шетам че и деца мрънкат. Hug   я да питам как става това със блестящия надпис във движение Joy хехехе

# 646
Здравейте и от мен милички ,МАМЕ благодаря за кафенцето малко късно ще го пия ,но цяла сутрин нямахме нет  #Cussing out много е гадно хем с мъжо неможах да скайпя хем и вас да нагледам АНГЕЛЧЕ  Hug мила за 20 години по моретата не сам празнувала годишнина и знам какво е , но да сме живи и здрави когато има любов всеки ден може да е празник .Горе главата ние сме с теб и като дойде деня ще се помолим и ще пием за ваше здраве и щастлив живот  Hug Hug Лек слънчев и усмихнат ден на всички ! newsm08

# 647
Слън4ев поздрав от Русе за вси4ки прекрасни моряшки жени!
Много сте писали. С това хубаво време с бебо сме все в парка и нямам време за нета,а ве4ер се радвам на съкровището.
Делти,много ме запали за Истанбул.Запазвам си ред края на лятото,живот и здраве да си свободна и да ходиш пак до Турция да те цаня за екскурзовод .Аз съм ходила 4 пъти,но нищо не видях.
За Великден бяхме в Албена,но много бързахме и не можах да се обадя.За майските празници пак ще идваме и ако сте свободни ще пиша да се видим.
Връщам се да ви из4ета.
Желая на вси4ки лек,весел и успешен ден. 

# 648
Гали, smile3525ти се появи.Много май се радваш на съкровището.Давай,че не остана време,още някакви си 3,5 месеца.Наваксвай. Забелязвам,че и други булки много малко пишат,когато са тук мъжлетата им.Ами то май има защо.Но като ги изпратят-наваксват.
А за Истанбул не те съветвам да ходиш през лятото,горещо и задушно е.Най-добре през май или през септември.
Но Делта знае по-добре,че е ходила много пъти.

# 649
  ТО И АЗ СЪМ ТАКА КАТ Е ТУКА МЪЖО  ПОМАЛКО ВЛИЗАМ,Е СЕА ГО НИЕМА И СЪМ ТУК newsm03 newsm10 И ДОКАТ СЕ ПЪНЕ МАЛКИЯ АЗ ПИША. Laughing ШИ СТАВАМ ОБАЧЕ щОТ ooooh! smile3521 РАБОТАТА СЕРИОЗНА Joy Joy Joy

# 650
  • Varna
Ни вЪЙ срам, да пИшИти по малко като са тука мъжовете ви.
А аз и като съм била на почивка ви пишех и като бях във Истанбул миналата година ви пишех и сега не ви забравям. Само извинения си намиратееее Rage tooth
Дружина, кажете за Истанбул и правим една екскурзия. Аз писах а и Мамето ви е припомнила, че лятото е много горещо във Истанбул. Ама ще я направим някак си. Стига да се организираме.
Момичета, бягам сега на тренировки и като се върна ще пиша, че днеска от сутринта бягах по задачи а до преди час бях на физиотерапия. След обяда ми е физиотерапията. Обаче утре сутринта ще се редя на Ортопед, щото ми дадоха направление за там  и ще играе Юнжекцията rotfImao Ама няма как, дано помогне, че то вече не се трае

# 651
     къде е не я виждам .
предлага се възнаграждение
  Joy Joy

# 652
ШШШШШттт! Мама Арго сега  посреща бате Wink!
Аз също съм навита за Истанбул, само Делтичка, кажи кога ще ни водиш!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:53 от mim_d

# 653
Моми4ета,признавам се за виновнана,4е влизам рядко във  форума.Но откакто мъжът ми си е в къщи не смогвам с нищо.А той много ми помага и бебето е сякаш залепено към него и само той се занимава с нея.Но гледам да си наваксаме вси4ки пропуснати и разделени разходки,празници и самотни ве4ери и ми идва нанагорно.Но когато замине ще по4иваме пак.
А за Истанбул за септември отсега ме пишете с двете големи щерки.Те са свикнали да пътуват и не създават проблеми.
Много сте писали и съм пропуснала-на вси4ки които са празнували желая да се сбъднат вси4ките им ме4ти.
Маме-такава програма на тържества съм му спретнала и така съм уплътнила времето на съкровището,4е на кораба ще му се види по4ивка.
Делти-ако не те оправят в Варна,в санаториума в Павел баня са много добри специалисти.Или в Дианабад.
Пуфи-ако те интересува нещо за плаването по р.Дунав-питай.
И ние си търсим селска къщи4ка и сега отиваме на огледи.Стискайте палци.

# 654
 Joy Joy liliqn ,mim_d Големи скици сте !  Joy ГАЛИ  Hug стискам палци за къщичка ,после заедно ще черпим .За Истанбул незнам ,но тук една срещичка няма ли да заформим  newsm78

# 655
хелинциии що бе миличка  Joy.усеща се липсата на МАМЕТО.със всичките надписи весели и лъскави  Grinning.

# 656
  • София
Нека се порадва бре-пак ще доде

# 657
  • Brokenpromiseland

Момичета, заповядайте да се почерпите по повод рожденият ден на нашето семейство.  Hug
Днес се чувствам по-добре. Blush Благодаря на всички за подкрепата   bouquet

Делтичка, незнам къде си гледала прогнозата, но според sinoptic.bg ще е слънчево.
Нека уговорката за срещата да я насроим за събота или неделя (който от тях е слънчев).Ако и двата дни е лошо времето ще отпадне (няма как).
Остава само да определм къде и в колко часа.
Очаквам предложения!

# 658
Angel wings честито ви годишнина пожелавам ви да сте винаги влюбени и да можете по-често да сте заедно!Вземам си от всичко страхотна почерпка!
 Честито и на МИМ Д за щерката да е здрава и много да радва мама и тати и на всички които съм пропуснала простете ми желая ви всичко, за което си мечтаете да се сбъдне!
 Puphi добре дошла при нас, аз съм от скоро тук но те уверявам страхотно е момичетата успяват да ме накарат дори през сълзи да се усмихна.За което им благодаря от все сърце!
 И аз мечтая да видя Истанбул ама не да пазарувам, ами този който описва Делта!
 Да се похваля кораба на милото все още е тук и си говорим дъъъъълго по телефона, а и като го видяхме за един ден е много добре, макар че като видях сега ми липсва още повече.
 На всички лека нощ, аз отивам да къпя бебо!

# 659
деси колко е голямо бебчо  newsm78.
ангелски крилца честит ви празник
това е за АНГЕЛСКИ КРИЛЦА

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:56 от liliqn

Общи условия

Активация на акаунт