Ослушвам се за срещата утре,ама май няма да има.
В Турция би било страхотно,особено с хубава компания.
.а да питам тоз усмихнат автомобилчо за ко е тук .моя син днес не ме остави и да си доошетам ,но аз се не отказвам лесно рива мрънка
а сега вече къпан и е у ръцете ми а аз
изморих се днес.аидиии пишетииии 
То от шантава жИна кВо очакваш
......Но слава богу се намери една лекарка в София, която и помогна да се чувства много по-добре,за съжаление няма да се излекува. Ако искаш мога да ти дам координати .

то щото са ми любими и все ги мААм, не мога да си смъкна шкембето, ама пак ще си взема ааааз 

Аз имам много спортни травми мила. При мене е от това. И зъби мия, и препускам кЪт същи кон и както знаеш четири пъти на тренировки съм през седмицата. Това което не могат да излекуват и не могат да разберат какво е, или по скоро не искат да разберат, е едно мое набиване на пръст на крака ми. И от там стана едно мазало, целия крак до горе почна да ме боли. шЪ сЪ Управ аз, споко 
А ако дойдат повече мацуранки, още по добре.
трудничко.днес каталясах а имам още мнооого работа ама дани ревна та го взех и сега ви пиша.довечера ши намина пак до тогава тряа съм лъснала моята куфняяя.мацки сякаш преди дас е роди дани бях по бърза бе сега несядам и все немога да сваря. Препоръчани теми