Арго, не тъжи миличка ние сме с теб

хубав ден милички
) 

неща.
|
: 
.хубаво или лошо аз тук си споделям и ме радва че ви има всички вас .ааа и МАМЕЕЕ АРГО -ами аз таковааа
няма ме
там при гушките дет си ги пуснала.сега се чувствам пренебрегната
.аиде лек ден от мен

, толкова късно писах снощи....и наистина ми е мн. тъжно . Пропуснала съм те на страничката с яйчицата и когато я изкопирах не съм забелязала , че теб те няма . Сега ми стана още по тъжно от това , че съм те забравила ....

стегни се миличка толкова хубави моменти ти предстоят сега ,а като си тъжна ние за какво сме
МАМЕ чудни кифлички вземам си .ШАНИ
нека са големи ,ще има за подълго
Хайде сега само усмивчици да видя ,че после кака ви ДЕЛТА да не наказва в ъгъла
СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ !
не ми се връзвай бе мило маме.няма да тъжиш идат и по хубави и топли дни няма да униваме я.аиде сега наистина широки и големи усмивки .днес казаха -много топло време ши е .и дано че да се излиза вече спокоино навън .мен ми се отщява кат си представя обличаи деца със 100 каТа дрехи па после събличаи ...нека е топло и по памперси...ахахахах
неща.
Наистина се сринах и когато стане така трудно излизам вече от "дупката" . Дори тази сутрин в предаването на Гала - поканени съпругата и сина на Балсамаджиев - някак не мога да избягам от болката и тя върви край мен . Разказваха за последните му дни . И пак ми ...
Абе имам си аз едни духовни уроци за учене , и този най - големия за прошката . Кога ще си ги науча не знам .
Обичам ви милички - много ! 

, разбирам те напълно, през месец март загубих свой близък роднина и още не мога да се примиря
,бих дошла, но съм многооо далеч, евентуално през май ще имам път към Варна и тогава ще се обадя да се видим с който има желание...Делта, нищо, че има инжекции и физиотерапия , важното е да се излекуваш напълно 
, тези месеци до юли ми трябва вашата позитивна енергия, ще се пробвам да сбъдна една мечта и ще ходя на тежкиии изпити...така че се надявам да не ми се сърдите, ако влизам през ден,два, но ще се постарая да съм редовна...
Мойто мъжле плава из Френската Ривиера (поне той така казва
мен в Географията не ме бива толкоз 
) за някой комшия (състрадателен и мил, и задължително без парола
Когато ми го оправят (дай Боже да е скоро
) обещавам да се развихря! Хайде много ви "гънчам" и горе главата на всички унили!
. И аз си поплаках за Иван Балсамаджиев той беше страхотен - светла му памет.

Дай една усмивка на кака си ДелтЪта
и пИпИрудки ти изпращам даше, само сЪ усмихни 
Добре, че душата ми такава весела и само давам отчет, като много се ядосам за това или ме чака болница и изследвания. Ама и на това не обръщам внимание- свиркам си