Съпруги, чиито мъже пътуват 14

• 29 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Varna
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА АНГЕЛСКИ КРИЛЦА newsm10

Значи за времето вчера по БТВ гледах. Там показваха, че ще вали и че ще е 13 градуса. Ако днеска във 20 часа са казали, че има промяна, разбирам. Ще гледам във 22 часа новините. Но за събота не мога да дойда. Имам уговорена среща още от преди месец със момичета от друга тема- на Овните. Тъкмо все още е нашето Овнешко време и ще се черпим за Рожденните си дни.
За Истанбул аз съм готова винаги newsm44

# 661
Angel^wings  Hug,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ ВЛЮБЕНИ И ПЛАВАЙТЕ СЛАВНО ПО БУРНОТО МОРЕ НА ЖИВОТА, ВЪОРЪЖЕНИ С ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ ВИ МЕЧТИ и и

argo Hug, обърни ни поне мъничко внимание и на нас Embarassed

# 662
  • Varna
КИАРА Hug
Арго има мъж сега бе. Не я притискайте.

# 663
  • Шоколандия
Angel^wings Hug
Честит празник, мила! От все сърце ви пожелавам един много дълъг и щастлив съвместен живот на крилете на любовта!

# 664
DELTA_DELTA Hug, това не е оправдание Naughty ще видите, че аз няма да ви оставя така дълго Outta Joint

# 665
Angel^wings Hug
[url=http://www.mamaibebe.com][/url]
Бъдете здрави,много щастливи.Желая ви още дълги години любов и разбирателство.
На всички желая спокойна нощ! smile3524

# 666
Angel wings  Hug ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ! Нека любовта ,щастието и разбирателството са неизменни спътници в океана на живота още дълги ,дълги години !

# 667
  • София
Честита годишнина на Ангелски крила!
Честита зрялост и на щерката на Мим д!
Киарче не се заричай мила и да не пишеш известно време ние ще те разберем newsm10

# 668
  • Varna
КИАРЧЕ Hug
Мила, не искам да сЪ бия във гърдите но от всички тука, само аз не съм ви забравяла ни като съм била във чужбина, ни на почивка, ни като мъжът ми е тука и като се е прибирал.  А да видим, дали ще си като мене smile3503 Ще се радвам ако си, сериозно!!!!
Различни сме мила. Всяка действа по различен начин. Ти ако знаеш аз във началото като попаднах миналата година във темата, как все ги ръчках момичетата да пишат. Сигурно са ме намразили тогава Joy
ЛЕНОЧКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Hug
ХаДи бе Душааааа, пак изчезнаааа, Дарееее, ти също беее. Мъжът ти си дойде преди месец, ти нЪ забраЙ сЮФсем. rotfImao

# 669
Я да проверя кой не спи по това време Wink
Аз съм тук, обещах че като приключа годината и ще съм сред вас и не съм забравила.
Благодаря на всички за пожелланията към моето момиче. върна се доволна и щастлива след празненството и си говорихме по сред нощите.
Ангелски крилца, честита годишнина! Много семейно щастие и повече време,през което ще бъдете заедно!
Аз тази вечер се чух с моя мъж, минават под Гърция и имат обхват. Като не се чуваме ми е мъчно,  но пък като има обхват все ме сърбят ръцете да го набера и чуя и да му кажа какво си мисля в момента , какво правим, да си поговоря.... ама пусти сметки, много скачат след това.
Хайде, лека нощ от мен и до утре.

# 670
Angel^wings честита годишнина

Спокойна вечер на всички!

# 671
   *       *       *    

Арго, мълчи сигурно посреща newsm78
Хайде весели ти очони и на тебе АРГОООО newsm10
   DELTA.... мълча  милички ...., щото ми е тъжно.. smile3518......а не че посрещам .Онази вечер след лалетата ....ми домъчня и нали ви казах "лека нощ" - всеки ходил по 3-4-5 .....DELTA...15-20 , аз само от кораба -от водата съм го виждала .Затворих компа и си пуснах новините - казвам да погледам малко , че да забравя за Истанбул . Гледам .........дават погребението на актьора Иван Балсамаджиев . И ми стана още по-тъжно . Той беше болен от рак на стомаха , ама беше се оправил. Скоро не съм го виждала по телевизията , а той милия  , сигурно не е бил добре .Много го харесвах - и пееше толкова хубаво .Да почива в светлина . После прочетох за Гого от "Тоника" / много обичам и тях и ми беше  мъчно , че се скараха с Диомов . Такива приказни концерти правеха заедно по коледа тук в Сп.зала / Гого бил мн.болен и се нуждаел от присаждане на стволови клетки. Търси помощ -50хил.лв. Тъжни неща. И ако човек е преживял подобно нещо и когато и времето съвпадне и ми дойде в повече. Баща ми беше роден на 8.04 и ако не беше починал  / тъкмо навършил 37г - също от рак на стомаха / можше и да му празнувам сега рожд. ден. А вместо празник на 14.04 му паля цвещичка за тъжна годишнина.
        Та така .......- не съм ви забравила      .Как може да се забравят такива слънчеви  и чаровни русалчици    като всички вас.  Толкова ме трогнахте ,с това , че ви липсвам - благодаря ви милички от     цялото си сърце.
   А за посрещането - на 8-ми вечерта пристигнаха в Мадрид    .Утре на обяд е самолета за  # . И после   за  Варна  

-
-  
.-
-
-
-
-  
-  
-
  -
-
-
-
-
-
:

Anqel^wings  Hug Нали Мъжете Не Плачат Hug KIARA Hug mamaR  Hug DELTA  Hug argo  Hug helinci  Hug shanika  Hug GALI-GALI  Hug kelson  Hug marka74  Hug scorpita  Hug desdemona  Hug tutune  Hug Илиева  Hug reni niki  Hug trinidat  Hug iv4i  Hug mim d  Hug Danu-Ani  Hug mi6ence 75  Hug yohaved  Hug АНИТООО  Hug siseto84  Hug streq  Hug Nataliiii  Hug flower84  Hug desy  Hug liliqn  Hug пасхаля  Hug Julyy Hug  Vania 84   Hug    Hug:.....пропуснатите да се обадят        

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 18:59 от argo

# 672
Аргооо, така не се прави - ние сме тук и като ти е весело, и като ти е тъжно!
 Влез при нас,сподели ....ще ти олекне мила!
Аз днес съм у дома - свалих завесите, започвам с прозорците и всичко друго по реда си. Знам че се прави преди Великден, ама пуста работа - годишното приключване на фирмите съвпадна с празника и нямаше как Sad
Хубав и усмихнат ден на всички Hug!

# 673
добро утро мацките.МАМЕЕЕ не тъжи и аз ти казвам ние сме тук  Hug.хубаво или лошо аз тук си споделям и ме радва че ви има всички вас .ааа и МАМЕЕЕ АРГО -ами аз таковааа newsm12  няма ме smile3506 там при гушките дет си ги пуснала.сега се чувствам пренебрегната Crossing Arms  Joy.аиде лек ден от мен

# 674
  • Sofia
 Здравейте, милички!Не съм влизала от няколко дена и вече сте изписали толкова много,но това е хубаво.Ние сме във Варна и по цял ден обикаляме улиците,не можем да и се нарадваме.
 Делта,ще вземаме пример от теб.Не ни оставяш,все ще ни нагледаш,ще ни почерпиш. newsm64
 АРГО  Hug
 Ангелски крила ЧЕСТИТ рожден ден на семейството Да се обичате много и да си вярвате!
 МИМ,Честита ти рожденичка!

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 10:07 от yohaved

Общи условия

Активация на акаунт